macmac3 19.06.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Czy ktoś buduje dom w lucernie wg biura projektowego -ARCHON+? Witam wszystkich! Przeglądalam z mężem chyba z 100 projektów i bardzo spodobał się nam dom w lucernie. Jest to nowy projekt i ciężko znaleść jakieś informacje na jego temat. Czy może kogoś też zauroczył ten domek? eśli tak to proszę o odzew!!! My dopiero na jesień ruszamy z budową. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radr 28.08.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Witam. Ja za około miesiąc zaczynam budować właśnie dom w lucernie. A czy wy zdecydowaliście się też na ten właśnie projekt??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaidaro 30.11.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Też z miłą chęcią dowiedziałbym sie cos o tym domku, jakieś zdjęcia i doświadczenia, barszo prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymooo 18.04.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Witajcie właśnie przeglądam forum w poszukiwaniu ludzi którzy budowali DOM W LUCERNIE, niestety nie jest ich za wiele póki co . Chciałbym dowiedzieć sie jak idzie Wam idzie budowa? Czy napotkaliście jakieś trudności? A może macie jakieś fotki z budowy którymi moglibysmy sie wymienić? No i oczywiście jak tam sprawy finansowe tzn. ile kosztowały Was poszczególne stany tego projektu? Z góry dzieki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymooo 06.05.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witam!!! Z racji braku odpowiedzi na forum, skontaktowałem sie z 3 użytkownikami, którzy byli zainteresowani domem w LUCERNIE i niestety dostałem odpowiedź, że tylko Rad@r buduje ten domek . Nie wiem jak tam macmac3, bo nie dostałem odpowiedzi . Tak więc Rad@r jeżeli mógłbyś zamieszczać jakieś informacje, jak Ci idzie budowa, to byłoby extra Jak tam projekt, czy okazał sie skomplikowany, czy jest w miare prostym projektem? Budujesz systemem gospodarczym czy wziąłeś jakąś firmę? Ile wyniosły Cię materiały np. pustaki? Z czego budujesz, czy tak jak było w projekcie Porotherm 30 cm? Nanosiłeś jakieś zmiany na projekcie? Pozdro i powodzonka w walce o swój własny wymarzony kąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radr 07.05.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Hej.Rzeczywistość często weryfikuje nasze plany i tak jest tym razem. Owszem będę budował ten domek ale "jeszcze chwileczka jeszcze momencik" Obiecuję informować o postępie prac. Narazie budynek jest wytyczony ekipa umówiona. Lada chwila na działce powinna być woda i prąd. Co do zmian to: buduję z betonu kom. 24 + styro. 15cm oraz zrezygnowałem z balkonu. pozdrawiamR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radr 18.06.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Tak jak pisałem w maju. Domek zacząłem budować. Fundamenty już mam . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymooo 06.04.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Siemka Rad@r! Minął prawie rok od mojego ostatniego wpisu i bardzo interesuje mnie jak Ci idzie? Może masz jakieś fotki, które mógłbyś zamieścić na forum. My po długich przeglądaniach projektów i tak zostaliśmy przy "domku w lucernie" i kupiliśmy ten projekt ale dopiero dwa tygodnie temu. Teraz jesteśmy na etapie wprowadzania zmian, a budowa powinna ruszyć dopiero wiosną 2011. My co prawda chcemy budować wersje podpiwniczoną, ale i tak jestesmy bardzo zainteresowani jak sobie radzisz. Zmiany jakie chcemy zrobić to:- wejście z zewnątrz do piwnicy,- zmiana dachówki na blachodachówke,- prawdopodobnie doprojektujemy drugi balkon na drugim boku budynku (choć jeszcze nie na 100%) Pozdrowienia i czekamy na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inżynierka 14.03.2016 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Witam, czy ktoś spod Wrocławia buduje dom w lucernie 5? No szukam i szukam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts