mariusz r 19.09.2003 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 potrzebuje konkretnej porady na temat bl.fund.OPTIROC 36,5/24/24 czy lepszy czy gorszy od bl.fund.betonowych 38/12/12 .buduje sie na podlozu gliniastym 2-kondygnacje , 7,5 wys.a jesli OPTIROC to jak laczyc i czym !!!!!!A Z MOJEGO 2-MIESIECZNEGO DOSWIADCZENIA ZACZYNAM WNIOSKOWAC ZE SPRZEDAWCY REKLAMUJA TO CO ZALEGA MAGAZYNY, A NIE TO CO DOBRE DLA CIEBIE I ZAWSZE POLECAJA NA WSTEPIE TO CO TANIE A NIEKONIECZNIE DOBRE,CHANDLUJE SIE TYM CO SIE SPRZEDAJE!!BO TAKI NASZ JEST BIEDNY RYNEK!ZWROCCIE UWAGE ZE KAZDY TOWAR JEST DOBRY I POROWNYWALNY?POZORNIE-BO EXPERT WIE CO KUPIC,A TAKI LAIK JAK JA SIE PLACZE.I TE SEPY STARAJA SIE WYKORZYSTAC TO BO CO Z TEGO ZE MASZ PROJEKT I TRZEBA SIE GO TRZYMAC JAK TAKI SPRZEDAWCZYK CIE PODEJDZIE TO LEZYSZ!A TO NISKA CENA,A TO ZAMIENNIK Z LEPSZYMI PARAMETRAMI,A TO ARCHITEKT KIEPSKI ITD.ZANIM COS KUPISZ ZAPYTAJ I TO WSZEDZIE GDZIE SIE DA.WYKONAWCA,KIER.BUD.,INSPEKTOR,ARCHITEKT,KONSTRUKTOR TEZ SIE MYLA.A TY CZY JA JAK SIE NIE ZNAMY NA TEJ ROBOCIE TO SIE POZNAMY-DZIECI TEZ SIE NA POCZATKU P Y T A J A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 20.09.2003 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2003 odpowiedz na nurtujacy mnie problem zanjdziecie w SONDAŻACH sam sobie odpowiedzialem po eskapadzie sobotniej i konfrontacjach na tym THE END.Zapewne w poniedzialek przyjdzie nowy problem to odrazu sie podziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts