mariusz r 19.09.2003 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Wydawaloby sie proste :sondaz,anliza, telefoniczne uzgodnienia,iiiiiiiiiI jest betoniarnia w ktorej kupisz beton na swoj domek.Na spokojnie po 2m-cach przygotowan i ustalen z firma CCN jak i na dzialeczce jedziesz podpisac umowe,a tu przepraszamy nasze ceny z brutto staly sie netto H A M S T W O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jankes 20.09.2003 02:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2003 Widzisz, bo to przez uzgadnianie telefoniczne. Znam z autopsji. I dlatego staram sie teraz miec oferty na papierze, z data waznosci i pieczatka. Pozdrowienia Jankes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2003 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2003 Nawet kolego jak dostane to na papierze i co zrobie ??jak zmienia decyzje odnosnie ceny ??? tu chodzi o tzw.(ferplej)!!!!!!!!!!!! albo ktos jest rzetelny i slowo na tel. wystarczy albo u notarjusza bedzie za malo zeby cos ustalic,a potem co z takim gosciem po sadach bedziemy sie ganiac ???????? TO NIE OTO CHODZI Z mojejgo skromnego doswidczenia wiem,ze trzeba ustalac wszystko z conajmnie 2-kontrachetami i najwyzej 1-ego przeprosic,taki sobie poradzi,a ja w moim przypadku bede pare dni do tyly bo trzeba w pospiechu szukac kogos nowego z danym materialem.a moim przypadku to nie jest na reke bo zaczalem budowe 01-09-03 ALE DZIEKI to jest moja 1 odp. bo jestem od 2-dni na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2003 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2003 To moja odpowiedz dla Jankesa i WSZYSTKICH INNYCH mariusz r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts