pit79 06.03.2009 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Megana - dzięki ANNNJA- z tą folią to jet ponoc tak żę ona obija podczerwień, ja ją miałem w zasadzie za darmo, więc nic nie szkodziło by ją dać. Z drugiej strony nie wiem czy ta folia nie jest przypadkiem jakimś marketingowym chwytem. Koszt jej też nie mały jest, więc pewnie jak miałbym ją kupić to bym jej nie kładł. Już się nie moge doczekać jak pojadę w sobotę i bede mógł chodzić po mojej podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 06.03.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 no nie ......dom zmienia się z dnia na dzień mój syn, jeszcze młodziak, też podgląda pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 06.03.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Gratuluję postępu prac..... Obecna temperatura nie przeszkadzała w robieniu wylewek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 06.03.2009 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dusia2006, Kruszon11 Miło Was znów widzieć staram się jak mogę Co do wylwewk to powiedzieli mi moi chłopcy od wylewek, że w sumie jest to super pogoda na wylewki, bo schną wolniej niż w lecie, przez to jest mniej pęknięć. Jak to bedzie w praktyce zobaczymy. W każdym bądź razie zainwetowałem oprócz piachu w żwir, ponoć ma to podnieść jej wytrzymałość. Jutro mam nadzieję że będzie już można wejśc na tą posadzkę i dalej działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 07.03.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Jaka urocza podłogówka i posadzki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 07.03.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Pit lubisz kamienie... to od nas prezent - naturalne ale fluorescencyjne, kto wie może i u ciebie jakiś zaświeci http://images37.fotosik.pl/74/13ea2f6d47f266a7med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 08.03.2009 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 agagaj Dusia dziękować , dziekować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM_SZCZESLIWY 18.03.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 PIT, super radzisz sobie z pracą przy domu, niesamowite co można zrobić, jeśli się ma pomysły, przyznaj się wszystko sam planujesz czy jakaś kobita ci pomaga. Mi się bardzo podoba, coś czuję, że wnętrze będzie jeszcze efektowniejsze. powodzenia, MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 18.03.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 PIT, super radzisz sobie z pracą przy domu, niesamowite co można zrobić, jeśli się ma pomysły, przyznaj się wszystko sam planujesz czy jakaś kobita ci pomaga. Mi się bardzo podoba, coś czuję, że wnętrze będzie jeszcze efektowniejsze. powodzenia, MM Dzieki za odwiedziny, co do planów to planujemy razem, choć nie ukrywam że futryna, podciągi i użycie staryc belek we wnętrzu to mój pomysł. Ale generalnie to razem, dyskutujemy, nieraz nawet niezłe awantury są bo oboje uparci jesteśmy Co do wnetrza to zobaczymy jak to skończę. Wizja jakas jest ale jak to bedzie z wykonaniem to sie zobaczy, wiem tylko jedno że pretensje bede mógł mieć tylko do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 18.03.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 PIT, super radzisz sobie z pracą przy domu, niesamowite co można zrobić, jeśli się ma pomysły, przyznaj się wszystko sam planujesz czy jakaś kobita ci pomaga. Mi się bardzo podoba, coś czuję, że wnętrze będzie jeszcze efektowniejsze. powodzenia, MM Dzieki za odwiedziny, co do planów to planujemy razem, choć nie ukrywam że futryna, podciągi i użycie staryc belek we wnętrzu to mój pomysł. Ale generalnie to razem, dyskutujemy, nieraz nawet niezłe awantury są bo oboje uparci jesteśmy Co do wnetrza to zobaczymy jak to skończę. Wizja jakas jest ale jak to bedzie z wykonaniem to sie zobaczy, wiem tylko jedno że pretensje bede mógł mieć tylko do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 18.03.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Pit uśmiechnełam się na Twoją nowiutką suporeksową ścianke w kuchni....a to dlatego że nawet juz i "garnki " tam zwiesiłeś!!!!odrazu widać że to kuchnia,trzymam kciuki, i zwiedzam, zwiedzam i podziwiam twoje czyny,....byle do wiosny, bo akurat dzis u nas to tak pada, że mam wrażenie że to początek zimy a nie wiosny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.03.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Hej PIT79, miałam wyłączone śledzenieTwojego dziennika ( tylko przy komentarzach zaznaczyłam) i dopiero dziś zobaczyłam ile świetnej roboty już zrobiłeś - jak to mówi mój młodszy kolega z pracy - SZACUN Przyznam szczerze, że nie myślałam, że tak będzie Twój domek ładniał, bardzo fajnie i wylewki śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 19.03.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 nie ukrywam że futryna, podciągi i użycie staryc belek we wnętrzu to mój pomysł. Świetny pomysł moim zdaniem... Wyczyścisz je i zostawisz odkryte mam nadzieję?? My planujemy zrobić futryny i nadproża z belek 12x12 cm i w to wstawić samodzielne zbite z desek drzwi. Ścianki działowe planujemy jako podróbka muru pruskiego. Co do wnetrza to zobaczymy jak to skończę. Wizja jakas jest ale jak to bedzie z wykonaniem to sie zobaczy, wiem tylko jedno że pretensje bede mógł mieć tylko do siebie Dlatego też wewnątrz prawie wszystko zamierzamy robić sami (chyba z wyjątkiem podłączenia elektryki i hydrauliki, choć instalacje mąż rozrzuci sam) Sami na siebie raczej nie będziemy narzekać, a i ceny mamy rozsądniejsze niż jakikolwiek inny fachowiec z bożej łaski Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.04.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] czym malowałeś elewację ?? wyczytałem między wierszami, że bramę sadolinem... ja myślałem o sadolinie na całą elewację, ale jeszcze się łamię bo bezbarwnego nie ma (znaczy z UV protektorami) dzięki za odpowiedź ps. gratuluję odwagi z tymi przenosinami, ja bym się chyba nigdy na taką opcję nie zdecydował... no i całkiem nieźle to w sumie wygląda. pozdrowienia http://forum.muratordom.pl/uzytkownik78702.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 10.04.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 rwachster- witam w moim dzieniku elewacje malowałem drewkonrem śnieżki. Nigdzie nie pisałem o sadolinie chyba pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.04.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://www.systemc.pl/domek/kurcze.jpg Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego dyngusa i wspaniałych gości. Niech to będzie czas uroczy, życzymy miłej Wielkanocy Serdecznie pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 11.04.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://www.kartki.wielkanocne.pl/images/image-4636649d0c18082adc1de28b26d9e5f8-478161_easter_bunnies.jpg Pisanych jojecek, wirzbowych bazicek, kiełbasy święconej, dużo krzanu do niej. Baby polukrzonej, kukiełki pieconej. Zmartwychwstanio w dusy i wiesny po usy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziarax 14.04.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witam !Powiem szczerze- zbieram szczękę z podłogi !Realizuje Pan moje marzenie ....Życzę powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.04.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 PIT79 - super są te belki, nie do podrobienia Co do montażu płyt, to nie źle sobie poradziłeś ( ślady na suficie zamalujesz , ale wygląda fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 12.05.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Pit no być wrzucił pare zdjęć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts