retrofood 18.06.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 jak mi coś w kompie nawaliło i nie mogłem się zalogować, to przeleciałem wszystkie działy jako gość i ze zdumieniem zauważyłem, że goście nie mają ani malutkiego kawałeczka na forum, aby coś napisać. A ja sadząc że ktoś mi zablokował wejście, chciałem po prostu poprosić o pomoc, bo z nikim nie mogłem się skontaktować.Dlatego myślę, że warto rozważyć, czy chociaż w dziale informatyków nie stworzyć jakiegoś tematu, gdzie goście mogliby coś awaryjnie wpisać. Oczywiście, nie musi być to szeroko reklamowane, aby nie tworzyć możliwości wpisywania się gości w sprawach budowlanych, ale to tak własnie awaryjnie dla forumowiczów, którzy czasem są w różnych sytuacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.06.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 ale to tak własnie awaryjnie dla forumowiczów, którzy czasem są w różnych sytuacjach. W sytuacjach awaryjnych dobrze miec zapisany @ do redakcji: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts