Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika ALABASTER A&D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 52
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 months później...

[wpis przeniesiony z dziennika budowy]

no! u nas już niemalże wiosna, wiec niedlugo juz bedziemy obserwowali jak "rośnie" Wasz Alabasterek :D

czekam z niecierpliwoscią na nowe fotki... ja jestem na etapie załatwiania formalnosci papierkowych, a jak wieie to trooche trwa:/

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik84011.htm

• 1 month później...
Trajkotko, zaczynam się martwić :cry: Czy u was wszystko w porządku?

:* w porządku! A nawet bardziej ;)

Ostatnio nie miałam wogóle czasu na wpisy :-?

Booo chciałam powiedziec że rodzinka nam sie w lipcu powiększy :)

:oops: :oops: :oops:

az mi głupio, ze tak zaniedbałam mój dziennik :roll:

Dzisiaj postaram się nadrobić prztnajmniej to co dział osię w tamtym roku :)

Dziekuję wszystkim za zyczenia świateczne, noworoczne i wielkanocne :oops: :D

A tak wogóle to od miesiąca chciałam sie tu dostać i miałam problem z otwarciem dziennika :-? ... juz myślałam ze mi go usunęli :roll:

• 6 months później...
  • 1 year później...
  • 3 weeks później...
Ejjj kochani pokażcie cos z Waszego domku:) Widze na malym zdjeciu ze jakies zmiany byly...

pochwalcie się:) no i malenstwem takze :D

Gratulacje !!!

witam witam :)

ojjj zmiany były i to duuuże ;) niestety dalej nie mieszkamy w naszym domku, ale juz bliżej niż dalej :)

hehe maleństwo już nie jest takim maleństwem :) diabełek mały :)

Hej heeej, ja też się witam i macham z daleka, coby przygonić Inwestorkę do komputera i popatrzeć na jakieś zmiany :)

chyba mnie przyciągnęłaś telepatycznie ;) daaaawno mnie tu nie było ... teraz w pracy siedzę, ale jak wróce do domu to postaram się wkleić kilka fotek ... OBIECUJĘ :)

• 10 months później...
Hej Trajkotko:) Naprawdę myślałam, że podarowałaś sobie FM. Opowiadaj, co u Ciebie słychać i jakieś fotki wrzuć. U mnie wprawdzie wykończeniówka na finiszu, ale to nie zmienia faktu, że raczej w tym roku kalendarzowym nie wejdziemy do nowego domu. Dla tych, którzy wierzą w zabobony wersja jest taka, że w roku przestępnym, to "strach", a dla tych, którzy wiedzą czym pachnie wykończeniówka, gdy człowiek o własnych siłach próbuje dojść do czegoś, powód prosty - nie wystarczy nam kasy na urządzenie kuchni i umeblowanie reszty pomieszczeń. Czekam na nowe wpisy;)