anbarent 18.06.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Witam, pilna sprawa, poszukuję na lipiec glazurnika do ułożenia płytek: łazienka, wc, częśc przedpokoju, kuchnia w mieszkaniu w Warszawie. Wiem, że termin malo realny ale może ktoś może polecic kogoś solidnego i z fachową wiedzą i umiejętnościami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz stankiewicz 20.06.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 witam prosze podac ilosc m2 i dokladnie od kiedy [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tbancerowski 21.06.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Ja trafiłem na świetnego glazurnika, robił u mnie glazure i terakote w łazience i jestem z tych prac bardzo zadowolony. Proszę dzwonić może akurat ma wolne terminy 507-303-220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts