Trajkotka 18.06.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 NO I ... możecie komentować ... choć narazie nie ma co ... ale poprawie się wieczorem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 19.06.2008 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 już ... cofnęłam sie w czasie i opisałam nasze początki no i wkleiłam troche zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 19.06.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 hej Trajkotko! zauważyłam w Twoim nicku projekt z pracowni krajobrazy i zajrzałam nasz Diament też stamtąd kupowaliście bezpośrednio u nich? bardzo ładny dom - czy zamierzacie zachować kolorystykę elewacji? życzę Wam wiele powodzenia w budowaniu a Tobie w prowadzeniu dziennika i pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 20.06.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 witaj Jasia naszego Alabastra znalazłam na stronie "IGN Projekty" ... my dopiero zaczyanmy naszą dłuuuuuugą drogę Na dzień dzisiejszy kolorków nie zmieniamy, tzn oprócz okien i drzwi - chciałabym ciemniejsze .... ale kto to wie co mi się umyśli za parę miesięcy ... czyli ładnie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonajarek 02.07.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 to dobrze że nasze Alabasterki są sławne - przecież to taki ładny domek i jak nieraz oglądam inne domy , to jestem coraz bardziej przekonana że ten będzie idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 07.07.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Trajkotko jaką macie dużą działkę, bo jakoś nie mogę wyczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 07.07.2008 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 nasza działka ma 30 arów, tzn miała przed pomiarami, teraz geodeta wymierzył nam 29 arów ... ale kawałek ogródka będę miała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 08.07.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 No to bardzo duża działka, zazdroszczę Ci. Ja na moich 1700m podobnie jak ty rozplanowałam ogródek i plac zabaw ze zjeżdżalnią , bujawkami i domkiem dla dzieci. Narazie stoi basenik i mała trampolina. Marzył mi się zawsze duży ogród, ale trzeba się cieszyć tym co się ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 09.07.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Witaj Polonistką może nie jesteś ale czyta się świetnie.. o ściąganie humusu nie pytam, ale za to jak zobaczyłam deski wbite przez geodetę to och.. my w przyszły poniedziałek będziemy wytyczać nasz domek..powodzenia p.s: co do ogrodu..kawał ziemi macie..my "tylko" 1149m2.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 09.07.2008 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 hehehe ... dzięki ... a polonistką to ja nigdy nie byłam czasami piszę posty w pracy i mam w głowie milion myśli ... co do geodety to super uczucie, gdy się widzi pierwszy zarys domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 10.07.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 wow gratuluję kredytu..my od dziś odliczamy i czekamy na decyzję GE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 14.07.2008 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 dzięki i powodzenia w GE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 15.07.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 a skąd to ? masz złe doswiadczenia z GE - my składamy jeszcze w PKO BP Fajne foty..juz się nie moge doczekać jak u nas koparka wykopie to i owo. Grunt mamy słabszy ..glina i po najmniejszym deszczu woda stoi będę dalej podglądać postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 15.07.2008 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 hmm ... w ogóle nie mam doświadczeń z tym bankiem, ale na forum kiedyś czytałam, że wymagają strasznie dużo różnych papierków i zaświadczeń ... ale to w każdym banku znajdzie się coś co wkurzy człowieka ... w Millenium też się trochę czepiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 16.07.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Podglądam co u Ciebie i widzę, że jest szansa aby Was dogonić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 16.07.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 i oby, oby .... coś mi się wydaje że nawet nas prześcigniecie! My na razie nie mamy prądu i nie wiem jak długo każą nam jeszcze czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 16.07.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Witaj.. hmm te "przęsła" to strzemiona przynajmniej mi się tak obiło o uszy co do banku.. to tfu,tfu trafiliśmy na gościa, który poza standartem o nic więcej nie prosił.. no ale jeszcze nie wiemy jaka decyzja więc moze szydło wyjść z worka dopiero przy podpisywaniu ewentualnej umowy oby nie Życzę powodzenia z prądem.. może nie będzie tak źle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.07.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 łiczny dom ale działka - marzenie. Rany normalnie piękna tylko pozazdrościc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 21.07.2008 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 łiczny dom ale działka - marzenie. Rany normalnie piękna tylko pozazdrościc dzięki Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.07.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Nie ma za co - piękna jest i tyle. Już tam widzę piękne oczko wodne z kaskadą cudo trawniczek, dookoła zieleń.......Macie super warunki na piękny ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts