Pitu-pitu 21.07.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy http://dl5.glitter-graphics.net/pub/65/65335e2vqlhsn9v.gif u nas też cały czas pada.. pogoda iście barowa..a przecież to lipiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 21.07.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Nie ma za co - piękna jest i tyle. Już tam widzę piękne oczko wodne z kaskadą cudo trawniczek, dookoła zieleń.......Macie super warunki na piękny ogród też to widzę ... tylko czy z realizacją będzie tak samo? tego nie wiem ... nie chciałabym przedobrzyć ... chyba będę musiała skorzystać z pomocy Elfir bo narazie to niebardzo wiem jak sie za to zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 21.07.2008 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy http://dl5.glitter-graphics.net/pub/65/65335e2vqlhsn9v.gif u nas też cały czas pada.. pogoda iście barowa..a przecież to lipiec ojejjjj ... DZIĘKUJĘ!!! SĄ PIĘKNE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonajarek 21.07.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 witam i życzę Wam kolejnych ale juz nie 3 tylko może 333 wspólnie spędzonych lat ... a co do agregatu i prądu i wszystkiego z tym związanego to muszę popytać dokładnie mojego męża bo to on nadzorował całe dostarczanie prądu ale wiem że pierwszy agregat był nasz ale po kilkunastu tygodniach pracy odmówił posłuszeństwa i niestety póżniej musieliśmy już wypożyczyć następny bo był potrzebny a nie było czasu zeby naprawić własny ,więc jak się dowiem czegoś na ten temat to napisze , no i życze wam również pogody ....u nas tez aktualnie popaduje więc nasz dach przeszedł chrzest bojowy - nic nie przecieka ! wszystko zrobione ok.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 22.07.2008 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 iwonajarek dziękuję bardzo! 33 latka może wytrzymamy ze sobą ale 333 ??? ... takie dwa uparciuchy - Baran i Skorpion - czasami mają ciężko ... ale DAMY RADE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonajarek 22.07.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 No proszę, my z mężem to też Baran i Skorpion... coś w tym musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.07.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Trajkotka - wszystkiego naj - my będziemy w sierpniu świętować 7 rocznicę ślubu. Ehhh mąż baran ja wodnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 23.07.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu http://img175.imageshack.us/img175/4871/462kt6.jpg Trajkotko nie jesteś osamotniona Nasze ławy też czekają na lepszą pogodę. Na razie mamy basen w piwnicy U nas jeszcze nic się nie osypało, ale jeśli jeszcze kilka dni popada, to nic nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 25.07.2008 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Baaaardzo Wam dziękuje za życzenia!!!!! Widocznie Baranki, Skorpiony, Wodniki, Iwony i Jarki to idealne połączenie z Alabastrem hehe lilan, basen w domu też jest fajny ... a tak poważnie to jak się nie osypuje to jest dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 28.07.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Witaj. Zaglądam po weekendzie a tu taka akcja.. hehehe Życzę udanych wakacji..i słońca,słońca,słońca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 05.08.2008 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 oj akcja była ... na szczęście nie było tak źle jak się wszystkim wydawało ... a wakacje, mmm piękna sprawa - tydzień odpoczynku - szkoda że już sie skonczyło leniuchowanie i trzeba wracać do pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.08.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Trajkotka super że wakacje się udały No ale już wróciliście a ja fotek nie widzE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 09.08.2008 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 są są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 09.08.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 obejrzałam wczoraj zdjęcia ale dopiero dzis udało mi się dopchać do kompka żeby coś napisać ależ wam się praca "pali" w rękach.. my jak na razie nie za wiele zrobiliśmy na budowie.. no mąż troszku łopatą pomachał zdjecie z "gwoździem" extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 21.08.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 cisza?? co u was słychać.. u nas nedza.. termin rozpoczęcia przekładany już drugi tydzień..teraz mają zacząć w przyszły poniedziałek ..uwierzę jak zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.09.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Halo co tam u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 03.10.2008 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Co tu taki spokój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.10.2008 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 normalnie nie chce mi się wierzyć że nic nie zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 05.10.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Trajkotko, zaczynam się martwić Czy u was wszystko w porządku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 24.12.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Aby przy świątecznym stole nie zabrakło światła i ciepła, rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność.http://img361.imageshack.us/img361/173/x64xd2we0.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts