malgos2 03.03.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Jesli mozesz Siemensa kupic za niecale 1500 to bierz plyte Siemensa. Piekarniki Samsunga sa bardzo ladne wizualnie. Siemensy tez na pewno sa b. dobre, jesli mozesz tyle zaplacic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.03.2011 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Jesli mozesz Siemensa kupic za niecale 1500 to bierz plyte Siemensa. Piekarniki Samsunga sa bardzo ladne wizualnie. Siemensy tez na pewno sa b. dobre, jesli mozesz tyle zaplacic... No właśnie podoba mi się wizualnie ten piekarnik Samsunga. Tylko nie wiem jak Samsung z jakością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 No właśnie podoba mi się wizualnie ten piekarnik Samsunga. Tylko nie wiem jak Samsung z jakością? Tego ja tez nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.03.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 nadrobiłam:) Becia wybieraj sprzęt :)jak ich nie wycofają z produkcji to kiedys zgapie od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.03.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Przyszłam tez tu siemens SN 66N 080EU hejeczka ale mnie tuuu już wiekiiiii nie było już się poprawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.03.2011 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Dzięki Nituś.Ten model zmywarki ma ukryty panel. Teraz mam taką i już chyba chciałabym mieć panel zewnętrzny. Ta Twoja wyje jak skończy pracę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.03.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 A co ma lepszego ta z odkrytym panelem od tej z chowanym oprocz gorszego wygladu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.03.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Becia.. ponoć pipczy, ale nie wiem bo jeszcze nie zmywałam w niej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.03.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 ja mam simensa, pipczy po myciu ale tylko kilka razy potem przestajeale to chyba dobrze bo wiadomo kiedy skonczylo mycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.03.2011 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Mam teraz z chowanym i moja ma okropny sygnał dźwiękowy, taki że jak już ktoś śpi to nie można puścić, bo się na pewno obudzi.Poza tym wydaje mi się łatwiejszy dostęp do sterowania bez konieczności otwierania.Ja będę miała zmywarkę w wyspie i nie będzie widoczna dla domowników czy gości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.03.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 ale w czym jest latwiejszy dostep dosterowania, przeciez ustawiasz zamykasz i nic nei widac a i tak musisz otworzyc zeby wlozyc pastylke . fakt, ze sygnal jest taki, ze spiac w kuchni moznaby sie obudzic ale jak czesto ci sie zdrarza spac w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.03.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 No właśnie podoba mi się wizualnie ten piekarnik Samsunga. Tylko nie wiem jak Samsung z jakością? jak ja kupowalam to bardzo nie polecali samsungow, ale brat Dejwa kupil i dziala od 2 lat i jest b.zadowolony (z mikrofala piekarnik) a cena sporo nizsza od siemensa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.03.2011 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 ale w czym jest latwiejszy dostep dosterowania, przeciez ustawiasz zamykasz i nic nei widac a i tak musisz otworzyc zeby wlozyc pastylke . fakt, ze sygnal jest taki, ze spiac w kuchni moznaby sie obudzic ale jak czesto ci sie zdrarza spac w kuchni Teraz mam małe mieszkanie i "duży" pokój mam z kuchnią i niestety czasami się zdarza komuś spać w tym pokoju I przez ścianę też słychać. Jeśli chodzi o dostęp do sterowania to czasami się przydaje. Myślę, że głównie przy serwisowaniu. Poza tym łatwiej obserwować czy odpowiednio pracuje, na jakim jest etapie. Jak nam się popsuła to trzeba było demontować front, żeby dostać się do panelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.03.2011 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 jak ja kupowalam to bardzo nie polecali samsungow, ale brat Dejwa kupil i dziala od 2 lat i jest b.zadowolony (z mikrofala piekarnik) a cena sporo nizsza od siemensa Właśnie mocno się zastanawiam nad tym Samsungiem. Jakoś lepiej mi leży wizualnie. I cena faktycznie sympatyczniejsza. Jeśli by to nie wpływało na jakość to chętnie bym się skusiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.03.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Wczoraj przyjechali tynkarze do Beaty na budowę http://img707.imageshack.us/img707/9388/75133963.jpg wyglądają znajomo.... Beta, ja ciągle się biję z myślami - czy piekarnik z mikrofalą to dobry pomysł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.03.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Beta, ja ciągle się biję z myślami - czy piekarnik z mikrofalą to dobry pomysł... Ja już nie Efilo mnie przekonała. My mamy mało miejsca więc skorzystamy na powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.03.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 kurcze... ja bardzo często używam mikrofali, ciągle coś podgrzewam. Piekarnika też często. I po pierwsze mam obawy, że te dwie rzeczy przydają się jednocześnie, a po drugie mam takie wrażenie, że mikrofala zawsze jest sterylnie czysta, a piekarnik, po roku, dwóch już nie jest taki "błyszczący" w środku, jakieś zapachy przechowuje i jakoś nie widzę np. wstawiania szklanki z mlekiem do podgrzania. Może mam złe wrażenie, sama nie wiem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.03.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Ja w zasadzie więcej piekę niż podgrzewam. Tak naprawdę to młodszej rano mleko do płatków. Efilo zachęciła mnie opisem rozmrażanych bułeczek, które są następnie podgrzane i smakują jak prosto z piekarni Mi się wydaje, że teraz te piekarniki łatwiej utrzymać w czystości. Ale jakbym miała miejsce to pewnie bym dała duży piekarnik i małą mikrofalówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.03.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 (edytowane) Ja mam piekarnik samsunga ale bez mikrofal tylko takiego dzielonego ale i tak go lubię moja zmywarka Bosch też pipczy głośno zaraz jak skończy i jest to wkurzjące bo słychać nawet na piętrze:mad: ja jakoś mrożonego pieczywa nie miewam w domu a mikrofali używam do podgrzewania mleka raz na tydzień wiec nawet opcji piekarnika z mikrofala nie brałam pod uwagę Edytowane 4 Marca 2011 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2011 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Gdyby istnialy piekarniki z mikrofala o glebokosci takiej jak moja wneka to bym brala bez zastanowienia... Teraz mnie mocno ogranicza kasa, ale generalnie zawsze bylam za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts