Sarsa 03.02.2015 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 (edytowane) poczytałam o tych frytkownicach - wydają się naprawdę fajne Edytowane 11 Lutego 2015 przez Sarsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekonoma 14.02.2015 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 No plus jest taki, że potrawy można śmiało powiedzieć są odtłuszczone No i mniej garów, mniej zmywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adrian1224 07.10.2015 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 To prawda że ryby najlepiej jest smażyć we frytkownicy bo wtedy dobrze wypalą*się drobne ości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lampo 09.10.2015 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 (edytowane) Jeśli chodzi o mnie i o kupowanie sprzetu AGD to jestem jednak zwolennikiem kupowania jak najtańszych urzadzeń-oczywiście w ramach sprawdzonej marki. Obecne urzadzenia i tak zazwyczaj się psuja po okresie gwarancji więc mniej jest szkoda jak kupi się taniej. Druga wskazówką jest tez opcja zakupów w internecie, często jest taniej a szczególnie jak trafimy na przecene czy wyprzedaż! Edytowane 8 Lutego 2016 przez finlandia reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts