Guzmanka 02.02.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Ja ci raczej nie pomogę, bo nie wiem o co chodzi z tym podświetleniem. Może masz jakieś zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 02.02.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 http://images38.fotosik.pl/56/c1fe27a26fda3793.jpg mam fotkę, chodzi o coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 02.02.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Hmm, a to nie są po prostu okna w profilach aluminiowych. Naoglądałam się GrandDesign-ów i tam co rusz dają jakieś takie bajery, np. szklany dach, albo coś.Może najlepiej pojechać do salonu okien, spisać link i pokazać im coś takiego.Powinni sami coś zaproponować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 02.02.2009 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 no nie do końca, bo u nas nie ma tam miejsca na okno, to jedynie imitacja, ale nie wiem jak to się robi czy z plexi czy ze szkła mlecznego no i czym to podświetlić, żeby był efekt naturalnego światła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.02.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 no nie do końca, bo u nas nie ma tam miejsca na okno, to jedynie imitacja, ale nie wiem jak to się robi czy z plexi czy ze szkła mlecznego no i czym to podświetlić, żeby był efekt naturalnego światła ... proponuję udać się do efilo, ona coś takiego montuje w wiatrołapie... ma nawet namiary na tańszego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 22.02.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Kochani, przeczytałam u Monis (i u Was w dzienniku już też). GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!! malutka jest cudna!!!! jaki słodziak dla Ciebie, za wspaniałą robotę http://www.twojekwiaty.pl/photo/977.jpg i dla córeńki http://www.pluszaki.com/images/ty/34516.gif napisz, jak Wam poszło, jak mała ma na imię i jak siostrzyczki zareagowały . pozdrawiam Waszą piątkę serdecznie, b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.02.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 GRATULUJĘ...!!!! Nie dawno rozmawialiśmy o ciąży.... a tutaj proszę...dzieciątko na świecie... Dziewczynka wybrała sobie piękna datę urodzenia...., moja córeczka też urodziła się 09.02...tylko 9 lat wcześniej... Dużo zdrówka dla dzidzi i siły dla mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaka1 22.02.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Ogromniaste gratulacje Zeby mała się dobrze chowała ) Gratulacje dla rodziców i starszego rodzeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inya 02.03.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 GRATULUJĘ z całego serduszka!!! Jejku, jejku, jak się cieszę i życzę zdrówka całej rodzince Przede mną jeszcze troszkę czasu, chociaż nigdy nie wiadomo Mija 36 tydzień, teraz ciężko, ale z górki. Życzę odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inya 22.03.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Ale śliczny kominek My niestety troszkę musieliśmy przyoszczędzić na niektórych elementach...też zaczynamy odczuwać niedostateczną ilość pieniążków z kredytu na koncie...przyjęliśmy zbyt optymistyczną wersję kosztorysu...podejrzewam, że prace zewnętrzne trzeba będzie odłożyć na troszkę później... Po posadzkach zrobi się trochę czyściej na budowie Jesteśmy na podobnym etapie, depczecie nam po piętach Czekamy na więcej zdjęć. Pozdrawiamy cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inya 10.04.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Tęczowych pisanek,na stole pyszności,mokrego dyngusai wspaniałych gości.Niech to będzie czas uroczy,życzymy miłej Wielkanocy. Marta, Krzysztof i Lenka http://images44.fotosik.pl/101/bac667b3df2f300e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 10.04.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Wesołegohttp://77.252.132.194/guzmania/Mrowino/Inne/kartka_wielkanocna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.04.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/804676/previews/24905173_kartki-wielkanocne-80.jpg Moc prezentów od zajączkaco koszyczek trzyma w rączkachWielu wrażeń, mokrej głowyw poniedziałek dyngusowy.Życzę jaja święconegoi wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 18.07.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 pięęęękny domek i Dzidzia też gratuluję serdecznie i pozdrawiam gorąco muriel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inya 20.07.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Oj u was też końcóweczka Dzieci udane kochani, udane Gratuluję Mieszkamy już od połowy maja, ale nadal brak nam mebli. Chciałam umieścić zdjęcia już wykończonych pomieszczeń, ale nie mam takich... Wszędzie czegoś brakuje (długi po budowie - brak funduszy), w kuchni gołe ściany i brak kinkietów (dopiero od miesiąca mamy stół i krzesła), salon pusty, gabinet pusty, w łazience dolnej brak szafki pod umywalkę, na górze tylko stare meble w pokoju, w którym śpimy, łazienka...no prawie prawie. Jeszcze troszkę i zacznę wklejać zdjęcia ostatecznie wyglądających poszczególnych pomieszczeń. Ważne, że w końcu u siebie mieszkamy A na kiedy planowana przeprowadzka u was? Pozdrawiamy cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 29.07.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Witam serdecznie , widzę, że macie WC Roca Hall - czy nie jest za małe ??? jak to wygląda w realu??? bo w sklepie, leciutko się przymierzająć mój małżonek stwierdził, że to siedzisko jest dla niego za małe hahahah ? pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 29.07.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Inya to ja czekam na te Wasze fotki! u nas praca wre, teraz wywaliliśmy malarzy bo się nie dało z nimi...dla nich musiałyby być proste ściany i wszystko przygotowane tylko,żeby wałkiem jechać i broń Boże jakieś małe elementy bo pędzlem domalować nie umieli nawet...o zgrozo.. Za to od wczoraj mamy wszystkie drzwi...a tu kolejny faul, bo stolarze tak sobie wymiary wzięli,że wszystkie drzwi za krótkie i trzeba od góry gotowe wymalowane ściany dorabiać, bo między futryną a ścianą było 5cm wywietrznika... mieliśmy się wprowadzić w sobotę tą za 3 dni ale w tych sympatycznych okolicznościach nie damy rady U nas też forsa dziwnie szybko się rozchodzi,więc wprowadzimy się na gołe ściany mebli nei zabieram,bo potem za długo pewnie zwlekalibyśmy z kupnem nowych, będzimey w kartonach mieszkać, jak tylko malarz nowy upora się z tym śmietnikiem naszym... Agula 11 jeszcze nie wiem co z tą rocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 30.07.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Śliczne dzieciaczki . I wykończeniówka pełną parą... My właśnie zaczynamy pomału myśleć o podjeździe, schodach itp. Kogo wybraliście do układania kostki? Jesteście zadowoleni? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 30.07.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 jechałam kiedyś i zobaczylam ludzi układajacych łupek na jakimś podjeździe - zatrzymałam się, zaczepiłam pana Przemka i zwerbowałam - jestem bardzo zadowolona i polecę jak tylko u nas skończy Nie dość,że niedrogi to naprawdę zna się na robocie (zakładają całe ogrody) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania kornecka 02.09.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 witam Zazdroszcze slicznego domku. My staramy się właśnie o kredyt na Elenę Mogę zadac niedyskretne pytanko? Ile na dzień dzisiejszy kosztowala budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts