BetaGreta 13.03.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Dzieńdoberek! Dzisiaj to jestem tak osłabiona, że nie mogłam wejść po schodach do siebie do domu. A temp. mam 35,8 i blada jestem jak ściana. A jeszcze dzisiaj oprócz swoich dwóch panien będę miała trzecią pod opieką. Zuz@anko tapetki kopiuj sobie spokojnie w końcu ja też przeniosłam je z innego dziennika. Weszłam na ich stronę i na cennik i już trochę mniej mi się podobają Nie, no, kłamię - podobają mi się bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.03.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Dzieńdoberek! Dzisiaj to jestem tak osłabiona, że nie mogłam wejść po schodach do siebie do domu. A temp. mam 35,8 i blada jestem jak ściana. A jeszcze dzisiaj oprócz swoich dwóch panien będę miała trzecią pod opieką. Zuz@anko tapetki kopiuj sobie spokojnie w końcu ja też przeniosłam je z innego dziennika. Weszłam na ich stronę i na cennik i już trochę mniej mi się podobają Nie, no, kłamię - podobają mi się bardzo. a na ich stronie duzymi literami piszą że cennik wzrośnie o 10-15 % ja do cennika nie doszłam, po co se weekend miałąm zepsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.03.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 a na ich stronie duzymi literami piszą że cennik wzrośnie o 10-15 % ja do cennika nie doszłam, po co se weekend miałąm zepsuć Też to niestety doczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.03.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 a na ich stronie duzymi literami piszą że cennik wzrośnie o 10-15 % ja do cennika nie doszłam, po co se weekend miałąm zepsuć Też to niestety doczytałam wszystko przez to że JEŁRO stoi tak wysoko i DOLUŚ też zaparty nie opada, a oni w tej walucie kupują - niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.03.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 zdrówka i sił dla opanowania dzieciarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.03.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Zdrówko ni lepiej ni gorzej. Dzieciarnia nawet dała się ogarnąć. Jeszcze przed spędem zaprowadziłam moją starszą do kosmetyczki i przekułyśmy uszy. Mam nadzieję, że w nocy będzie spała. A czy ktoś wie dlaczego mi zniknął avatarek? Nawet w swoim profilu nie widzę odnośnika do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.03.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 dziś w ogóle coś się działo i dzieję ze zdjęciami - widać - nie widać - widać - nie widać i tak cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.03.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 dziś w ogóle coś się działo i dzieję ze zdjęciami - widać - nie widać - widać - nie widać i tak cały dzień Tylko, że u mnie nie ma śladu nawet że coś było. Weszłam w swój profil a tam pusto w miejscu gdzie powinien być odnośnik do avatarka. Nawet nie pamiętam skąd go ściągnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.03.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 dziś w ogóle coś się działo i dzieję ze zdjęciami - widać - nie widać - widać - nie widać i tak cały dzień Tylko, że u mnie nie ma śladu nawet że coś było. Weszłam w swój profil a tam pusto w miejscu gdzie powinien być odnośnik do avatarka. Nawet nie pamiętam skąd go ściągnęłam OJJJJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.03.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 To zamiast drzewek wstawiłam sobie leśne kwiatuszki. Może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.03.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 To zamiast drzewek wstawiłam sobie leśne kwiatuszki. Może być? a coś wyraźniejszego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.03.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 To zamiast drzewek wstawiłam sobie leśne kwiatuszki. Może być? a coś wyraźniejszego?? No dobra. Poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.03.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Uff, znalazłam swój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.03.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Uff, znalazłam swój. BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!! znów jesteś sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.03.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Uff, znalazłam swój. BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!! znów jesteś sobą Nie myślałam, że się tak przyzwyczaję do avatarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.03.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Uff, znalazłam swój. BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!! znów jesteś sobą Nie myślałam, że się tak przyzwyczaję do avatarka nie tylko ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.03.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Zuz@nka jak Ty szybko odpowiadasz Ja już muszę na dzisiaj skończyć posiedzenie na forum bo jednak jeszcze słabo się czuję a jakoś oczy mnie bolą. Do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.03.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Zuz@nka jak Ty szybko odpowiadasz Ja już muszę na dzisiaj skończyć posiedzenie na forum bo jednak jeszcze słabo się czuję a jakoś oczy mnie bolą. Do jutra! Zmykaj fosiana !!!!! Sdruuuuuuuuffffffffffffka zycę !!!!!!!!!!!!!!!!! Buźka Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.03.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Wróciłam. Ominęły mnie znikające zdjęcia Zdrówka, kuruj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 14.03.2009 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Jestem! Jeszcze tak dziwnie to się nie czułam. Normalnie bałam się wyjść z domu bo miałam wrażenie, że zaraz upadnę. No, ale jak tu nie wyjść z dziewczynami w tak ładną pogodę. Poszłyśmy przed obiadem na krótki spacer. Zjadłyśmy obiad a później ja odpłynęłam. Spałam dobrą godzinę. I wcale nie jest lepiej Nogi mam takie jakbym wczoraj cały dzień na siłowni siedziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts