BetaGreta 15.03.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Uff, udało się. Mąż uratowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.03.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Uff, udało się. Mąż uratowany Uff to jakoś go podejmij godnie, jak ściągnie do domu. Piwem będzie chyba najlepiej po takich przygodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.03.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Ja żeberka pieczone podałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 16.03.2011 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Uff to jakoś go podejmij godnie, jak ściągnie do domu. Piwem będzie chyba najlepiej po takich przygodach Ja żeberka pieczone podałam Wrócił tuż przed północą Ledwo dotrwałam. Podjęłam go gorącym rosołkiem. Gdyby było wcześniej pewnie piwkiem by nie pogardził. Z tego wszystkiego nie nastawiliśmy budzika i gdyby nie to że dziewczyny same zaczęły się krzątać po mieszkaniu to byśmy zaspali. A, okazało się, że zakopał się przy naszej działce, pod naszą bramą. Chyba trzeba gruzu poszukać żeby podsypać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.03.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 dobrze, że mąż uratowany dobry pomysł z gruzem. tak naprawdę powinniście pogadać z tymi ludźmi, co się za wami budują, że zniszczyli drogę i niech się dołożą do jej naprawienia. bo wysypiecie gruz, ale zostanie on zaraz rozjeżdżony przez samochody, które jeżdżą na tamtą budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.03.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Nie zazdroszczę błota na drodze. Sama to przechodziłam w lato dwa lata temu... Padały takie deszcze , że podtapiało wszystko i wszędzie...Co ja się na ćwiczyłam z koparkami co mi auta wyciągały... co ja sama nadźwigałam się kamieni na ścieżki pod koła i ile gruzu i kamcorów na przewracałam się to aż do dzisiaj mnie wszystko boli...Gruz najlepszy... ale nieraz nie jest gratis... Mnie kamienie i gruz kosztował na leśną drogę gdzieś koło 7000zł... O tyle mniej na budowę zostało..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 16.03.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Mam pytanie. Może zostało komuś z 1,5 - 2 m bednarki? Albo może ktoś wie gdzie można kupić na m czy kg (nie wiem na co się to kupuje)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 17.03.2011 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Jutro o 8ej instalują mi zbiornik na gaz.Trzymajcie kciuki, żeby nie padało i wszystko się udało.Ja będę przy instalacji i trochę się boję czy wszystkiego dopilnuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.03.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Kciuki trzymam, tym bardziej, że i mnie deszcz bardzo nie na rękę. Wjechałam samochodem pod dom, ale jak zacznie padać, to nie wiadomo czy wyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.03.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Nie chcę Was martwic ale zapowiadają właśnie na jutro deszcz:( miejmy nadzieję, ze się mylą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 17.03.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Ciekawe czy nie odwołają przyjazdu. U mnie pada No nic. Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.03.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Becia, moje kciuki też zaciśnięte, pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.03.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 U nas tyz pada:( ale może do rana się wypada:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 18.03.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 u nas leje, a ja właśnie usiłuję hds-em budę przewieźć - póki co nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.03.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 No i jak udało się???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 18.03.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Beta? No jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.03.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 No i jak udało się???? Beta? No jak tam? Niestety udało się tylko częściowo. Dzisiaj przywieźli zbiornik a w przyszłym tygodniu montaż. Zbiornik stoi na działce: Zdziwiłam się, że pan sam przyjechał. Niestety nic nie wiedział w sprawie montażu. Musiałam zadzwonić do handlowca i dopiero wtedy okazało się, że dzisiaj montażu nie będzie Szkoda, że wczoraj nie zostałam o tym poinformowana. No nic. Rozpaliłam sobie w kominku Zjadłam kanapki, które sobie zrobiłam. Wypiłam herbatkę. Wywietrzyłam chałupkę. Pooglądałam jak schną tynki i zastanawiałam się co robić. Na zewnątrz cisz i spokój. Tylko do sąsiada na końcu ulicy wywrotki dowoziły ziemię, rozjeżdżając naszą drogę to wjazd na moją działkę I tak z nudów zaczęłam zwozić gruz taczkami. Troszkę zasypałam, ale zbrakło mi sił i deszcz zaczął padać. A jutro jedziemy robić porządki wewnątrz. Czas przygotować się do podłogówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.03.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Becia a sami będziecie robić podłogówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.03.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Oczywiście dziękuję Wam za kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.03.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 mieszkamy na......- dwa domki w polu, jeden z czerwoną drugi z szarą dachówką.... Już wszystko wiem Dzisiaj przejeżdżałam i widziałam Wasz domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts