BetaGreta 02.03.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 eetam shanoffna gretta mnie przechenia...i nie fiem cy raedhoffa jezd na mnie..bo jo lekim we srossumieniu nie jezdhem.. Zawsze się jakiś tłumacz znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.03.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Przyleciałam się przywitać - Hej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.03.2009 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Przyleciałam się przywitać - Hej !!! Witam Cię! Masz na czym teraz latać Ja w sumie też przyleciałam do kompa żeby popracować i co zaglądam na forum zamiast do programu księgowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.03.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Ja w sumie też przyleciałam do kompa żeby popracować i co zaglądam na forum zamiast do programu księgowego praca nie zając nie ucieknie witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.03.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Ja w sumie też przyleciałam do kompa żeby popracować i co zaglądam na forum zamiast do programu księgowego praca nie zając nie ucieknie witanko Witam, tiaa A Ty avatarka nie zmieniasz? Wszystkie dziewczyny waleczno skrzydlate teraz. A mi ciągle zielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.03.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 nie zmieniam, ja się dzieckiem zasłaniam to może z łuku do mnie strzelać się nie odważą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.03.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 nie zmieniam, ja się dzieckiem zasłaniam to może z łuku do mnie strzelać się nie odważą Cwaniara Dobrze, że u mnie dużo drzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.03.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 nie zmieniam, ja się dzieckiem zasłaniam to może z łuku do mnie strzelać się nie odważą Cwaniara Dobrze, że u mnie dużo drzew hehehe ciebie w tym gąszczu nikt nie znajdzie a jakby tak się stało to "zieloni" by nas dopadli, a z nimi lepiej niezadzierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.03.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Dziękuję za tort kwiatowy - Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.03.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 A Beta jak zwykle siła spokoju. Och jaki cudowny stan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.03.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 powerek..ale chyba powffieff ghosta tuthaj..bo silenc łokropicny,..niooo dobry wiecer.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Heloo i jak tam, kto dziś wygrywa My czy księgowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.03.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Jeszcze śpi po przeglądaniu tych cyferek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.03.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Witam się we weekend !!! a gdzie ty się podziewasz ????????????!!!!!!!!!! nie kochasz nas już ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.03.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 No nie naprawdę cyfry Betę przejęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.03.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 http://img21.imageshack.us/img21/5762/czekoladki.jpghttp://img21.imageshack.us/img21/czekoladki.jpg/1/w600.png nooo jakhosi tukej silencjujom jakh makichiem zasioł dzin kubiet jeezd:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.03.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Halooo jest tu kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.03.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witam po krótkiej przerwie.Na szczęście nie cyferki mnie wciągnęły tylko mąż wyciągnął mnie na ostatnie narty w tym roku.Nie za bardzo chciałam jechać bo nie wierzyłam że będzie jeszcze gdzie jeździć ale okazało się że nawet daliśmy radę a z soboty na niedzielę to nas tam całkiem zasypało i w niedzielę jeszcze do 13 śmigaliśmy na świeżym śniegu.I tym samym pożegnaliśmy zimę.Do następnego sezonu. Pa, pa! Dziękuję wszystkim za pamięć i troskę.A Duchowi za pyszne słodkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.03.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 o zguba się znalazła no to fajnie się z tymi nartami udało i dobrze, że zimę pożegnaliście może już sobie pójdzie na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.03.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 o zguba się znalazła no to fajnie się z tymi nartami udało i dobrze, że zimę pożegnaliście może już sobie pójdzie na dobre Do końca nie wierzyłam że wyjedziemy ale mój mąż na hasło "wyjazd na narty" pakuje się w pięć minut. Jak jechaliśmy i całą drogę padał deszcz to myślałam że jedziemy te 6 godzin tylko po to żeby się napić, bo co robić w taką pogodę Na szczęście dało się poszusować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts