boszax 17.06.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Dziś był egzamin zawodowy z technika budownictwa zdawał ktośmoze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 18.06.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 obawiam sie ze przy dzisiejszej sytuacji na rynku pracy w budownictwie, to wszyscy leja na takie egzaminy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 21.06.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 muj muraz ma technika z kladzenia plytek z tego zdawal dyplom a buduje mi dom i nie jeden juz postawil o papier nawet nie pytaslem sam wspomnial w trakcie rozmowy pozdrawiam a kierownika budowy jeszcze nie widzialem a stoi juz parter muraz sam wszystko zalatwia i kierownik wpada rano jak mnie niema jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sheenaz 21.06.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 muj muraż ??? (tak, tak wiem ze niektórzy maja "dysleksję" i ze to forum budowlane a nie poprawnego pisania ale... robiąc tak potworne byki ortograficzne warto włączyć sprawdzanie ortograficzne tekstów w przeglądarce bo aż oczy bolą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 21.06.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 oki wlacze ale powiedz gdzie ono jest to wlaczanie i przestaw mi klawiaturke na literki polskie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 22.06.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 a co mialem napisac moj murarz a w sumie to jak ci sie udalo przenies slowo muraz inaczej niz napisalem chodzi mi o zet z kropka bo ja nie mam polskich znakow pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek086 21.10.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Sporo materiałów o egzaminie zawodowym jest również na http://www.egzaminzawodowy.info oraz http://www.testy.egzaminzawodowy.info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts