BetaGreta 18.03.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Becia a sami będziecie robić podłogówkę? Tak. Jutro sprzątamy. W niedzielę może folię rozłożymy. Oczywiście pamiętam o Tobie tzn. o tym co masz dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.03.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Tak. Jutro sprzątamy. W niedzielę może folię rozłożymy. Oczywiście pamiętam o Tobie tzn. o tym co masz dla mnie noooo bo już miałam się przypominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.03.2011 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 noooo bo już miałam się przypominać Pamiętam, tylko zawsze albo gonię na budowę na konkretną godzinę albo wracam pędem do domu. Patrząc na to, że prace budowlane wykonujemy z mężem w weekendy, szybko to nam nie pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.03.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Gratuluję zbiornika na gaz szkoda tylko, że cały montaż odbędzie się dopiero w przyszłym tygodniu trzymam kciuki za rozkładanie podłogówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.03.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Weekendowe porządki dały nam w kość. Dwa dni odkurzania W domku czyściutko. Dzisiaj elektryk walczył z rozdzielnią. Jutro mają podłączyć zbiornik z gazem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.03.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Weekendowe porządki dały nam w kość. Dwa dni odkurzania W domku czyściutko. Dzisiaj elektryk walczył z rozdzielnią. Jutro mają podłączyć zbiornik z gazem. Sprzątanie domku - wiem coś o tym cieszę się jednak, że prace posuwają do przodu i trzymam kciuki za jutrzejsze podłączanie zbiornika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.03.2011 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Na szczęście pogoda jutro ma być dobra. Jednak droga jest dość kiepska. My na swoją działkę nie wjeżdżamy. Zostawiamy auto działkę wcześniej. A elektryk odważnie wjechał dzisiaj osobówką. Zobaczymy jak jutro sobie dadzą radę z wjechaniem z płytą betonową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.03.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Na razie sporo podeschło, więc mam nadzieję, że dojadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 23.03.2011 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Uff, montaż zbiornika się udał.Nie wyglądało to dobrze.Panowie przyjechali nawet ciut przed czasem. Dwóch panów podjechało busikiem z płytą betonową na przyczepce. I na dzień dobry zakopali się. Odpięli przyczepkę i jakoś busem wyjechali z błota.I zaczęło się narzekanie.Okazało się, że panów będzie trzech i nie będą mieli żadnego dźwiga ani żadnej koparki tylko wszystko będą robić ręcznie. Myśleli, że u mnie na budowie znajdą kogoś do pomocy. Narzekali na pana, który przywiózł zbiornik i postawił im za daleko, narzekali na handlowca, który cuda obiecuje a oni później muszą ciężko pracować i nie podobało im się, że chcę robić zgodnie z projektem skoro instalację można pociągnąć po skosie.Przed wizytą u mnie nie widzieli projektu na oczy, nie wiedzieli dokładnie co mają robić i jak się ze mną rozliczyć.I tak w trójkę, naprawdę ciężko się napracowali. Sami przeciągnęli przyczepkę z płytą fundamentową spod bramy do miejsca instalacji a później walczyli aby ją zdjąć. Następnie w trójkę przenosili zbiornik.Byłam pewna obaw, ale się udało.Teraz czekam na odbiór z dozoru technicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.03.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Cieszę się. Powoli zmierzasz do wykończeniówy jakies plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 23.03.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 grunt, że panowie jednak dali radę - pomimo narzekań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.03.2011 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Teraz w planach zwalczenie podłogi co nie będzie łatwe, bo sami laliśmy chudziaka i nie wyszło nam to najlepiej A później mam nadzieję, że będzie z górki Na szczęście zamysł wykończeniówki jest prosty więc powinno wszystko pójść dość szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.03.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 kciuki trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.03.2011 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 A, wczoraj dosypali nam trochę gruzu na drogę.Sąsiad wywalczył w gminie.Najgorzej, że on walczył a gruz dosypali tylko do naszej działki. U niego nadal głębokie koleiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.03.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Najgorzej, jak najgorzej, tobie poprawili co on popsuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.03.2011 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Gosia, to nie ten. Ten co popsuł to daleko od nas (z pięć działek za mną). Ten sąsiad co załatwiał to mieszka już od 1.5 roku więc jemu mocno zależy bo codziennie jeździ. W gminie zaproponowali mu, żeby złożył skargę. Podobno powiedział, że już jest za stary aby donosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.03.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 cieszę się, że udało się zamontować zbiornik z gazem : D no i fajnie, że podsypali wam drogę gruzem. Tak naprawdę powinniście pójść do tego faceta, przez którego jest rozjeżdżona droga, aby coś z nią zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 24.03.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Dobry wieczór Dawno nie zaglądałam do Ciebie a tu takieeeeeee zmiany. Becia ale pogoniliście z robotą. Cieszę się ,że wszystko przebiega pomyślnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.03.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Ale ten co rozjeździł nic nie zrobi... przynajmniej do czasu gdy ciężki sprzęt będzie jeździł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.03.2011 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 cieszę się, że udało się zamontować zbiornik z gazem : D Ja też się cieszę, dzięki no i fajnie, że podsypali wam drogę gruzem. Tak naprawdę powinniście pójść do tego faceta, przez którego jest rozjeżdżona droga, aby coś z nią zrobił To samo chyba powiedziała pani z gminy. Tylko ja się obawiam, że to nie pierwsza i nie ostatnia budowa więc chyba gmina powinna coś z tym zrobić. Może ustawić znak z zakazem wjazdu pojazdów powyżej iluś tam ton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts