Babydream 19.05.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Pit, podglądam twój dziennik od dawna i czekam na postępy prac... Takie stare chatki z bali mijam codziennie jadąc do pracy przez jedną z wsi (tylko w tej jednej takie są, i to aż 4) i muszę przyznać, że wyglądają dość zdrowo... Belki masz naprawdę faajne Tylko zdjęć nowych brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.05.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ja też poproszę o zdjęcia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 23.05.2009 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Witam, postaram się dziś coś wrzucić, niestety mam tylko słabe z telefonu. jak nie dziś to pbiecuje na początku następnego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 23.05.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Namówiliście mnie, wrzuciłem foty dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 23.05.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Bardzo stylowe Ci te futryny wyszły ! Akwarium na 360 cm ?!?!?!?! To są takie duże tafle szkła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 23.05.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 piotr.nowy tafli szkła są dwa rodzaje, jedne są cięte z tafli 300cm potem niestety jest 600cm i cena już taka sobie, więc pewnie albo bedzie dzielona szyba by była cięta z dwóch 300 albo szyba będzie 300 a reszta będzie zabudowana po bokach. Bo ono i tak całe z drewna będzie , jak większość w tym domu tylko front szklany. Co do futryn to jeszcze nad mini pracuje, ale pracochłonne są cholery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.05.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Witaj PIT79- futryny są super i pomieszczenia coraz to ładniejsze, ale wyobrażam sobie ile tam pracy włożyłeś, gratulacje.Czy wiesz już kiedy chcecie tam się przeprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 25.05.2009 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Wiesz Megana - plan jest by wprowadzić sie na betony na jesień , gaz bedę miał może w tym roku ale nawet jakby się coś opóźniło to nie problem bo piec już na węgiel i drewno mam więc będe musiał tylko to mądrze podłączyć i już. Problem w tym że robiąc ten domek samemu , wszystko przeciąga się w czasie i nie wiem czy do jesieni się wyrobię. Ale może się uda, ja jestem optymistycznie nastawiony Wczoraj zrobiłem ścianę w salonie(foto w dzienniku), w tym tygodniu jeszcze ruszę chyba sufit jak dobrze pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 25.05.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Pit, w SZOKU jestem co Ci się udaje samemu zrobić.... A ościeżnicami to mnie dobiłeś..... Qrde, że też sam na to nie wpadłem..... Zajebiszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 25.05.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 kruszon miło mi niezmiernie że Ci się podoba. Bo ludzie którzy byli u mnie byli w domu to z jakimś takim niesmakiem na to patrzyli, i w sumie zacząłem sie przez moment zastanawiać, czy przypadkiem aby ze mną jest wszystko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 25.05.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 No cóż, tak mają wszyscy, którzy posiadają coś... "oryginalnego".... np. dom z bali.... :P:P Większość patrzy sceptycznie, delikatnie mówiąc, na dom drewniany... Ościeżnice wyszły.... oj wyszły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.05.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Wiesz Megana - plan jest by wprowadzić sie na betony na jesień , gaz bedę miał może w tym roku ale nawet jakby się coś opóźniło to nie problem bo piec już na węgiel i drewno mam więc będe musiał tylko to mądrze podłączyć i już. Problem w tym że robiąc ten domek samemu , wszystko przeciąga się w czasie i nie wiem czy do jesieni się wyrobię. Ale może się uda, ja jestem optymistycznie nastawiony Wczoraj zrobiłem ścianę w salonie(foto w dzienniku), w tym tygodniu jeszcze ruszę chyba sufit jak dobrze pójdzie. Rozumiem, że samemu ciężko, ale trzymam kciuki - dasz radę. Musisz być niesamowitym gościem, żeby coś takiego, jak stary dom odnowić i to tak pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.06.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Hej, kolor desek jest bardzo ładny , i dużo roboty odwaliłeś, życzę Ci żeby pomocnik był częściej z Tobą na pewno lepiej się pracuje. Co do opasek to nie pomogę, bo nie umiem doradzać , ale biorąc pod uwagę to co już zrobiłeś tak ładnie, na pewno zrobisz to bardzo ładnie i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 03.06.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 dzieki Megana miło mi to słyszeć, napewno się podzielę efektami, a decyzje to sam pewnie będę musiał podjąc bo do mnie niewiele ludzi zagląda poza stałymi bywalcami a tu trzeba działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.06.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 dzieki Megana miło mi to słyszeć, napewno się podzielę efektami, a decyzje to sam pewnie będę musiał podjąc bo do mnie niewiele ludzi zagląda poza stałymi bywalcami a tu trzeba działać PIT79 - ja tu będę zaglądać na pewno Twój dziennik przeczytałam jako drugi na forum i cieszę się, że trafiłam na Twój domek. Jak już go wybudujesz, to będę się cieszyć razem z Wami, bo jest stary i pięknie Twoimi własnymi rękoma odnowiony. Dla mnie to rewelacja i wielka sztuka A najważniejsze - masz dom z cudowną duszą, nie do podrobienia :) Ja osobiście uwielbiam stare kościoły i wejść tam i posiedzieć kiedy nikogo nie ma, jest dla mnie czymś nie do opisania. Natomiast nowe kościoły mogę obejrzeć, ale to nie to samo. Więc dalej Ci będę kibicować i ................................... do roboty :) ( bo coś sentymentalnie się zrobiło ) Pozdrawiam Cię serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziarax 05.06.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Witaj. No w końcu nowości. Sufit i ściany wyszły miodzio ! O futrynach to mogę jakąś pieśń pochwalną napisać ! Piękne !Co do opasek. A może coś takiego na górze ? Chodzi mi o wzór.http://www.allegro.pl/item651255213_korona_goralska.htmlNie przesadzone, a coś jest. Może by pasowało ? I nie martw się, wszystko jest z Tobą ok ! A nawet więcej niż ok ! Dom z drewna ! To jest Dom przez duże D ! M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.06.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Pit79 - jak tam roboty domowe, dajesz radę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 14.06.2009 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Jakoś tam daje, środek się robi powoli, dylematy rozstrzygam i takie tam NIe mam kiedy wziąć się za kominy, i jeszcze te szerszenie echh Ale co tam, wczoraj przywiozłem sobie materiał na huśtawkę do ogrodu, wrzucę zdjęcie mego busa, jak wygląda - bo wygląda dość komicznie z drzewami na dachu Opaski prawie poobione mam Okna nabrały uroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.06.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 PIT79 - nie ma jakiegoś środka na te szerszenie??? A nie można ich pzrepędzić dmuchając dymem? ( pamiętam z dzieciństwa jak mój wujek tak rój pszczół przeganiał. Wklej zdjęcia tych opasek ciekawa jestem jak Ci wyszły Huśtawkę też sam sobie będziesz robił kurcze zdolniacha jesteś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 27.06.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 melduje- zdjęcie opaski wklejone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts