monsanbia 26.05.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 mmm, jakie pyszne słodkości Betko, gdybyś miała problem ze znalezieniem ekipy od GK, to daj ogłoszenie na oferię. Jak my wstawiliśmy taką ofertę, to zgłosiło się do nas ponad 40 wykonawców! Z referencjami, ze zdjęciami realizacji, ceny robocizny od 35 do 70pln/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.05.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Trochę sporo biorą u Was za gipskartony... a czy to już jest z materiałem czy sama robocizna? Ja płaciłam 20, albo 25zł/m2 ( już nie pamiętam... ) ale za samą robociznę... materiały były moje... Ale macie kolorową kotłownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.05.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Trochę sporo biorą u Was za gipskartony... a czy to już jest z materiałem czy sama robocizna? Ja płaciłam 20, albo 25zł/m2 ( już nie pamiętam... ) ale za samą robociznę... materiały były moje... Ale macie kolorową kotłownie O kurcze kurcze, Arnika, strzeliłam gafę! Przecież my daliśmy ogłoszenie na ocieplenie poddasza razem z gk i przygotowaniem pod malowanie!!!!!!!! Upssss. Wszystko dlatego, że to było ogłoszenie tylko w celu poglądowym. Żeby sprawdzić jaką konkurencyjną cenę musimy zaproponować naszemu przyszywanemu wujowi za tę robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.05.2011 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 U nas na pewno same płyty K/G więc pewnie taniej.Jak się nie zdecydujemy na tego co ma być w weekend to wtedy damy ogłoszenie na oferię. Już też korzystaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 To teraz juz wiem, ze nie oplaca sie odpowiadac na te niby oferty, skoro ludzie je tylko daja po to, zeby sie zorientowac w cenach, a za kazda odpowiedz wykonawca placi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.05.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 To teraz juz wiem, ze nie oplaca sie odpowiadac na te niby oferty, skoro ludzie je tylko daja po to, zeby sie zorientowac w cenach, a za kazda odpowiedz wykonawca placi. No nie do końca, bo z usług i tak skorzystaliśmy, tylko nie w tym zakresie Poza tym, ślad o firmie zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 30.05.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Dosyć rzadko macie te rurki w salonie - planujecie tam jeszcze dodatkowo grzejniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.05.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Ale kawał roboty. Z czystym sumieniem możecie sobie teraz walnąć toast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 30.05.2011 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Dosyć rzadko macie te rurki w salonie - planujecie tam jeszcze dodatkowo grzejniki? Tak było w projekcie, który był robiony pod OZC. Mam nadzieję, że będzie ok. Dodatkowych grzejników nie planujemy. W salonie kominek (bez płaszcza). Ale kawał roboty. Z czystym sumieniem możecie sobie teraz walnąć toast Toast wczoraj wzniesiony I dzięki za zwrócenie uwagi na klejenie taśmą. Poprawiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.05.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 I dzięki za zwrócenie uwagi na klejenie taśmą. Poprawiliśmy. Właśnie zauważyłam (ale już nie nie chciałam wymądrzać ) Dobrze zrobiliście, tym bardziej jak u Was będzie beton. Woda zawsze sobie znajdzie ujście. To kiedy zobaczymy podłogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 30.05.2011 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 To kiedy zobaczymy podłogę? Teoretycznie mają wejść w przyszłym tygodniu. Mam nadzieję, że dotrzymają terminu. Poproszę o kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.05.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Teoretycznie mają wejść w przyszłym tygodniu. Mam nadzieję, że dotrzymają terminu. Poproszę o kciuki Noooo, czekam z niecierpliwością Kciuki gwarantowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 30.05.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Jakie optymistyczne kolorki w kotłowni Kciuki trzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 02.06.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 w kotłowni będzie sympatycznie Beta, wszystkiego najlepszego (spóźnione, bo dzisiaj zajrzałam) tak jak wpisałam u anuli, trzymam kciuki za zalewanie. Kiedy planujecie wstawienie drzwi? Zabieram się za szukanie, ale przypuszczam, że cenowo Stolczer wypadną najlepiej. Widziałaś już te drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.06.2011 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 w kotłowni będzie sympatycznie Beta, wszystkiego najlepszego (spóźnione, bo dzisiaj zajrzałam) tak jak wpisałam u anuli, trzymam kciuki za zalewanie. Kiedy planujecie wstawienie drzwi? Zabieram się za szukanie, ale przypuszczam, że cenowo Stolczer wypadną najlepiej. Widziałaś już te drzwi? Dzięki za miłe słowa i życzenia. Jak już będę miała na 100% potwierdzoną datę wylania posadzek to umówię się na wstawienie. Drzwi widziałam tylko w mailu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 03.06.2011 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Gratulacje I mnie kotlownia tez urzekla, az sie zastanawiam czy nie spapugowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.06.2011 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Gratulacje I mnie kotlownia tez urzekla, az sie zastanawiam czy nie spapugowac Przekażę mężowi będzie zachwycony, bo to jego pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.06.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 dołączam się do zachwytów nad kotłownią w pierwszej chwili myślałam, zę to taka fajna łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 03.06.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 słuchajcie, a w ogóle powinno się dawać kafle pod piec, czy wystarczy normalnie pomalowac. Kafle pod piec widze u kolejnej osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.06.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 kotłowi to pewnie nie robi różnicy, ale łatwiej się sprząta i elegancko wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts