gutekgg 17.06.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Po zrobieniu elewacji i zdjęciu osłony drzwi okazało się że drzwi frontowe w domu zostały troche pochlapane farbą elewacyjną akrylowa.Dokładnie to była farba Dębicy Jedynka fasada. Może ktoś z foromowiczów zna jakiś cudowny srodek? Próbowałem już:benzyny lakowej - nie bierzezmywacza do klejów z etykiet - nie bierzemleczka kosmetycznego - nie bierzemydła, proszkudo prania, pasty bhp - nie bierzeacetylenu - za bardzo agresywny bierze lakier na drewnierozpuszczalnik nitro - bierze lakier na drewnie farby nie Można kropelki zdrapać żyletką ale powstaną ślady. Pomysły mi się skończyły a nie chcę nowych drzwi malować. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/103620-czym-zmy%C4%87-plamy-z-farby-akrylowej-na-drewnie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts