aniace 19.06.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Kochani pomóżcie:) Szukam dobrego wykonawcy mebli kuchennych, najlepiej z okolic Wejherowa. Kogo polecacie, słyszałam, że pan Marek Kielnieński .....może ktoś u niego zamawiał i ma już od niego meble, to prosze się pochwalić. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 19.06.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Ja zamawialam w firmie SKIDD z Kosakowa ( tel nie mam przy sobie ale sa w necie ) Tani nie sa ale kuchnia wyszla BOSKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniace 19.06.2008 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 majcia, a możesz pokazać twoją kuchnię?Chętnie popatrzę na rozwiązania i sposoby meblowania kuchni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.06.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Ja zamawialam w firmie SKIDD z Kosakowa ( tel nie mam przy sobie ale sa w necie ) Tani nie sa ale kuchnia wyszla BOSKO Rzeczywiście bardzo ładna - gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 20.06.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Ja zamawialam w firmie SKIDD z Kosakowa ( tel nie mam przy sobie ale sa w necie ) Tani nie sa ale kuchnia wyszla BOSKO Rzeczywiście bardzo ładna - gratuluję! A dziekuje bardzo A płyta jaka ładna i jak super działa ... fachowiec podłączał Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 20.06.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 majcia, a możesz pokazać twoją kuchnię? Chętnie popatrzę na rozwiązania i sposoby meblowania kuchni:) Zrobie foty i wkleje ale w poniedzialek bo chwilowo nie mam neta w domku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 21.06.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 a mozna wiedziec jaki macie wymniar kuchni i jak mniej wiecej to zrobione jest bo szukam czegos dla siebie i stolaz powiedzial daj mi zdjecie to ci zrobie tak samo a ja nie wiem czego chce dzieki za podpowiedzi chodzi mi czywasz projekt dokonca wam odpowiada teraz jak juz uzytkujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniace 24.06.2008 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 majcia, ryba czekam na fotki:) jakbyś mogła, to proszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniace 27.12.2008 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 kuchnia wyszła lepiej niż myślałam cieszę się, że znalazłam tego stolarza, cena super, połowa tego co wycenili mi wcześniej inni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts