Gość Drejas 20.09.2003 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2003 Witam czy na skosach w łazience z plyty karton-gipsowej mozna połozyc kafelki, czy nie bedą odpadać. Może ktoś ma fotografie swojej łazienki bardzo bym chcial zobaczyć jak to wyglada.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drejas 02.10.2003 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Czy nikt z państaw nie ma łazienki ze skosami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 03.10.2003 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 mam lazienke ze skosami, ale na skosach mam polozone deski, kolor oliFka ladnie wyglada, niestety zdjec jeszcze nie posiadam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majo 03.10.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 witammożna kłaść i na skosach i na ścianach jak również przyklejać do sufitu.. można również na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basieczka 03.10.2003 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Na skosach normalnie kładzie się płytki - widziałam u znajomych. Spoko , jak tylko pasuja.... Nie mam żadnych zdjęć żeby przesłać - spróbuj poszukać na stronach z wizualizacjami łazienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 06.10.2003 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Przy dzisiejszej technologi glazurniczej nie ma żadnej obawy aby nie kłaść kafli na skosach czy nawet na suficie. Przy zachowaniu żelaznych reguł glazurniczych będziesz mógł spać spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszko 06.10.2003 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Można kłaść spokojnie osobiście kładłem 3-warstwę płytek (tzn.nikt nie skuwał tylko kładł na wierzch i to na skosach) mineło 2 lata i wszystko wisi.Trzeba dobrym i dobrze zagruntować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zepp 13.10.2003 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 skos to prawie dach czy na suficie tez kladziecie?ja klade płytki i musze powiedziec ze jeszcze mi sie nie zdarzyło kłaść na skosach ale można również na suficie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kumek 13.10.2003 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 skos to prawie dach czy na suficie tez kladziecie? ja klade płytki i musze powiedziec ze jeszcze mi sie nie zdarzyło kłaść na skosach ale można również na suficie... Również kładę płytki i mam zupełnie odmienne zdanie . Można oczywiście połozyc płytki na skosach i w wielu wypadkach dodaje to uroku łazience ale i też kuchni jeżeli akurat wypada na poddaszu. Oczwiście najwazniejsza jest aranżacja i smak - przeszkód natury technicznej nie ma. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts