Gość raffal 20.09.2003 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2003 Ludziska... Mam "fachowców" robią mi podłoge, na strobpie jest kolejno folia czarna budowlana 2, styropian FS20 -5cm i na to daja 6 cm wylewki. Pytanie: po co folia przed styropianem skoro strob jest międzykondygnacyjny a nie dali go za, czyli sytropian folia wylewka chyba logiiczniejsze? jakie mogą być konsekwencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkacik 21.09.2003 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2003 Ja tam fachowcem nie jestem ale wmoim projekcie wygląda to tak:strop-folia-styropian-folia-gładź cementowa-wylewka samopoziomująca-parkiet.Trzymaj się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uszek 22.09.2003 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 u mnie jest tak, na dole - ślepa wyleka+styropian 2x5 cm + folia+siatka zbrojeniowa + 5cm wylewki, u gory-styropian 2x2 cm + folia + siatka zbrojeniowa + wylewki ok 5cm. nie bardzo rozumiem tylko dlaczego folia u ciebie idzie pod styropianem, ale może tak tez mozna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myciek 22.09.2003 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 Ludziska... Mam "fachowców" robią mi podłoge, na strobpie jest kolejno folia czarna budowlana 2, styropian FS20 -5cm i na to daja 6 cm wylewki. Pytanie: po co folia przed styropianem skoro strob jest międzykondygnacyjny a nie dali go za, czyli sytropian folia wylewka chyba logiiczniejsze? jakie mogą być konsekwencje Konsekwencje mogą być takie, że styropian będzie radośnie pływał w wylewce - oczywiście jesli nie będzie bardzo gęsta. Dlatego folia NA styropianie dociśnie go do podłoża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts