monsanbia 23.05.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Beta, mówiłam już że Was podziwiam?Nam by się pewnie zaraz rura na obwód skończyła, albo co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 23.05.2011 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Beta, mówiłam już że Was podziwiam? Nam by się pewnie zaraz rura na obwód skończyła, albo co ... Ja już załapałam o co chodzi. Nawet raz mąż musiał poprawiać, bo wyłapałam, że nie zostawił miejsca na powrót. Wkleiłam zdjęcia z prac weekendowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.05.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Betko, powinniście (teoretycznie) kleić łączenia folii taśmą. Spytajcie kierbuda. Nasz nam kazał, bo potem wilgoć z wylewki wplīwa pod folię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 23.05.2011 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Ok. Podpytam. Kleiliśmy tylko częściowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 23.05.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Rany! Ale cudna ta kotłownia!!!Kolorowa i optymistyczna:)Też taką chcę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 23.05.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Becia no kotłownia boska - jestem kolejna w kolejce do chcenia takiej samej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.05.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Beatko, świetny pomysł z tą kotłownią kto wymyślił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.05.2011 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Beatko, świetny pomysł z tą kotłownią kto wymyślił? Pomysł męża. Cieszę się, że się podoba. Obok kotłowni będzie jego i zarazem gościnna łazienka z tych samych płytek ale już spokojniej ułożonych. Moja i dziewczynek łazienka będzie szara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 24.05.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Nieźli jesteście z tą podłogówką... A te rozdzielnie to też sami podłączacie? Wiecie wszystko jak to robić? Oni jakoś licza długości tych obwodów, żeby się zgadzało i grzało równomiernie - macie jakieś doświadczenie czy idziecie na żywioł???Ja bym się bała sama, podziwiam za odwagę.A próbę ciśnieniową też zrobicie sami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.05.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Nieźli jesteście z tą podłogówką... A te rozdzielnie to też sami podłączacie? Wiecie wszystko jak to robić? Oni jakoś licza długości tych obwodów, żeby się zgadzało i grzało równomiernie - macie jakieś doświadczenie czy idziecie na żywioł??? Ja bym się bała sama, podziwiam za odwagę. A próbę ciśnieniową też zrobicie sami?? Mamy projekt i robimy według niego. Mam nadzieję, że mąż się doszkolił i wszystko będzie ok. Rozdzielnię podłączy mąż. Próbę ciśnieniową będzie nam robił pan, który będzie podłączał nam piec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 24.05.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Super, trzymam kciuki, pewnie nie jest to trudne, trzeba mieć tylko czas i chęci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.05.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Teraz szukam speców od sufitów czy tam kartongipsów. Chyba przespałam temat, bo ci polecani, mają terminy jesienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.05.2011 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Teraz szukam speców od sufitów czy tam kartongipsów. Chyba przespałam temat, bo ci polecani, mają terminy jesienne Na razie tylko jeden potencjalny wykonawca. Może mnie wcisnąć na lipiec bo mało roboty i mała powierzchnia. Konkrety oczywiście po spotkaniu. Cena z materiałem ok 70-90 zł/m2. Może być? Jak ktoś ma jeszcze kogoś do polecenia (Misiaczki i p. Hubert nie mają wolnych terminów w tym czasie) to proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 25.05.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 BetaGreta - wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.05.2011 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 BetaGreta - wszystkiego najlepszego Dzięki! Zrobiłam creme brulee. Zapraszam Mam nadzieję, że jak mój wieczorem podpalę to będzie taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 25.05.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Cześć, najlepszego! Szybkiego ukończenia budowy i zdrówka, bo to najważniejsze. Creme wygląda bosko - podaj przepis:) Mi sufity zrobi Sain, cenowo wyjdzie chyba podobnie, jak liczyliśmy ok. 70/m2. A zabudowy mi zrobi ekipa od wykonczeniowki, ceny mają dużo wyższe, ale ja dużo tego nie mam. Nie znam nikogo, kogo mogłabym polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.05.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Becia, wszystkiego najlepszego Kotłownia wygląda zajefajnie Podziwiam, że sami wzięliście się za układanie podłogówki i podłączanie do rozdzielni. Wielki szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.05.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Betko, wszystkiego najlepszegoWSPANIAŁEGO DOMU i duuuużo zdrowiaBuziak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.05.2011 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Anula, Lidzia, Monia - dzięki za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.05.2011 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 (edytowane) Cześć, najlepszego! Szybkiego ukończenia budowy i zdrówka, bo to najważniejsze. Creme wygląda bosko - podaj przepis:) Mi sufity zrobi Sain, cenowo wyjdzie chyba podobnie, jak liczyliśmy ok. 70/m2. A zabudowy mi zrobi ekipa od wykonczeniowki, ceny mają dużo wyższe, ale ja dużo tego nie mam. Nie znam nikogo, kogo mogłabym polecić Ja robiłam dopiero drugi raz creme i znowu wyszedł pyszny. Robię z tego przepisu http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_francuska/creme_brule/creme_brule.html Co do K/G to dostałam drugi namiar i jestem w weekend umówiona na spotkanie. A p. Huberta nie klepnęłam przy tynkach a teraz za późno. Edytowane 26 Maja 2011 przez BetaGreta zły link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts