Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dziennik budowy - BetaGreta"

Recommended Posts

mmm, jakie pyszne słodkości

Betko, gdybyś miała problem ze znalezieniem ekipy od GK, to daj ogłoszenie na oferię. Jak my wstawiliśmy taką ofertę, to zgłosiło się do nas ponad 40 wykonawców! Z referencjami, ze zdjęciami realizacji, ceny robocizny od 35 do 70pln/m2

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Trochę sporo biorą u Was za gipskartony... a czy to już jest z materiałem czy sama robocizna?

Ja płaciłam 20, albo 25zł/m2 ( już nie pamiętam... ) ale za samą robociznę... materiały były moje...

Ale macie kolorową kotłownie :)

O kurcze kurcze, Arnika, strzeliłam gafę!

Przecież my daliśmy ogłoszenie na ocieplenie poddasza razem z gk i przygotowaniem pod malowanie!!!!!!!!

Upssss.

Wszystko dlatego, że to było ogłoszenie tylko w celu poglądowym. Żeby sprawdzić jaką konkurencyjną cenę musimy zaproponować naszemu przyszywanemu wujowi za tę robotę.

To teraz juz wiem, ze nie oplaca sie odpowiadac na te niby oferty, skoro ludzie je tylko daja po to, zeby sie zorientowac w cenach, a za kazda odpowiedz wykonawca placi. :D

No nie do końca, bo z usług i tak skorzystaliśmy, tylko nie w tym zakresie :p Poza tym, ślad o firmie zostaje

Dosyć rzadko macie te rurki w salonie - planujecie tam jeszcze dodatkowo grzejniki?

Tak było w projekcie, który był robiony pod OZC. Mam nadzieję, że będzie ok. Dodatkowych grzejników nie planujemy. W salonie kominek (bez płaszcza).

Ale kawał roboty.

Z czystym sumieniem możecie sobie teraz walnąć toast :)

Toast wczoraj wzniesiony :)

I dzięki za zwrócenie uwagi na klejenie taśmą. Poprawiliśmy.

w kotłowni będzie sympatycznie :)

Beta, wszystkiego najlepszego (spóźnione, bo dzisiaj zajrzałam) :)

tak jak wpisałam u anuli, trzymam kciuki za zalewanie.

Kiedy planujecie wstawienie drzwi? Zabieram się za szukanie, ale przypuszczam, że cenowo Stolczer wypadną najlepiej. Widziałaś już te drzwi?

w kotłowni będzie sympatycznie :)

Beta, wszystkiego najlepszego (spóźnione, bo dzisiaj zajrzałam) :)

tak jak wpisałam u anuli, trzymam kciuki za zalewanie.

Kiedy planujecie wstawienie drzwi? Zabieram się za szukanie, ale przypuszczam, że cenowo Stolczer wypadną najlepiej. Widziałaś już te drzwi?

Dzięki za miłe słowa i życzenia.

Jak już będę miała na 100% potwierdzoną datę wylania posadzek to umówię się na wstawienie.

Drzwi widziałam tylko w mailu :)