Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dziennik budowy - BetaGreta"

Recommended Posts

Byłam dzisiaj na budowie, bo zadzwonili do mnie z ochrony, że nadajnik muszą sprawdzić.

Okazało się, że panowie od tynków zdjęli antenkę i w centrali nie było sygnału. Za przykręcenie antenki zapłaciłam 50 zł (tzn. za dojazd).

Tynki ładnie schną.

Wywietrzyłam dom, posiedziałam przy kominku i posprzątałam wokół domu, bo niestety panowie tynkarze zostawili mnóstwo śmieci.

Temperatura już całkiem przyjemna ale błoto wkoło zrobiło się obrzydliwe - grzęzłam po kostki.

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak zaczęłam zauważać, że my budujący domy to prawie jak rolnicy.... ciągle narzekamy na pogodę - a to leje, a to słońce praży :lol2: Jak w miastach siedzieliśmy to jakoś tak przyrody z całym dobrodziejstwem inwentarza nie było widać :no: A teraz idzie pora błotna... brrrrrrrr też nie mam utwardzonego podjazdu :(

Tak zaczęłam zauważać, że my budujący domy to prawie jak rolnicy.... ciągle narzekamy na pogodę - a to leje, a to słońce praży :lol2: Jak w miastach siedzieliśmy to jakoś tak przyrody z całym dobrodziejstwem inwentarza nie było widać :no: A teraz idzie pora błotna... brrrrrrrr też nie mam utwardzonego podjazdu :(

Hi, hi, masz rację. W życiu tyle razy wciągu dnia nie sprawdzałam prognozy pogody :lol2:

U nas też masakra - sąsiad z przeciwka wjechał na swoją działkę i ugrzązł, wezwał szwagra - ten przeciągnął go kawałek i sam się utopił ;) Po paru godzinach bezowocnych prób z podkładaniem, gałęzi potem desek, wezwali pomoc i dopiero wtedy po żmudnym ciągnięciu wyjechali na drogę. W międzyczasie na początku ulicy zakopała się po osie kolejna osobówka :bash: Dobrze, że już assistance była, to go wyciągnęła ;) Dzwonię do małża i mówię ty weź i nie wracaj.... samochodem bo jak utoniesz to już Ciebie nie będzie kto miał wyciągać :( A od jutra ma padać