neck 20.06.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Witam. Jaki kolor drzwi pasuje do jasnego parkietu? Ciemny czy jasny?Mam do wyboru wenge , wiśnia lub calvados.W pokoju będą jasne ściany (niebiesko-szare), czerwona sofa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i grzegorz 20.06.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Uważam, że drzwi dobierz do okien (w tym przypadku) nie trzeba dopasowywać do koloru ścian i tapicerki mebli. Jeżeli okna są złoty dąb lub białe to drzwi zrobiłabym calvados lub wiśnia, jeżeli okna ciemniejsze to wenge. Ale to twój wybór. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 20.06.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Ja też dobieram kolor drzwi do okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neck 20.06.2008 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Okna mam białe od wewnątrz więc drzwi będą wiśniowe lub calavados.Dzięki za porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts