GLAMOURMUM 29.08.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 MOCNO, MOCNO trzymam kciuki. Miałam ogromną ochotę wybudowac ten sam domek...ale zrezygnowałam ze względu na wysokie koszta okien. Tymbardziej będę śledziła Wasze poczynania.. Ja wybrała inny domek, ale również z Archipelagu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 29.08.2008 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Witaj Glamourmum! obejrzałam sobie Twój domek- sliczny,tylko czy Wy za dach nie zapłacicie tyle co my za okna w każdym razie domek i rozkład bardzo ładny i funkcjonalny! no i niedaleko od nas A ja czekam aż mąż wróci z budowy ze zdjęciami z ogrodzenia...ech...więźba nam utknęła jakieś 300km od Gruszczyna...bo miało być taniej...efekt?? taniej NIE JEST, do tego nie wiemy jeszcze czy drewno odpowiednio pocięte, znajoma która była "wielkim załatwiaczem" czuje się obrażona,że ona się starała a my kręcimy nosem, kurde ale to że spierniczyła sprawę to z naszej kieszeni idzie do cholery-ludzie nie mają wstydu naprawdę...ech...najlepiej iść do sklepu zapłacić i wymagać a nie mieć jeszcze wyrzuty sumienia kiedy po całej akcji kiedy zostaniemy wydutkani na strychu ... A z przyjemniejszych i mniej związanych z budową spraw to dziś byłam na USG i Bronek ma już 8,5cm plus nogi i jak na razie wygląda na zdrowego chłopa (choć płeć jeszcze pozostaje pod znakiem zapytania...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.08.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 GRATULUJE!!!! Teraz tylko ostrożniej na tej budowie, nie skaczemy po ścianch i nie biegamy po drabinach.... i wyskakujemy przez okno. Z ta więźbą dachową - to mam nadzieję ,że się nie sprawdzi.....najwyżej będzie domek bez dachu. Położę folię.... Czekam za kolejnymi zdjęciami, jestem bardzo ciekawa końcowego efektu. Skoro będziemy prawie sąsiadkami....to trzeba odnaleść innych jeszcze sąsiadów, zwołać zebranie, objechć budowy, nakarmić dzieci, uśmpić dzieci na 3 dni i oblewać nasze domki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 30.08.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Gratuluję Ewcia! Trzymam kciuki, żeby korniszonek okazał się Bronkiem dziewczyn Wam juz wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 30.08.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Trzymaj Monis trzymaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 30.08.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 (...) A z przyjemniejszych i mniej związanych z budową spraw to dziś byłam na USG i Bronek ma już 8,5cm plus nogi i jak na razie wygląda na zdrowego chłopa (choć płeć jeszcze pozostaje pod znakiem zapytania...) Witajcie Bliźniątrodzice i maluszka , podglądam sobie Wasz dziennik, ale siedzę cichutko, bo z gratulacjami prosiłaś się nie spieszyć. Ale teraz już chyba można, prawda? Gratuluję Bronka i trzymam za niego kciuki, tzn. żeby się ostał chłopcem do końca, a nie okazał się dziewczynką :wink: . A w kwestiach budowlanych - pięknie Wam idzie, ale z takimi kierowniczkami to nie dziwne ; a na tych "po znajomości" to czasami szlag człowieka może trafić, szkoda takiej obsuwy . Chociaż nie ma tego złego, fajny płotek mieć będziecie . pozdrawiam, b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 31.08.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 ano można bartolinka już gratulowac oswoiłam się z pierwszym szokiem byłam dziś w końcu na budowie osobiście i chyba trochę za mała wnęka na śmietnik (całkiem po lewej,tam gdzie w planie furtka a na fotce brzózka ) ale nic to...najważniejsze,że w realu moje wymyślane ogrodzenie też mi się podoba Więźba przyjedzie jutro ale tylko kawałek,bo boimy się zostawiać takie niestrzeżone drewno na budowie,podczas gdzy ekipa pojawi się najwcześniej za tydzień...martwię się tylko,żeby była dobrze pocięta,bo inaczej zatłukę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.09.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Oj, mam nadzieje, ze wasze perypetie z wiezba dachowa sie juz skończą i teraz wszystko będzie ok.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.09.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 superowy ten płotek... taki prosty, ale ma coś w sobie... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaka1 30.09.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Ewa i co gdzie foty więźby??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.10.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Ewa wpadła w wir budowy.... Mam nadzieję,że nic złego się nie stało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dw 13.10.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Oooo! Proszę. Czego to nie ma w tym internecie. Na przykład zdjęcie własnego domu. http://images33.fotosik.pl/309/54181df902c61d60.jpg Pozdrawiam Sąsiadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaka1 14.10.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Hehehehe d@w - mój już się nie załapał)) - Pozdrawiam sąsiada (kę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dw 14.10.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 kaka1, a który to Twój domek? pozdrawiamDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 18.10.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Ewciu! Co u Was? wszystko w porządku? Nie ma bieżącej relacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inya 28.10.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Jestem ciekawa jak tam wasz dach...u mnie w trakcie realizacji...więźba w części położona, zamawiamy blachodachówkę... No ale na takie ładne ogrodzenie to ja jeszcze muszę poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 07.11.2008 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ano przepraszam czytelniczki i czytelników za dłuuugą nieobecność, ale u nas jak nie przysłowiowy urok to sraczka...czyli choroby w rodzinie przykra sprawa,ale nie będę Wam tu truć...po 6tygodniach chyba nieobecności na budowie w końcu wczoraj się tam pojawiłam...zapraszam do dziennika na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 07.11.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 witaj eee, no jakoś idzie ta budowa , pięknie to wygląda. zdrowia życzę i wracaj na stałe pisać o postępach, pozdrawiam , b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaka1 12.11.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Ja też już się trochę denerwowałam co się u Was dzieje - dobrze że jesteś Wolno bo wolno ale najważniejsze że robota się posuwa, Bardzoooo łaaaadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 26.11.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 No to trzymam kciuki za rychłe wstawienie okien. I z góry proszę o zdjęcia, jak tylko znajdą się na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts