pit79 01.02.2010 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 2 nowe fotki w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 05.02.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Pit mówiłam że to będzie hit muratora w dodatku "PIT" a jak to jest z tym pierwotnym lękiem...? będzie do końca, prawda? odcisk łapy psa budowlańca też jest gdzieś przewidziany? trzymam kciuki, jest pięknie Pit a myślałeś o jakimś nawiązaniu do przyszłej posadzki? pamiętam, że ma być kamienna, no chyba, że Ci nie zależy na całościowym efekcie. Szkoda, że późno zajrzałam, może coś w tym stylu by Ci się spodobało, ale z Twojego kamienia i niekoniecznie takie pracochłonne, masz jakiś pomysł na to połączenie cegły z kamieniem?.....zajrzałam w necie, wszędzie tylko drewno http://www.pyromasse.ca/basque32.jpg w razie czego sorki, że z tym tematem wyjeżdżam bo Ty masz mnóstwo roboty na głowie, nadproże masz pierwsza klasa, świetnie wyszło całościowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 08.02.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Dzięki Dusia za odwiedziny:) Cieszę się że się podoba. Co do podłogi to miał byc kamień ale jak obejrzałem ten co na początku chcieliśmy kupic to zrezygnowaliśmy. Następny jaki nam się podobał był w formie kafli ale cena 280pln za m2 to strasznie duzo jak dla nas. W końcu znależliśmy ladne kafle 50x50 w takim jakby beżu. Kafle na dole będą wszędzie takie same+ do tego będzie w salonie dywan z brązowych kafli w takim samym rozmiarze. Pożyczalismy płytki różnego rodzaju i układaliśmy w domu po kawałku. Co wybraliśmy niedługo pokaże, mam nadzieję że będzie sie podobać. Co do pierwotnego leku to bedzie do końca skończe Dziś bym pewnie skończył murowanie ale jakaś choroba mnie dopadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 09.02.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 no to zdrowiejnajważniejsze, żeby działał na maxa, reszta to oprawa Pit , ja u siebie bym chciała - takie cóś ?? żeby trochę wody ciepłej mieć w kuchni, muszę podpytać Wojtka i Bogusława, może mają jakiś pomysł, ciekawa jestem jak Bogusław to chciałby zrobić u Ciebiehttp://www.pyromasse.ca/beaucehx-b.jpghttp://www.pyromasse.ca/beauce_e.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 21.02.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 gratuluję cudeńka Pit, świetnie wyszedł kamień z serca, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 21.02.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Tu jeszcze jedna fota z tynkowania ściany -wejście do kuchni z korytarza. http://img30.imageshack.us/img30/2007/foto0044m.jpg Czy mógłbys łopatologicznie wytłumaczyć jak robiłeś ten nierówny tynk. Efekty właściwie dokłądnie taki jaki bym ciała osiągnąć. Czy możesz łopatologicznie wytłumaczyc sposób robienia takiego tylku, i czy Twoim zdaniem da sie to zdobić też na sciance GK ( bo u Ciebie to chyba jest na ściance z pustaków). Czy prace sę posunęły więcej niż na fotkach, bo chyba dawno nie było nowych (choć dziś nie moge zajrzeć bo net chodzi jak by chciał a nie mógł). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.02.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Piecyk z ogniem wygląda super Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 25.02.2010 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Dusia, Megana , bardzo mi miło Akselek- na płycie to chyba sie nie da , ja poporostu normaly tynk cementowy rzucałem i robiłem takie jakby górki , doliny i potem to wygładałem gąbką i pendzelm ławkowcem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 26.02.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Dusia, Megana , bardzo mi miło Akselek- na płycie to chyba sie nie da , ja poporostu normaly tynk cementowy rzucałem i robiłem takie jakby górki , doliny i potem to wygładałem gąbką i pendzelm ławkowcem. Pozdrawiam .. szkoda, bo efekt super, a ja nie mam zwykłych ścianek tylko na górze GK i ścianka oddzielajaca wiatrołap GK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 26.02.2010 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Może dałoby się golbandem, lub czymś takim, albo jakimś klejem typu cm17 porobić górki i wygładzić je potem jakimś gipsem. Tak kombinuje, prawa strona od futryny jest drewniana, nabiłem metalową siatkę i na to tynkowałem jak do tej pory wszystko jest ok i nic nie pękło. nad drzwiami tez jest drewno. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 10.03.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Pit no znajdź trochę czasu na testy, bo co niektórzy to pewnie paznokcie obgryzają Podłogę na dole już macie? oooooooooo i łazienka prawie skończona, ale masz tempo teraz się otworzy http://img3.imageshack.us/img3/6400/pict9680.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 01.04.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 http://img522.imageshack.us/img522/5938/easter20.gifZdrowych i wesołych życzy Babydream Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.04.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 http://www.matkapolka.com.pl/picart/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 29.04.2010 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 zapraszam do dziennika, nowe foty zamieściłem. Niestety, ostatnio mam tyle roboty że niemiałem możliwości odwiedzania forum.Tak więc wszystkich co do mnie pisali na priwa serdecznie przepraszam za to że muszą tyle czekać.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 29.04.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Oglądnęłam Twój dziennik i jestem pod wieelkim wrażeniem pomysłowości , realizacji. Huśtawka - pięęęękna, niesamowita i baardzo ale to bardzo podoba mi się. Zastanawiam się skąd bierzesz takie drewno ? Te kłody - filary przed wejściem sa niesamowite. Ten taras ... Będę częściej zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 29.04.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Jesuuuuuuuuuuuuu!!! Jest poprostu CUDNIE!!!!! Jaki klimat i detale ! Podziwiam i zazdroszczę pomysłów i zdolności !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 29.04.2010 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Bardzo dziękuje wam za miłe słowa, niedługo wstawię jeszcze pare fot, środka. No i tego mojego drzewa w kuchni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.04.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 PIT - Jejku, jejku - ależ pięknie u Ciebie się zrobiło. Dach, gdybyś nie napisał, że to blacha, to dałabym sobie łapkę uciąć, że to dachówka - rewelka . Płytki - wyglądają na takie same hehehe, tylko ten jaśniejszy kolor u mnie to u Ciebie ciemniejszy. Jak mi się moje podobają, to Twoje również Kabina, świetny pomysł i bardzo pasujący do całego domku i jego wnętrza - super Huśtawka - fajna, skąd takie ładnie drewno wziąłeś? Czy sam z kory je obłupywałeś?? PIT - gratulacje robisz świetną robotę Zdolny z Ciebie człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 29.04.2010 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Dzięki Megana, moje mają 50x50 są firmy naxos czy jakoś tak. Co do drewna to w dzienniku jest w tamtym roku wstawione zdjęcie busa z badylami na dachu. To właśnie ten sam materiał z którego zrobiona jest huśtawka. Generalnie wszystko sam okorowałem i oszlifowałem- średnie zajęcie a drewno od znajomego pozyskałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.04.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 pit...........to Ty już mieszkasz?????????? super kominek zrobiłeś !!! super podłoga!!!!!!!!! nie mówiąc o huśtawce !!!!! zdolna bestia z Ciebie pit!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts