Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dziennik budowy - BetaGreta"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Obiecał, że jak najszybciej. Mam nadzieję, że tak będzie, także znowu prośba o kciuki. Ma dzwonić dzisiaj co i jak. Powiedział, że na pewno zrobią to w tym tygodniu.

Godzina nieludzka była to fakt (oni wyjeżdżali od siebie o 2 w nocy a u nas mieli być o 6tej) i nie dość, że z wrażenia nie mogłam zasnąć to obudziłam się o 4tej i nie mogłam zasnąć. Będę dzisiaj chodzić po ścianach.

Kciuki zaciśnięte, idź się przespać, bo ja ostatnio trzy noce zarwałam, a już po drugiej wyrzuciłam kluczyk do samochodu gdzieś za płot na pola, bo myślałam/majaczyłam, że w ręce trzymam chwasty. :lol2:

Ta Częstochowa to jakaś pechowa jest...ja w ubiegły czwartek zatrzasnęłam sobie na amen odpalone autko z kluczykami w stacyjce właśnie w Częstochowie;)

ciesz się, że to latem było, bo ja taki numer odstawiłam zimą i mój jeszcze wtedy nie mąż musiał stać na siarczystym mrozie i czekać na mnie ponad godzinę, aż wrócę z zapasowymi kluczykami. Ciężko później to odchorował i aż się dziwię, że mnie po tym nie rzucił :lol2:

ciesz się, że to latem było, bo ja taki numer odstawiłam zimą i mój jeszcze wtedy nie mąż musiał stać na siarczystym mrozie i czekać na mnie ponad godzinę, aż wrócę z zapasowymi kluczykami. Ciężko później to odchorował i aż się dziwię, że mnie po tym nie rzucił :lol2:

Lidszu ja się swojemu nawet nie przyznałam do tego numeru;) I musiałam zapłacić panom z odpowiedniej firmy aby mi wydobyli kluczyki.;)

Kciuki zaciśnięte, idź się przespać, bo ja ostatnio trzy noce zarwałam, a już po drugiej wyrzuciłam kluczyk do samochodu gdzieś za płot na pola, bo myślałam/majaczyłam, że w ręce trzymam chwasty. :lol2:

Ta Częstochowa to jakaś pechowa jest...ja w ubiegły czwartek zatrzasnęłam sobie na amen odpalone autko z kluczykami w stacyjce właśnie w Częstochowie;)

Wczoraj faktycznie wyluzowałam.

Gorąc i tak był taki, że mi się nic nie chciało.

Dziewczyny, przeżycia miałyście niezłe :) Teraz można się pośmiać, ale wtedy nie było Wam pewnie do śmiechu.

upsss.. w dzienniku się Ci wpisałam, już naprawiam gapiostwo

Ja się nie gniewam, mogło tam być :)

Becia, gratulacje z podłogówką :) A z ciekawości, ile płacicie za m2 za te tynki?

Dziękuję. Napiszę na PW.

Becia, gratulacje szczelności podłogówki :D

i trzymam kciuki za jak najszybsze naprawienie auta

Dzięki. Kciuki się przydały. Na szczęście awaria auta nie było skomplikowana.

hej, jak tam beton??

Beton wylewają. Mam nadzieję, że wieczorem będę mogła wkleić jakieś zdjęcia jak mąż nie zapomni zrobić.

Szacun za tę podłogówkę :) Kim Wy jesteście z zawodu, że tak spytam niedyskretnie - bo jak tak czytam o Waszej samodzielności, to na pociechę sobie wmawiam, że na pewno inżynerami :) jak mi powiesz, że pracujecie jako szef kuchni i solistka baletowa, to się załamię :)

Dzięki!

Mój mąż to taka złota rączka i to mnie bardzo cieszy. Mąż skończył technikum o kierunku mechanizacja rolnictwa a później AE na kierunku informatyka i zarządzanie. A ja mam średnie medyczne (niestety już bez prawa wykonywania zawodu) i wyższe - socjologia (służby socjalne).

no to trzymamy:yes:

Dzięki.

Wiesz co sklerotyczka jestem

:bash:

Zapomniałam Ci napisać, że tą folię (taśmę) co miałaś dla mnie to nie będzie mi potrzebna, bo ci od posadzek używają swojej.

Przepraszam, że tak późno Ci dają znać :oops:

A ja mam do oddania 30m rurki do ogrzewania podłogowego. Może akuratnie komuś wystarczy na jeden obwód, to zapraszam.

A ja mam do oddania 30m rurki do ogrzewania podłogowego. Może akuratnie komuś wystarczy na jeden obwód, to zapraszam.

A nie będziesz puszczać przewodów na zewnątrz, do domofonu, internetu, bramy itp? My użyliśmy swoich rurek do tego. Nie musieliśmy kupować dość drogich peszli (pani domu na to wpadła, ha! :) ). No chyba, że już masz to zrobione

A nie będziesz puszczać przewodów na zewnątrz, do domofonu, internetu, bramy itp? My użyliśmy swoich rurek do tego. Nie musieliśmy kupować dość drogich peszli (pani domu na to wpadła, ha! :) ). No chyba, że już masz to zrobione

A widzisz, podpowiem mężowi, nie wiem czy o tym myślał :)

Dzięki!