lidszu 26.01.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Becia, a może bardziej opłaca się np. wypożyczyć przyczepkę - oczywiście jeśli macie hak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.01.2011 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Podzwoniłam i raczej taniej nie będzie.W sumie forumowa sąsiadka zaproponowała mi swoją przyczepkę ale to znowu mąż musiałby brać dzień wolnego.Także zostaniemy przy transporcie producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 26.01.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Jestem zdecydowana Nie mam nowych namiarów. Zdecyduję się raczej na tych z Tarczyna. Przynajmniej jak coś to będą miele do mnie blisko. Twarda jesteś! A to Ci sami co u Analieny? Bo już mi się miesza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.01.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Twarda jesteś! A to Ci sami co u Analieny? Bo już mi się miesza... też się zastanawiałam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.01.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 ja bym wybrała drzwi numer jeden (piękne) i ewentualnie dwa. to okienko w trzecich takie nie przypiął, ni przyłatał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 27.01.2011 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Jeśli chodzi o podłogę betonową.Mocno rozważałam tych co u Analieny, ale teraz się boję.W Tarczynie jest firma długo działająca na rynku i ze względu na to, że do nas mają naprawdę blisko, zdecyduję się na nich. Cenowo bardzo podobnie. Natomiast drzwi wewnętrzne to zdecydowanie te nr 1. Zastanawiam się tylko czy dać je do wszystkich pomieszczeń czy do łazienek dawać z szybką i wtedy faktycznie nr 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.01.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 U siebie dałam do łazienek pełne drzwi, potrzeba tylko pstryczka z lampką, by wiedzieć czy światło się pali coś w tym stylu http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSsotpi-d9Na_LaI3W4MA9rSfB6Q9zwd7MOuxyB1mMseoz-wGJyXA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.01.2011 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 U siebie dałam do łazienek pełne drzwi, potrzeba tylko pstryczka z lampką, by wiedzieć czy światło się pali coś w tym stylu http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSsotpi-d9Na_LaI3W4MA9rSfB6Q9zwd7MOuxyB1mMseoz-wGJyXA Jest to dobry pomysł, bo zdecydowanie najbardziej podobają mi się pełne drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.01.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Ostatecznie chyba w drzwiach do łazienki muszą być te dziurki na dole (żeby powietrze przepływało), to nimi też widać światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.01.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 tatarak, nie muszą może być też podcięcie wtedy za bardzo swiatła się nie zobaczy... powiem wam, ze u mnie to, ze światło się świeci o niczym nie świadczy, bo często zdarza się komuś zapomnieć zgasić. mamy nawyk pukania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.01.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 mamy nawyk pukania i to osobiście uważam, za najlepsze rozwiązanie ja mam akurat bardzo widną łazienkę, gdzie świeci się światło dopiero po zmroku - pukanie załatwia sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 A u mnie jest przeswit nad drzwiami. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.01.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 też tak mam, najgorzej jak ktoś zapomni zgasić światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.01.2011 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Obecnie też mam podcięte drzwi od dołu. Tylko teraz nie mam okna więc wejście do łazienki wymaga zapalenia światła a w domu będę miała okna i pewnie w dzień nie będziemy zapalali światła. W zasadzie ani drzwi z szybką ani ten wyłącznik wówczas się nie przydadzą. Trzeba będzie nauczyć się pukać za każdym razem, bo teraz funkcjonuje to tylko przy zapalonym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Mozna jakas taka kartke smieszna powiesic - wolne / zajete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.01.2011 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Mozna jakas taka kartke smieszna powiesic - wolne / zajete. No Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.01.2011 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Niestety moja młodsza dołączyła do klubu chorowitków Jeszcze nie wiem co jej jest bo na razie ma samą podwyższoną temperaturę. Podobno w klasie rotawirus krąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.01.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 kurczaki pieczone zdrowia córci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 28.01.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 BetaGreta, wyślij mi namiar na tych z Tarczyna, tez o nich słyszalam, przyjrzę się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.01.2011 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 BetaGreta, wyślij mi namiar na tych z Tarczyna, tez o nich słyszalam, przyjrzę się... Proszę bardzo: http://www.matexi.pl/posadzki-przemyslowe.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts