BetaGreta 03.06.2011 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 dołączam się do zachwytów nad kotłownią w pierwszej chwili myślałam, zę to taka fajna łazienka Kotłownia jest tuż przy łazience i ta łazienka będzie też w tych płytkach tylko bardziej uporządkowana. słuchajcie, a w ogóle powinno się dawać kafle pod piec, czy wystarczy normalnie pomalowac. Kafle pod piec widze u kolejnej osoby. kotłowi to pewnie nie robi różnicy, ale łatwiej się sprząta i elegancko wygląda Nie ma żadnej różnicy. U nas początkowo miała być kotłownia pomalowana, ale panom od tynków się pomyliło i zostawili ścianę pod glazurę, a tam gdzie ma być brodzik mamy zostawioną pod malowanie. Teraz jak są płytki to nawet nie żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.06.2011 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Pan od posadzek potwierdził poniedziałkowy termin Dzięki za kciuki i proszę o jeszcze, teraz celem dobrego wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.06.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 się trzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.06.2011 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 się trzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 03.06.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 U nas początkowo miała być kotłownia pomalowana, ale panom od tynków się pomyliło i zostawili ścianę pod glazurę, a tam gdzie ma być brodzik mamy zostawioną pod malowanie. A co to znaczy zostawienie sciany pod glazure, myslalam ze wszystko sie tynkuje.. I tez trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.06.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Beta, kto Ci robi wylewki? Aaaa, przecież u Ciebie beton, a nie wylewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.06.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 A co to znaczy zostawienie sciany pod glazure, myslalam ze wszystko sie tynkuje.. I tez trzymam kciuki Tynki pod glazurę nie są wygładzone. Są zostawione na szorstko. Może jak p. Hubert zajrzy to wyjaśni dokładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.06.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Beta, kto Ci robi wylewki? Aaaa, przecież u Ciebie beton, a nie wylewka Anula, napisałam u Ciebie. Jak masz takie ceny to może jednak beton zacierany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.06.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Tynki pod glazurę nie są wygładzone. Są zostawione na szorstko. Może jak p. Hubert zajrzy to wyjaśni dokładniej. Też tak zrobiliśmy. Podobno glazurnik też woli tyn na szorkstko. Lepiej klej trzyma, czy jakoś tak Betko, ile taniej kosztowały Was te na szorstko? Pytam, bo nasz tynkarz chciał liczyć tak jak za te wygładzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.06.2011 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Też tak zrobiliśmy. Podobno glazurnik też woli tyn na szorkstko. Lepiej klej trzyma, czy jakoś tak Betko, ile taniej kosztowały Was te na szorstko? Pytam, bo nasz tynkarz chciał liczyć tak jak za te wygładzane U nas też nie było różnicy w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 05.06.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Heh - zaraz się okaże że Hubert robi tynki połowie ludzi budujących w okolicach Wawy Balbina czeka takoż w kolejce, a potem my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.06.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 U nas też nie było różnicy w cenie. O, a mnie wszystkie ekipy mówiły że liczy się inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.06.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 O, a mnie wszystkie ekipy mówiły że liczy się inaczej U nas na szorstko było bardzo mało, więc nie dociekaliśmy. Ale to na szorstko i tak jest ładnie i równo. A u Ciebie też p.Hubert? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.06.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Heh - zaraz się okaże że Hubert robi tynki połowie ludzi budujących w okolicach Wawy Balbina czeka takoż w kolejce, a potem my Na pewno dużo ma tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.06.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 U nas na szorstko było bardzo mało, więc nie dociekaliśmy. Ale to na szorstko i tak jest ładnie i równo. A u Ciebie też p.Hubert? Nie, u nas nie Hubert. My mamy na szorstko ok 120m2 na 600 wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.06.2011 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Nie, u nas nie Hubert. My mamy na szorstko ok 120m2 na 600 wszystkiego No to trochę. Niestety nie wiem jak to jest w standardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.06.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Buuuu... to niefart. A o tej nieludzkiej godzinie powiedział Ci kiedy naprawi ten samochód? Buziaki zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.06.2011 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Buuuu... to niefart. A o tej nieludzkiej godzinie powiedział Ci kiedy naprawi ten samochód? Buziaki zostawiam. Obiecał, że jak najszybciej. Mam nadzieję, że tak będzie, także znowu prośba o kciuki. Ma dzwonić dzisiaj co i jak. Powiedział, że na pewno zrobią to w tym tygodniu. Godzina nieludzka była to fakt (oni wyjeżdżali od siebie o 2 w nocy a u nas mieli być o 6tej) i nie dość, że z wrażenia nie mogłam zasnąć to obudziłam się o 4tej i nie mogłam zasnąć. Będę dzisiaj chodzić po ścianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 06.06.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Beatko gratuluje sprawnego zmontowania podłogówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.06.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Betko, też jestem dumna z Twojego męża Poszłaś spać? Trzymam kciuki za szybką naprawę samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts