Bliżniątrodzice 17.06.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 zapraszam, krytyki też się nie boimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 18.06.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 To ja pozwolę sobie zająć pierwsze miejsce w komentarzach Kierowniczka budowy przecudna!! Bardzo podoba mi się to wielkie przeszklenie na taras. Lubię takie klimaty Pozdrawiam i będę śledzić dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 19.06.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 dzięki Monis, właśnie ze względu na te ogrooomne okna wybraliśmy ten projekt... a teraz w środku wszystko przerabiamy ale co tam, mam nadzieję,że w realu będzie równie śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 20.06.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Pewnie, że będzie! Nie ma wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 23.06.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Macie jakieś aktualne zdjęcia? co tam się u Was dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 29.06.2008 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 mamy,mamy,tylko się wakacjowaliśmy z dzieciakami a tylko tata był na polu bitwy zostawiony na pożarcie wszystko powolutku nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 30.06.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Niunia na budowie cudna Czekam na nowe fotki, a Wam życzę powodzenia w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 03.07.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 My chcemy zdjęcia! my chcemy zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 04.07.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 dołączam się do postulatu "my chcemy zdjęcia!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 04.07.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 drogie foremki i drogich forumowiczów witam, dobrze zmobilizuję się, choć ostatnio ciągle bym spała...przyznam się...a co musze mieć jakieś specjalne względy, w domu 2 córki po 14 miesięcy a tu o! niespodzianka i 7tydzień ciąży...ledwo dycham,ale fotki wkleję, choć nie ma co za bardzo bo ekipę mamy BEZNADZIEJNĄ aha...proszę nie gratulować...jeszcze mam mieszane uczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 04.07.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Dasz radę! Skoro poradziłaś sobie z 2 kobitkami, to już Cię nic nie złamie! Według zasad- póki co nie gratuluję Dachówka bardzo ładna. Wcześniej też myślałam o Rupp Ceramice, ale małż się uparł na Creatona. A murarze jeśli robią porządnie, to mogą nawet dłużej pracować. Tak mi się wydaje. Lepiej dłużej a bez partactwa Trzymam kciuki i ściskam Cię z całych sił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 05.07.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 i tak gratulki!!! ja marzę o trzecim, choć pewnie się nie spełni........... najpierw marzyłam o bliźniakach, też się nie spełniło :/ zazdroszczę Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inya 17.07.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Pięknie u was Ja też się ciągle ociągam z założeniem dziennika budowy naszej Elenki. U nas staneło na fundamentach, a ekipa murarzy od tygodnia przychodzi i ciągle coś im wypada Także nie martw się swoją Bacznie was obserwuję i kibicuję z całych sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 27.07.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 i tak gratulki!!! ja marzę o trzecim, choć pewnie się nie spełni........... najpierw marzyłam o bliźniakach, też się nie spełniło :/ zazdroszczę Ci heh Muriel, jak przeżyję najbliższe 2-3 lata to też będę się cieszyć,że mam trójeczkę w podobnym wieku,bo to radocha i zawsze kompan do zabawy dla dzieci,ale najgorsze,że jedwo wyrabiam z moimi diablicami teraz (straszne paskudy się zrobiły i uparciuchy) a tu jeszcze zaraz na dokładkę małe dojdzie inya to trzymam kciuki za szybki start murowania! przecież trzeba się wymieniać spostrzeżeniami...ja np.stwierdziłam,że salon jest beznadziejnie nieustawny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 29.07.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Wow. Masz juz nawet wybrany tynk... Ja niestety jeszcze się do tego nie przymierzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekCP 30.07.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Witam Was. Widzę, że ktoś w końcu wziął się za budowę "naszego projektu" Mieliśmy wielką ochotę na Elenę, ale niestety na naszej działce nie wolno budować domu o trakcie szerszym niż 9 m, dlatego zdecydowaliśmy się na projekt indywidualny, inspirowany Eleną... Jak znajdziecie chwilkę, to chętnie zobaczę fotki z Waszej budowy Pozdrawiamy, Aga i Maciek spod Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 30.07.2008 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 hej Maciek CP piękny ten Wasz projekt i faktycznie jakby znajomo wygląda u nas ważnym elementem było posiadanie sypialni na parterze - wygospodarowaliśmy ją przenosząc kuchnię do gabinetu Niestety u nas robota murarska idzie jak przysłowiowa krew z nosa więc niewiele więcej widać na najnowszych fotkach...w sierpniu zacznie się rodzić dach więc postanowiłam dopiero wtedy wkleić fotki. Pozdrawiam i będę obserwować Wasze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 14.08.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Ładną kuchnię wybrałaś. Tylko jak Ty sięgniesz do tych szafek wiszących na samej górze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 18.08.2008 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Monis do szafek najniższych bez problemu, tych środkowych to pewnie na palcach o ile sięgnę, a całkiem wysoko sięgać będę rzadko, mam sporo sprzętów używanych od wielkiego dzwonu, jak sokowirówka, suszarka do grzybów, czy gofrownica więc taka szafka ze słabym dostępem dla mnie jak najbardziej przydatna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 19.08.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 chiba, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts