Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dziennik budowy - BetaGreta"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mam trochę luzu więc może rozejrzałabym się za sprzętem AGD.

Tylko jak się za to zabrać?

Na pewno nie może być z górnej półki cenowej.

W zasadzie potrzebuję nowe sprzęty do kuchni. Tzn.

- zmywarka,

- duża lodówka z małą zamrażarką i kostkarką,

- piekarnik z mikrofalówką,

- płyta indukcyjna.

BetaGreta,

poniżej moje sprzęty i powiem szczerze, wszystkie OK w użytkowaniu, ale hitem jest: kawiarka i piekarnik, potem lodówka i zmywarka, indukcji ciągle się uczę, choć fajna ta płyta bo duża, a z szuflady grzewczej jeszcze nie korzystałam.

piekarnik z mikrofalówką SIEMENS HB86P572 płyta indukcyjna SIEMENS EH875SB11E zmywarka SIEMENS SN56T590EU szuflada SIEMENS HW140562 kawiarka SIEMENS TK76K572 lodówka SIEMENS KA62DA70 i zlew i kran BLANCO: Blanco SUBLINE 340/160-U ANTRACYT & kran Blanco PERISCOPE-S-F w kolorze chrom 514037

Hej Betko! :D Ale ruszyłaś z kopyta! Już sprzęty do kuchni wybierasz! Brawo!!!:lol:

Ja też jestem miłośniczką Siemensa i do tej pory wszystko miałam tylko od nich. W moim mieszkaniu do tej pory cudownie działa bez jednej usterki; kompakt piekarnik z mikrofalą, płyta, zmywarka, okap. Wszystko było sprowadzane z Niemiec 10 lat temu. W domku musiałam zaoszczędzić i kompakt piekarnika z mikrofalą i kompakt z parowym kupiłam Gorenie. Niby bez zarzutu i właściwie w tych samych fabrykach robione co Siemens, ale pluję sobie w brodę, bo odrobinę głośniejsza jest mikrofala i ma chyba silniejszy moment rozruchowy, bo musiałam bezpiecznik wymienić na mocniejszy. Płytę i zmywarkę mam Siemensa i tak jak płyta jest cudowna, tak zmywarka była już niestety wymieniana, bo miała wadę fabryczną.:( Zywarka jest prawie identyczna, ale gorzej ustawna zupełnie nie wiem dlaczego? Te same duże talerze, takie bardzo duże, które w starej mieściły się bez problemu, w tej nowej upchać muszę jak szprotki do puszki. Ale zmywa wyśmienicie i jest w ogóle bezszmerowa! :D I to jest chyba najważniejsze. Pralka i suszarka też Siemens... też boooskie! :lol: