Bliżniątrodzice 19.09.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 ania nasza budowa nadal kosztuje i to sporo jak się okazuje próbując zakładać ogród...póki co bez szczególnego liczenia sam dom bez działki to jakieś 550tyś... Mieszkamy już od 5.08.2009....nadal nie mamy mebli (poza kuchennymi) więc ciuchy mieszkają w większości w kartonach...czas się będzie zabrać za te nieszczęsne meble, ale nasz pan który zrobił kuchnię dziwnie mnie zwodzi z resztą mebli jakby łaskę robił, więc mam mocne postanowienie poszukać innego meblomistrza - oczywiście na forum Dzieci od września chodzą ...a właściwie "chodzą" do przedszkola, bo ciągle chorują, co powoduje u mnie kompletny brak czasu na cokolwiek...w tym na internet i pochwalenie się naszym lokum, fotek tez nie będzie bo nie mam pojęcia w którym kartonie leży jakikolwiek aparat Oczywiście znalazło się kilka rzeczy które wybudowałabym inaczej-na przykład przy 3 malutkich dzieci dom piętrowy to porażka i to nie dlatego,że niebezpieczny tylko dlatego,że trzeba latać po schodach 100x dziennie (lepiej chyba w bloku na 4tym piętrze bez windy,mniej się nachodzi człowiek po schodach...) co jeszcze...płytki podłogowe, które miały być rewelacyjne bo nie miało być widać na nich brudu okazały się szujami i wyłazi wszystko ...no cóż....za kilkaset lat pewnie je wymienię Pozdrawiam wszystkich budujących elenki i nie tylko....odezwę się i wkleję jakieś fotki ...kiedyś Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/103627-komentarze-do-naszej-eleny/page/5/#findComment-3560278 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 22.04.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 jaka szkoda że zdjęcia sie nie wyswietlają ;( To był pierwszy projekt jaki nam sie podobał niestety na działke sie nie zmieścił ;-( Z chęcia pooglądałabym jak sie buduje ale zdjęc nie widac ;( Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/103627-komentarze-do-naszej-eleny/page/5/#findComment-4075649 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts