MonikaC 28.12.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 http://i210.photobucket.com/albums/bb218/commentsjunkie/newyear/champagne-new-year.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 31.12.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Stary rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc wszystkie złe chwile zostaną za nami. Nowy niech przyniesie dużo zdrowia, wiele radości, a przede wszystkim morze pomyślności. SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 11.03.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] no! u nas już niemalże wiosna, wiec niedlugo juz bedziemy obserwowali jak "rośnie" Wasz Alabasterek czekam z niecierpliwoscią na nowe fotki... ja jestem na etapie załatwiania formalnosci papierkowych, a jak wieie to trooche trwa:/ http://forum.muratordom.pl/uzytkownik84011.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 12.04.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 http://wielkanocnykurczak.pl/jasabar,318383/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 15.04.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Trajkotko, zaczynam się martwić Czy u was wszystko w porządku? :* w porządku! A nawet bardziej Ostatnio nie miałam wogóle czasu na wpisy Booo chciałam powiedziec że rodzinka nam sie w lipcu powiększy az mi głupio, ze tak zaniedbałam mój dziennik Dzisiaj postaram się nadrobić prztnajmniej to co dział osię w tamtym roku Dziekuję wszystkim za zyczenia świateczne, noworoczne i wielkanocne A tak wogóle to od miesiąca chciałam sie tu dostać i miałam problem z otwarciem dziennika ... juz myślałam ze mi go usunęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 15.04.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Oj zaniedbałaś dziennik, aż strach Czekamy z niecierpliwością na fotorelację i komentarze. A tak w ogóle to wielkie gratulacje mamusiu ! Chłopiec, czy dziewczynka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 16.04.2009 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 bardzo dziękuję ... chłopiec ... ale następna będzie dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 16.04.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Skoro są takie plany, to nie ma żartów i trzeba szykować pokoiki w Alabastrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natix 04.11.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Ejjj kochani pokażcie cos z Waszego domku:) Widze na malym zdjeciu ze jakies zmiany byly... pochwalcie się no i malenstwem takze Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evitare 12.04.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Hej heeej, ja też się witam i macham z daleka, coby przygonić Inwestorkę do komputera i popatrzeć na jakieś zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 27.04.2011 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Ejjj kochani pokażcie cos z Waszego domku:) Widze na malym zdjeciu ze jakies zmiany byly... pochwalcie się no i malenstwem takze Gratulacje !!! witam witam ojjj zmiany były i to duuuże niestety dalej nie mieszkamy w naszym domku, ale juz bliżej niż dalej hehe maleństwo już nie jest takim maleństwem diabełek mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 27.04.2011 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Hej heeej, ja też się witam i macham z daleka, coby przygonić Inwestorkę do komputera i popatrzeć na jakieś zmiany chyba mnie przyciągnęłaś telepatycznie daaaawno mnie tu nie było ... teraz w pracy siedzę, ale jak wróce do domu to postaram się wkleić kilka fotek ... OBIECUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 07.03.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Hej Trajkotko:) Naprawdę myślałam, że podarowałaś sobie FM. Opowiadaj, co u Ciebie słychać i jakieś fotki wrzuć. U mnie wprawdzie wykończeniówka na finiszu, ale to nie zmienia faktu, że raczej w tym roku kalendarzowym nie wejdziemy do nowego domu. Dla tych, którzy wierzą w zabobony wersja jest taka, że w roku przestępnym, to "strach", a dla tych, którzy wiedzą czym pachnie wykończeniówka, gdy człowiek o własnych siłach próbuje dojść do czegoś, powód prosty - nie wystarczy nam kasy na urządzenie kuchni i umeblowanie reszty pomieszczeń. Czekam na nowe wpisy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts