kefff 17.06.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Witam,Poszukuje niedrogiego szczelnego szamba betonowego ok. 10m3-z dowozem i ewentualnym montazem-Warszawa Wawer-okolice mostu Siekierkowskiego.Jezeli macie jakies dobre namiary-prosze o info.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WaldekZ 18.06.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Witam, Poszukuje niedrogiego szczelnego szamba betonowego ok. 10m3-z dowozem i ewentualnym montazem-Warszawa Wawer-okolice mostu Siekierkowskiego. Jezeli macie jakies dobre namiary-prosze o info. Pozdrawiam. Podłączam się i też proszę namiary na priv. Na grupie wawerskiej jest kilka postów dotyczących szamba, ale niestety bez konkluzji... Pozdrowienia WaldekZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 18.06.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Poszukajcie na sieci producentów szamb betonowych w okolicach Radomia. Do Wawy to blisko mają, więc transport będą grosze. Mi się opłacało sprowadzić aż do Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hubetr 30.06.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 483215385firma z radomia. właśnie dziś mi montowali szambo- zadzwonic do nich i zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bazgrus 01.07.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Do Wawy to blisko mają, więc transport będą grosze. Transport wcale nie za grosze, a 3,50 za km razy 2 bo w dwie strony. Nie polecam firmy Waf-Pol z Jedlińska. Niby wszystko fajnie, ale cena rzeczywista okazała się wyższa niż umówiona. Pamiętajcie aby pytać o cały zestaw = szambo + płyty + kominki + montaż + transport. Później spotka Was niemiła niespodzianka - tak jak mnie. Faktem jest, że na allegro można znaleźć ok. 5 producentów spod Radomia, więc jednak zagłębie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 01.07.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Do Wawy to blisko mają, więc transport będą grosze. Transport wcale nie za grosze, a 3,50 za km razy 2 bo w dwie strony. Nie polecam firmy Waf-Pol z Jedlińska. Niby wszystko fajnie, ale cena rzeczywista okazała się wyższa niż umówiona. Pamiętajcie aby pytać o cały zestaw = szambo + płyty + kominki + montaż + transport. Później spotka Was niemiła niespodzianka - tak jak mnie. Oczywiście, że indywidualny transport wychodzi drogo. Do Wawy z Radomia masz 100km (licząc w linii prostej), więc i tak samodzielny transport wychodzi u Ciebie 350zł. Oczywiscie, jest to 10% ceny szamba, ale co zrobić, jeżeli na miejscu szamba są dwa razy drozsze. Mi się opłacało sprowadzic właśnie szamba z radomia, bo z wszystkimi dodatkami, koparką, transportem wyszło mnie i tak taniej niż kupowane na miejscu. A dodatkowe elementy. Jak się nie dowiadywałeś, to pewnie nie wiedziałeś. Cena była pewnie za szambo powiedziana. Do tego rozumie się, że musi dojść transport. Jeżeli masz je głębiej w ziemi, to kominki (ile - to zależy od tego jak głęboko). Każde szambo ma wejście, więc i właz trzeba kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fjrrider 01.07.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 polecam Makrobet z okolic Mińska są chyba najtansi za transport doliczają 200 zł max razem wyjdzie ze 2500 kontakt na stronce w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Harosek007 25.01.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 http://szamba-betonowe.net.pl 2500 z transportem. Ścianka 10cm, to jest ważne, oczywiście certyfikat i 24 mc gwarancji. A na klej czy piankę? Bo dużo z Radomia firm montuje pokrywę na piankę w suchym terenie to może i dobre, ale na mokradłach odpada bo sie leje po deszczach do środka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Feniks2012 24.02.2016 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Pytanie do kolegi Mirek z ABC: czy otwór na rurę ściekową fi 160 mm wykonujecie wyłącznie na środku węższej ściany, czy możecie to zrobić również na szerszej ścianie szamba? U mnie akurat szambo musi być szerszą stroną skierowane do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 07.11.2016 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Szkoda ze "kolega" Mirek z XYZ nie odpowiedział. Wpada tu tylko po to, bo zareklamować swoją firmę (90% jego postów usunąłem z tego powodu), ale nick nie banuję, bo może jeszcze się zreflektuje i będzie z niego pomocny w rozmowach użytkownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts