jaro555 17.06.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Pytanie do tych, co już przebadali dobrze rynek oraz doradców obecnych na forum. Muszę wreszcie podjąć decyzję, warunki które udało mi się wynegocjować to marża 0,75% + Libor 3M, prowizja 0%, brak ubezpieczeń na życie, spłaty itp. Czy to są dobre warunki, czy można "kupić" lepiej? Zdolność OK, wkład własny działka 300 tys, na budowę domu potrzebuję 700 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 18.06.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 A jaki to bank jeśli mozna wiedzieć Myślę, że jest to dobra oferta. Marża 0,75% przy wkładzie własnym 30% to nieżle. Do tego brak ubezpieczeń itd. Jednak przy takiej kwocie kredytu ponegocjowałabym w Millenium (ale dochodzi ubezp. na życie) Nordeii (brak ubezpiecz). No i przy tej kwocie kredytu wybrałabym tylko kredyt denominowany a nie ineksowany Osobiście na początku dla rozeznania rynku odwiedziłam Open Finance i Expandera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro555 18.06.2008 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 "przeleciałem" kilkanaście banków, najbardziej elastyczne i skłonne do negocjacji są Fortis, Deutsche Bank i Millenium. I tutaj mam podobne oferty. Nordea nie chce zejść poniżej 1% marży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts