BetaGreta 06.06.2011 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Beatko gratuluje sprawnego zmontowania podłogówki Dzięki! Betko, też jestem dumna z Twojego męża Poszłaś spać? Trzymam kciuki za szybką naprawę samochodu Mężowi przekażę. Drzemka w planach, bo raczej nie dam rady. Kciuki nadal bardzo potrzebne, bo auto w warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.06.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 no to trzymamy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.06.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Obiecał, że jak najszybciej. Mam nadzieję, że tak będzie, także znowu prośba o kciuki. Ma dzwonić dzisiaj co i jak. Powiedział, że na pewno zrobią to w tym tygodniu. Godzina nieludzka była to fakt (oni wyjeżdżali od siebie o 2 w nocy a u nas mieli być o 6tej) i nie dość, że z wrażenia nie mogłam zasnąć to obudziłam się o 4tej i nie mogłam zasnąć. Będę dzisiaj chodzić po ścianach. Kciuki zaciśnięte, idź się przespać, bo ja ostatnio trzy noce zarwałam, a już po drugiej wyrzuciłam kluczyk do samochodu gdzieś za płot na pola, bo myślałam/majaczyłam, że w ręce trzymam chwasty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 06.06.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Ta Częstochowa to jakaś pechowa jest...ja w ubiegły czwartek zatrzasnęłam sobie na amen odpalone autko z kluczykami w stacyjce właśnie w Częstochowie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.06.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Pełnam podziwu za wasze prace smutno, że po Częstochową się rozjechali.. a może z pielgrzymką szli upsss.. w dzienniku się Ci wpisałam, już naprawiam gapiostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 06.06.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Becia, gratulacje z podłogówką A z ciekawości, ile płacicie za m2 za te tynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.06.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Ta Częstochowa to jakaś pechowa jest...ja w ubiegły czwartek zatrzasnęłam sobie na amen odpalone autko z kluczykami w stacyjce właśnie w Częstochowie;) ciesz się, że to latem było, bo ja taki numer odstawiłam zimą i mój jeszcze wtedy nie mąż musiał stać na siarczystym mrozie i czekać na mnie ponad godzinę, aż wrócę z zapasowymi kluczykami. Ciężko później to odchorował i aż się dziwię, że mnie po tym nie rzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.06.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Becia, gratulacje szczelności podłogówki i trzymam kciuki za jak najszybsze naprawienie auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 06.06.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 ciesz się, że to latem było, bo ja taki numer odstawiłam zimą i mój jeszcze wtedy nie mąż musiał stać na siarczystym mrozie i czekać na mnie ponad godzinę, aż wrócę z zapasowymi kluczykami. Ciężko później to odchorował i aż się dziwię, że mnie po tym nie rzucił Lidszu ja się swojemu nawet nie przyznałam do tego numeru;) I musiałam zapłacić panom z odpowiedniej firmy aby mi wydobyli kluczyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 06.06.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 hej, jak tam beton?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.06.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Szacun za tę podłogówkę Kim Wy jesteście z zawodu, że tak spytam niedyskretnie - bo jak tak czytam o Waszej samodzielności, to na pociechę sobie wmawiam, że na pewno inżynerami jak mi powiesz, że pracujecie jako szef kuchni i solistka baletowa, to się załamię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.06.2011 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Przyjechali! Beton się leje Mam nadzieję, że tak samo będę szczęśliwa jak zobaczę efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.06.2011 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Przez burzę miałam przerwę w łączach ze światem.Dobrze, że już jest net, to mogę Wam odpisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.06.2011 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Kciuki zaciśnięte, idź się przespać, bo ja ostatnio trzy noce zarwałam, a już po drugiej wyrzuciłam kluczyk do samochodu gdzieś za płot na pola, bo myślałam/majaczyłam, że w ręce trzymam chwasty. Ta Częstochowa to jakaś pechowa jest...ja w ubiegły czwartek zatrzasnęłam sobie na amen odpalone autko z kluczykami w stacyjce właśnie w Częstochowie;) ciesz się, że to latem było, bo ja taki numer odstawiłam zimą i mój jeszcze wtedy nie mąż musiał stać na siarczystym mrozie i czekać na mnie ponad godzinę, aż wrócę z zapasowymi kluczykami. Ciężko później to odchorował i aż się dziwię, że mnie po tym nie rzucił Wczoraj faktycznie wyluzowałam. Gorąc i tak był taki, że mi się nic nie chciało. Dziewczyny, przeżycia miałyście niezłe Teraz można się pośmiać, ale wtedy nie było Wam pewnie do śmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.06.2011 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 upsss.. w dzienniku się Ci wpisałam, już naprawiam gapiostwo Ja się nie gniewam, mogło tam być Becia, gratulacje z podłogówką A z ciekawości, ile płacicie za m2 za te tynki? Dziękuję. Napiszę na PW. Becia, gratulacje szczelności podłogówki i trzymam kciuki za jak najszybsze naprawienie auta Dzięki. Kciuki się przydały. Na szczęście awaria auta nie było skomplikowana. hej, jak tam beton?? Beton wylewają. Mam nadzieję, że wieczorem będę mogła wkleić jakieś zdjęcia jak mąż nie zapomni zrobić. Szacun za tę podłogówkę Kim Wy jesteście z zawodu, że tak spytam niedyskretnie - bo jak tak czytam o Waszej samodzielności, to na pociechę sobie wmawiam, że na pewno inżynerami jak mi powiesz, że pracujecie jako szef kuchni i solistka baletowa, to się załamię Dzięki! Mój mąż to taka złota rączka i to mnie bardzo cieszy. Mąż skończył technikum o kierunku mechanizacja rolnictwa a później AE na kierunku informatyka i zarządzanie. A ja mam średnie medyczne (niestety już bez prawa wykonywania zawodu) i wyższe - socjologia (służby socjalne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.06.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Dzień dobry Czekam na zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.06.2011 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 no to trzymamy:yes: Dzięki. Wiesz co sklerotyczka jestem Zapomniałam Ci napisać, że tą folię (taśmę) co miałaś dla mnie to nie będzie mi potrzebna, bo ci od posadzek używają swojej. Przepraszam, że tak późno Ci dają znać A ja mam do oddania 30m rurki do ogrzewania podłogowego. Może akuratnie komuś wystarczy na jeden obwód, to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.06.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 A ja mam do oddania 30m rurki do ogrzewania podłogowego. Może akuratnie komuś wystarczy na jeden obwód, to zapraszam. A nie będziesz puszczać przewodów na zewnątrz, do domofonu, internetu, bramy itp? My użyliśmy swoich rurek do tego. Nie musieliśmy kupować dość drogich peszli (pani domu na to wpadła, ha! ). No chyba, że już masz to zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.06.2011 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 A nie będziesz puszczać przewodów na zewnątrz, do domofonu, internetu, bramy itp? My użyliśmy swoich rurek do tego. Nie musieliśmy kupować dość drogich peszli (pani domu na to wpadła, ha! ). No chyba, że już masz to zrobione A widzisz, podpowiem mężowi, nie wiem czy o tym myślał Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.06.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Pokaz koniecznie jak juz wyleja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts