kala67 10.08.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 pit.........no a gdzie nowe foty?? pokaż coś !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.08.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Hej PIT67 - kurcze, ale żeś sobie narobił z tym palcem Czy kości masz uszkodzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.08.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Megana...........skoro pit klika paluchem w klawiature, to znaczy, że palec nie jest całkiem kaput Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.08.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Megana...........skoro pit klika paluchem w klawiature, to znaczy, że palec nie jest całkiem kaput Ja jak tylko pomyślę, to już mnie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.08.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Megana.........faceta nawet jak boli, to się nie przyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.08.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Megana.........faceta nawet jak boli, to się nie przyzna Nam może się przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.08.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 może.....ale udaje, że nie słyszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 10.08.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Megana, Kala -przyznaje boli pisanie jakos idzię, ale paluchem celuje cały czas w monitor;) a z tymi kośćmi , to nie wiem u lekarza nie byłem bo nie lubię lekarzy, a poza tym nawet jak coś pękło to przecież mi tego nie przykleją .... wiem, wiem głupota juz to słyszałem Foty beda w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.08.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Megana, Kala -przyznaje boli pisanie jakos idzię, ale paluchem celuje cały czas w monitor;) a z tymi kośćmi , to nie wiem u lekarza nie byłem bo nie lubię lekarzy, a poza tym nawet jak coś pękło to przecież mi tego nie przykleją .... wiem, wiem głupota juz to słyszałem Foty beda w czwartek PIT- czyś Ty oszalał?????? Przecież mogli Ci to poskładać - idź do lekarza !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 10.08.2009 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Moge zginać, boli zdecydowanie mniej niż wczoraj więc bedzie dobrze Zyć będę, nie martwcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.08.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Moge zginać, boli zdecydowanie mniej niż wczoraj więc bedzie dobrze Zyć będę, nie martwcie się Typowy facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.08.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 pit............ale marsz mi do lekarza!!!!!!!!!!!i to juz!!!!!!!bo kto potem wykńczy tem sliczny domek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 10.08.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Dobrze , dobrze pójdę Moze mi pomozecie, żastanawiamy się jakie zrobić schody przed gankiem- mianowicie- czy robić je na całą szerokość od bala do bala , czy zrobic z przodu kawałek poręczy z dwóch stron i schody powiedzmy 1,5m szerokie? Od bala do bala jest ok 3m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.08.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 http://img441.imageshack.us/img441/4029/pict9403.jpg Patrząc na Twój piękny domek to nie dawałabym żadnych poręczy!!!!!!! Te dwa piekne słupy z bala są same w sobie ozdoba !!! ja by zrobiła fajne szerokie schody, nawet szersze, wystające po obu stronach za te bale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.08.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 jak dasz poręcze to poprosty zrobi Ci sie ganek a jak dasz szerokie schody będzie cudnie....tak ala dworek drewniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 10.08.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Od bala do bala ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.08.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 oczywiście wszystko to kwestia gustu i upodobań ale pytałes o nasze zdanie to napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.08.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Kala ma rację, również wydaje mi się , że bale na ganku są dobrze wyeksponowane, a schody na całej szerokości i po bokach powinny jeszcze wystawać, gdyż dom jest spory, jak do rozmiarów samych pionowych bali gankowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 10.08.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Kala,Piotr,Megana- Bardzo dziękuję za wasze głosy zrobie raczej tak jak piszecie od bala do bala. Problem mam jeszcze z odległością od drogi, bo w tym momencie chyba jyż jest 5m musze sie mojej kierownik poradzić.A schody są traktowane chyba jak budynek? A jak juz tak mi pomagacie to wiecie może jakim środkiem(ja myślę o jakimś oleju) zaimpregnować drewniane plastru dębu - bo z tego robie taras. Plastry maja średnicę od 25 do 60cm i grubość ok 15-20 cm. Gdzieś kiedyś słyszałem że dębina i tak zrobi się brązowa bo ma jakieś garbniki czy coś. Może się orientujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.08.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Kala,Piotr,Megana- Bardzo dziękuję za wasze głosy zrobie raczej tak jak piszecie od bala do bala. Problem mam jeszcze z odległością od drogi, bo w tym momencie chyba jyż jest 5m musze sie mojej kierownik poradzić.A schody są traktowane chyba jak budynek? A jak juz tak mi pomagacie to wiecie może jakim środkiem(ja myślę o jakimś oleju) zaimpregnować drewniane plastru dębu - bo z tego robie taras. Plastry maja średnicę od 25 do 60cm i grubość ok 15-20 cm. Gdzieś kiedyś słyszałem że dębina i tak zrobi się brązowa bo ma jakieś garbniki czy coś. Może się orientujecie? Oj nie, ja zielona jestem co do takich spraw , więc nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts