Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do naszej Eleny ;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 81
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

drogie foremki i drogich forumowiczów witam, dobrze zmobilizuję się, choć ostatnio ciągle bym spała...przyznam się...a co musze mieć jakieś specjalne względy, w domu 2 córki po 14 miesięcy a tu o! niespodzianka i 7tydzień ciąży...ledwo dycham,ale fotki wkleję, choć nie ma co za bardzo bo ekipę mamy BEZNADZIEJNĄ :(

aha...proszę nie gratulować...jeszcze mam mieszane uczucia :wink:

Dasz radę! Skoro poradziłaś sobie z 2 kobitkami, to już Cię nic nie złamie! :wink: Według zasad- póki co nie gratuluję :roll:

Dachówka bardzo ładna. Wcześniej też myślałam o Rupp Ceramice, ale małż się uparł na Creatona.

A murarze jeśli robią porządnie, to mogą nawet dłużej pracować. Tak mi się wydaje. Lepiej dłużej a bez partactwa :wink:

Trzymam kciuki i ściskam Cię z całych sił! :D

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
i tak gratulki!!! ja marzę o trzecim, choć pewnie się nie spełni........... najpierw marzyłam o bliźniakach, też się nie spełniło :/ zazdroszczę Ci :)

heh Muriel, jak przeżyję najbliższe 2-3 lata to też będę się cieszyć,że mam trójeczkę w podobnym wieku,bo to radocha i zawsze kompan do zabawy dla dzieci,ale najgorsze,że jedwo wyrabiam z moimi diablicami teraz (straszne paskudy się zrobiły i uparciuchy) a tu jeszcze zaraz na dokładkę małe dojdzie :o

inya to trzymam kciuki za szybki start murowania! przecież trzeba się wymieniać spostrzeżeniami...ja np.stwierdziłam,że salon jest beznadziejnie nieustawny :(

Witam Was. Widzę, że ktoś w końcu wziął się za budowę "naszego projektu" :) Mieliśmy wielką ochotę na Elenę, ale niestety na naszej działce nie wolno budować domu o trakcie szerszym niż 9 m, dlatego zdecydowaliśmy się na projekt indywidualny, inspirowany Eleną...

Jak znajdziecie chwilkę, to chętnie zobaczę fotki z Waszej budowy :)

Pozdrawiamy,

Aga i Maciek spod Krakowa.

hej Maciek CP piękny ten Wasz projekt i faktycznie jakby znajomo wygląda :wink:

u nas ważnym elementem było posiadanie sypialni na parterze - wygospodarowaliśmy ją przenosząc kuchnię do gabinetu :D

Niestety u nas robota murarska idzie jak przysłowiowa krew z nosa więc niewiele więcej widać na najnowszych fotkach...w sierpniu zacznie się rodzić dach więc postanowiłam dopiero wtedy wkleić fotki.

Pozdrawiam i będę obserwować Wasze postępy ;)

• 2 weeks później...
Monis do szafek najniższych bez problemu, tych środkowych to pewnie na palcach o ile sięgnę, a całkiem wysoko sięgać będę rzadko, mam sporo sprzętów używanych od wielkiego dzwonu, jak sokowirówka, suszarka do grzybów, czy gofrownica więc taka szafka ze słabym dostępem dla mnie jak najbardziej przydatna jest :wink: