BetaGreta 25.03.2011 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Dobry wieczór Dawno nie zaglądałam do Ciebie a tu takieeeeeee zmiany. Becia ale pogoniliście z robotą. Cieszę się ,że wszystko przebiega pomyślnie. Hej, po długim przestoju w końcu coś się dzieje. Może nie tak szybko jak bym chciała, ale zawsze do przodu Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.04.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Melduję się po krótkim urlopie Lecę nadrabiać zaległości forumowe bo pracowe i domowe w miarę już na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.04.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Beatko, masz już drzwi zewnętrzne? Widać na nich fakturę drewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.04.2011 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Beatko, masz już drzwi zewnętrzne? Widać na nich fakturę drewna? Drzwi są gotowe ale jeszcze nie zamontowane. Dostałam zdjęcie. Na zdjęciu nie widać faktury drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.04.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 no to czekamy na montaż kiedy planujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.04.2011 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 no to czekamy na montaż kiedy planujecie? Przesunęły się nam wylewki więc myślę, że za miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.04.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 wpadłam na przeszpiegi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.04.2011 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 wpadłam na przeszpiegi;) Super. Na razie zaś cisza. Może w weekend coś popracujemy, tzn. w niedzielę, bo sobotę od rana mamy imprezową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.04.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 szczęściara, ja chcę w sobotę na imprezę, a małżonek wpadł w szał budowlany (robi to ogrodzenie tymcz.) i ani myśli placu boju opuszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.04.2011 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 U nas ruszył sezon na 40tki więc coraz częściej będziemy imprezować. Poza tym dziewczynki mają festyn wiosenny w szkole do południa. Ja bym wolała na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.04.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 ale praca u Was wre myslałam, ze już ujrzę drzwi, a muszę jeszcze miesiąc czekać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.04.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 I jak tam po imprezach? Cześć Beciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.04.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 I jak tam po imprezach? Cześć Beciu. Fajnie, ale teraz bardziej kręci mnie budowa Dzisiaj niestety nie udało się skończyć pierwszej warstwy styropianu. Natomiast można było posiedzieć w ogrodzie podczas przerw bo pogoda dopisała. Spirea, też żałuję, że jeszcze nie ma drzwi. Pośpieszyłam się z zamówieniem i teraz muszę czekać, mimo że drzwi gotowe i czekają na montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.04.2011 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Dopiero teraz zobaczyłam, że mi nie zapisało wczorajszej wiadomości A u nas od niedzieli zakrywamy chudziaka. Na razie poszły dwie warstwy folii i jedna warstwa styropianu. Został nam jedynie wiatrołap do wykończenia. Nie mamy ekspresowego tempa ale jakoś idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 15.04.2011 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Jutro ciąg dalszy walki ze styropianem. Niestety mam problem z moją wymarzoną podłogą betonową. Pan z Matexi nie odzywa się do mnie. Ja dzwonię ustalamy termin, pan ma potwierdzić a później cisza. Na razie rozpoczęłam na nowo poszukiwania ekipy Mam nadzieję, że znajdę kogoś sensownego, bo bardzo mi zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.04.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 No to moze jednak W? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.04.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 w betonach nie pomogę ale zaglądam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 15.04.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Ja też zaglądam. I trzymam kciuki. Za beton:) Jak tam tynki? Pana z Matexi chciałam ściągnąć do zrobienia garażu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 19.04.2011 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 No to moze jednak W? Niestety nie robią już betonu zacieranego a obecne metody w jakich robią są kosztowne i przede wszystkim mają wolne bardzo odległe terminy. w betonach nie pomogę ale zaglądam:) Cieszę się, że zaglądasz. Ja też zaglądam. I trzymam kciuki. Za beton:) Jak tam tynki? Pana z Matexi chciałam ściągnąć do zrobienia garażu... Też się cieszę, że zaglądasz Tynki schną ładnie. Kontakt mailowy z panem z Matexi bardzo dobry ale telefoniczny już kiepski. Na razie wysłałam zapytania do innych firm ale odzew jest słaby. Tak naprawdę jedna firma odpisała a druga obiecała wycenę w tym tygodniu, więc czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 19.04.2011 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 A weekend na budowie minął pracowicie. Pogoda dopisała więc dodatkowo było miło Mąż dokończył układać styropian i rozłożył rurki od odkurzacza centralnego oraz zrobił część odpływów do kanalizacji. Ja natomiast całą sobotę paliłam gałęzie ścięte w ubiegłym roku a w niedzielę posprzątałam nasze ścięte gałęzie, które leżały u sąsiada i mam nowe kupki do palenia. Mieliśmy też jedną wizytę hydraulika a wczoraj drugą. Czekam na wyceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts