akselek 30.04.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 wiesz co, łazienka wyglada super! czy mzoesz się poczwalić innymi zdjęciami? Widziałam tu na forum inna łazienkę gdzie geberit obudowano kamieniem, i tez bardzo mi sie podobała teraz te łazienki wszytskie są na jedno kopyto ( ate trzeba przyznac ze w sklepach tez jest tylko zebowo brazowy trent, i jak chciałam niebieska łazienkę to się okazało, ze juz nawet cerkolor nie ma tych płytek w produkcji / a miał w katalogu). pochwal się zdjęciami łazienki, bardzo jestem ciekawa pozostałych smaczków. Gratuluję pomysłu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 31.05.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 pit.............dawaj nowe zdjęcia........jestem ciekawa co nowego u Ciebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agus_8800 05.06.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 no witam to moj pierwszy wpis ale tylko dlatego ze z nog mnie zwalilo;) chodzi oczywiscie o efekty, domek super!!naprawde z mezem tez jestesmy w trakcie przenoszenia domu(tzn.w trakcie projektu wszystko musi swoje odlezec) i podgladam innych pomysly naprawde rewelacja!!! a ty PITT gdybys mogl jeszcze mi tak mniej wiecej kosztorys swoj przeslal to byloby super, dzieki z gory pozdrawiam [email protected] i czy jest jeszcze ktos kto rowniez przenosil dom i prowadzil dziennik budowy???to prosze o namiar;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.06.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 no witam to moj pierwszy wpis ale tylko dlatego ze z nog mnie zwalilo;) chodzi oczywiscie o efekty, domek super!!naprawde z mezem tez jestesmy w trakcie przenoszenia domu(tzn.w trakcie projektu wszystko musi swoje odlezec) i podgladam innych pomysly naprawde rewelacja!!! a ty PITT gdybys mogl jeszcze mi tak mniej wiecej kosztorys swoj przeslal to byloby super, dzieki z gory pozdrawiam [email protected] i czy jest jeszcze ktos kto rowniez przenosil dom i prowadzil dziennik budowy???to prosze o namiar;) agus...........wejdz na wątek balowy............tam kogoś napewno znajdziesz!!!!!!!! pit.............gdzie sie podziewasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 14.06.2010 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Jestem Kala , jestem , mały up date w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 14.06.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Stół super i wydaje mi się ,ze każdy kolor pasuje do tak pięknego stołu:yes:, a może się mylę . Nie mniej jednak stół jak i cała reszta powala na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.06.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 PIT - ależ oryginalny pomysł tym stołem. Myślę, że pasuje do całego wnętrza Fajny pomysł. A do stołu będą ławy, czy krzesła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 17.06.2010 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Do stołu będą krzesła, fajnie że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.06.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Ależ z Ciebie zdolniacha Normalnie złota rączka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.06.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 pit.........sam wystrugałeś taki stolik????????? BARDZO mie się podoba!!!!!!! ") ależ zdolna bestia z Ciebie!!!!....dawaj więcej zdjęć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 15.07.2010 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Proszę Was bardzo, kolejna porcja w dzienniku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.07.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 PIT - szafki w łazience są po prostu super i umywalka pasuje jak ulał , no zdolniacha jesteś. Do zrobienia tej szafki miałeś jakieś specjalnie narzędzia pewnie? Kominek robi świetną atmosferę, patrząc na zdjęcie, miałam wrażenie jakbym tam była Czy pani Pit-owa, pomaga Ci sprzątać, bo tak u Ciebie czysto, że az dziw bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 16.07.2010 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Dziiękuje Ci Meganko, co do narzędzi to miałem jakieś tam piły, katy , wkrętarki , miarkę, ogólnie troche juz się tych narzędzi nazbierało od początku tej budowy. Ja nie moge doczekać się poniedziałku już- ma przyjechać szyba do akwarium, mam nadzieję że uda mi się ją wkleić bo się troche pospieszyłem ze spięciem góry. Oj czekam na ten poniedziałek hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 19.07.2010 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Pani Pitowa bardzo mi pomaga, pomalowała między innymi ostatnio ramę którą zrobiłem Meganko , poza tym dba o porządek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.07.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 pit............a ta rama to ze szczotkowanego drewna???? śliczna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 19.07.2010 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 ramę zrobiłem z desek podłogowych które mi walały się na górze. A szczotkowałem samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.07.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 ramę zrobiłem z desek podłogowych które mi walały się na górze. A szczotkowałem samemu. ..wyglada rewelacyjnie!!!! A czy Ty wiesz, że takie meble ze szczotkowanego drewna są CHOLERNIE drogie???? .........masz złote rączki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 19.07.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 ..wyglada rewelacyjnie!!!! A czy Ty wiesz, że takie meble ze szczotkowanego drewna są CHOLERNIE drogie???? .........masz złote rączki:) dziękuję, miło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 20.07.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Taki dom wybudować, to czapki z głów!!! Jaka szkoda, że tyle znanych mi starych, pięknych domów drewnianych nie miało szczęścia spotkać w odpowiednim czasie takiego pasjonata jak ty... Nasz kraj byłby wtedy dużo bardziej malowniczy.... Zadziwił mnie twój drewniany taras. Mogę dopytać o tajniki wykonania? Te kawałki bala są osadzone na piasku, a czym obramowane? Może masz zdjęcie zakończonego tarasu, bo musi wyglądać super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 21.07.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Renka, na początku położyłem dębowe okrąglaki, ale je usunąłem i będę z nich miał ściażki. Z racji tego że kocham drewno taras mam zrobiony z dębowych drewnianych kostek. Jest tam gdzieś w dzienniku zdjęcie podczas roboty. Kostka lezy na zagęszczonym piachu. NIestety natłok innych prac spowodował że tarasu jeszcze nie skończyłem więc niezbyt jest co pokazać. Pozdrawiam i dziękuję za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts