Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dziennik budowy - BetaGreta"

Recommended Posts

dołączam się do zachwytów nad kotłownią :)

w pierwszej chwili myślałam, zę to taka fajna łazienka :)

Kotłownia jest tuż przy łazience i ta łazienka będzie też w tych płytkach tylko bardziej uporządkowana.

słuchajcie, a w ogóle powinno się dawać kafle pod piec, czy wystarczy normalnie pomalowac. Kafle pod piec widze u kolejnej osoby.

kotłowi to pewnie nie robi różnicy, ale łatwiej się sprząta i elegancko wygląda :)

Nie ma żadnej różnicy.

U nas początkowo miała być kotłownia pomalowana, ale panom od tynków się pomyliło i zostawili ścianę pod glazurę, a tam gdzie ma być brodzik mamy zostawioną pod malowanie.

Teraz jak są płytki to nawet nie żałuję.

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U nas początkowo miała być kotłownia pomalowana, ale panom od tynków się pomyliło i zostawili ścianę pod glazurę, a tam gdzie ma być brodzik mamy zostawioną pod malowanie.

A co to znaczy zostawienie sciany pod glazure, myslalam ze wszystko sie tynkuje..

I tez trzymam kciuki :)

Tynki pod glazurę nie są wygładzone.

Są zostawione na szorstko.

Może jak p. Hubert zajrzy to wyjaśni dokładniej.

Też tak zrobiliśmy. Podobno glazurnik też woli tyn na szorkstko. Lepiej klej trzyma, czy jakoś tak :)

Betko, ile taniej kosztowały Was te na szorstko? Pytam, bo nasz tynkarz chciał liczyć tak jak za te wygładzane :eek:

Buuuu... to niefart.:( A o tej nieludzkiej godzinie powiedział Ci kiedy naprawi ten samochód?

Buziaki zostawiam.:)

Obiecał, że jak najszybciej. Mam nadzieję, że tak będzie, także znowu prośba o kciuki. Ma dzwonić dzisiaj co i jak. Powiedział, że na pewno zrobią to w tym tygodniu.

Godzina nieludzka była to fakt (oni wyjeżdżali od siebie o 2 w nocy a u nas mieli być o 6tej) i nie dość, że z wrażenia nie mogłam zasnąć to obudziłam się o 4tej i nie mogłam zasnąć. Będę dzisiaj chodzić po ścianach.