KiZ 21.06.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Nie potrzeba żadnych badań żeby dojśc do takich wniosków, wystarczy troche liznąć życia To się nadaje do wątku obok - faceci to doopki Do watku obok nadaje sie tez to, że od kobiet w takich sytuacjach mozna wymagać wiecej wynika to z różnic pomiedzy płciami i już. One były sa i będą. Kobiety są bardziej: empatyczne łatwiej sie uzależniają (np. od mężczyzny) lubią sie poświęcać bardziej boją sie samotności - im starsze tym bardziej... itepe itede czyli 1001 różnic które jednak przemawiają za przytoczonym wynikiem statystycznym... nie wiem czy lizanie...życia...ma z tym coś wspólnego... Twoja wypowiedz swiadczy, ze ma Chyba, że masz 1001 dowodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 22.06.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Nie potrzeba żadnych badań żeby dojśc do takich wniosków, wystarczy troche liznąć życia To się nadaje do wątku obok - faceci to doopki Do watku obok nadaje sie tez to, że od kobiet w takich sytuacjach mozna wymagać wiecej wynika to z różnic pomiedzy płciami i już. One były sa i będą. Kobiety są bardziej: empatyczne łatwiej sie uzależniają (np. od mężczyzny) lubią sie poświęcać bardziej boją sie samotności - im starsze tym bardziej... itepe itede czyli 1001 różnic które jednak przemawiają za przytoczonym wynikiem statystycznym... nie wiem czy lizanie...życia...ma z tym coś wspólnego... Twoja wypowiedz swiadczy, ze ma Chyba, że masz 1001 dowodów prosze o rozwinięcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 23.06.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Nie potrzeba żadnych badań żeby dojśc do takich wniosków, wystarczy troche liznąć życia To się nadaje do wątku obok - faceci to doopki Do watku obok nadaje sie tez to, że od kobiet w takich sytuacjach mozna wymagać wiecej wynika to z różnic pomiedzy płciami i już. One były sa i będą. Kobiety są bardziej: empatyczne łatwiej sie uzależniają (np. od mężczyzny) lubią sie poświęcać bardziej boją sie samotności - im starsze tym bardziej... itepe itede czyli 1001 różnic które jednak przemawiają za przytoczonym wynikiem statystycznym... nie wiem czy lizanie...życia...ma z tym coś wspólnego... Twoja wypowiedz swiadczy, ze ma Chyba, że masz 1001 dowodów prosze o rozwinięcie... Jesli nie z wyników badań, to skąd wiesz o owych 1001 różnicach? Niezle sie nalizałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 24.06.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 nie sądzę abym życie znała jakoś szczegolnie intensywnie...może to nawet i szkoda... o empatii wiedzialam juz jako mala dziewczynka bo najczęściej to w kobiecych ramionach szukałam pocieszenia i zrozumienia - mamy, babć, psiapsiółek - chłopaki były raczej od wyśmiewania...przynajmniej taką postawę przyjmowali... podobnie jeśli chodzi o lęk przed samotnością i uzależnienie od mężczyzny - bije, pije ale jest - największy bunt przed taką wszechobecną postawą kobiet przejawialam jako dziecko i nastolatka - potem to już mi przeszło i mówiałam - ma to, na co sobie zasłużyła... a o uzależnienieniach wiem z badań...od pierwszych szkolnych pogadanek na biologii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts