Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dziennik budowy - BetaGreta"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mam teraz z chowanym i moja ma okropny sygnał dźwiękowy, taki że jak już ktoś śpi to nie można puścić, bo się na pewno obudzi.

Poza tym wydaje mi się łatwiejszy dostęp do sterowania bez konieczności otwierania.

Ja będę miała zmywarkę w wyspie i nie będzie widoczna dla domowników czy gości.

ale w czym jest latwiejszy dostep dosterowania, przeciez ustawiasz zamykasz i nic nei widac a i tak musisz otworzyc zeby wlozyc pastylke :).

fakt, ze sygnal jest taki, ze spiac w kuchni moznaby sie obudzic ale jak czesto ci sie zdrarza spac w kuchni :D

ale w czym jest latwiejszy dostep dosterowania, przeciez ustawiasz zamykasz i nic nei widac a i tak musisz otworzyc zeby wlozyc pastylke :).

fakt, ze sygnal jest taki, ze spiac w kuchni moznaby sie obudzic ale jak czesto ci sie zdrarza spac w kuchni :D

Teraz mam małe mieszkanie i "duży" pokój mam z kuchnią i niestety czasami się zdarza komuś spać w tym pokoju :)

I przez ścianę też słychać.

Jeśli chodzi o dostęp do sterowania to czasami się przydaje. Myślę, że głównie przy serwisowaniu. Poza tym łatwiej obserwować czy odpowiednio pracuje, na jakim jest etapie.

Jak nam się popsuła to trzeba było demontować front, żeby dostać się do panelu.

jak ja kupowalam to bardzo nie polecali samsungow, ale brat Dejwa kupil i dziala od 2 lat i jest b.zadowolony (z mikrofala piekarnik) a cena sporo nizsza od siemensa

Właśnie mocno się zastanawiam nad tym Samsungiem. Jakoś lepiej mi leży wizualnie. I cena faktycznie sympatyczniejsza. Jeśli by to nie wpływało na jakość to chętnie bym się skusiła :)

kurcze... ja bardzo często używam mikrofali, ciągle coś podgrzewam. Piekarnika też często. I po pierwsze mam obawy, że te dwie rzeczy przydają się jednocześnie, a po drugie mam takie wrażenie, że mikrofala zawsze jest sterylnie czysta, a piekarnik, po roku, dwóch już nie jest taki "błyszczący" w środku, jakieś zapachy przechowuje i jakoś nie widzę np. wstawiania szklanki z mlekiem do podgrzania. Może mam złe wrażenie, sama nie wiem:(

Ja w zasadzie więcej piekę niż podgrzewam.

Tak naprawdę to młodszej rano mleko do płatków.

Efilo zachęciła mnie opisem rozmrażanych bułeczek, które są następnie podgrzane i smakują jak prosto z piekarni :)

Mi się wydaje, że teraz te piekarniki łatwiej utrzymać w czystości.

Ale jakbym miała miejsce to pewnie bym dała duży piekarnik i małą mikrofalówkę.

Ja mam piekarnik samsunga ale bez mikrofal tylko takiego dzielonego ale i tak go lubię :D moja zmywarka Bosch też pipczy głośno zaraz jak skończy i jest to wkurzjące bo słychać nawet na piętrze:mad:

ja jakoś mrożonego pieczywa nie miewam w domu a mikrofali używam do podgrzewania mleka raz na tydzień wiec nawet opcji piekarnika z mikrofala nie brałam pod uwagę :rolleyes:

Edytowane przez pasie