barranki2 05.07.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 O, jak możesz to się podpytaj. Z tego co pamiętam u niego robiła firma Matexi. Nie wiem czy oni jeszcze nie mają w standardzie lakieru. My na razie nie chcieliśmy. Impregnat niby mamy. Jak możesz to podpytaj się o pielęgnację i czy coś odnawiali, odświeżali czy od wylania nic nie robili. Spoko . W każdym razie według mojej wiedzy, a wszak widujemy się z nimi regularnie, to po początkowych jazdach i konieczności poprawek (ostatecznie u nich robiły dwie firmy, a nie jedna, a podłoga na dole była skuwana, bo się nie udała za pierwszym razem) podczas eksploatacji już nic się nie działo. Ale podadam i dam ci znać, dzielna kobieto (i wielce dzielny mężu, którego rozliczne talenty można podziwiać w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.07.2011 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 U mnie złych wieści ciąg dalszy Ekipa od elewacji zwinęła się. Może lepiej, że teraz niż w połowie prac. Niestety nie wiem o co poszło. Szef się coś mętnie tłumaczył. I zaś czeka mnie szukanie nowych wykonawców Mam namiary na nasz typ nr 2. Tylko czy teraz będą mieli czas? Trzymajcie jutro kciuki aby się zgodzili przyjść do nas. Będę dzwonić z nadzieją, że mają jeszcze wolne terminy. Na domiar złego wełna na ocieplenie, która miała do nas dojść dzisiaj najpóźniej nie dojechała. Także jutro telefon do producenta. I zaś prośba o kciuki, żeby wszystko udało się załatwić. Chociaż teraz może nie ma się tak co spieszyć skoro nie ma ekipy. Glazurnicy podobno działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Piers do przodu i heja. U mnie ten akryl trzyma prawie wszedzie oprocz srodka kuchni i tam, gdzie stalo krzeslo na kolkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Cześć Becia Wypłynęłam z niebytu i cuda widzę , cuda - gratuluję postępów...i kciuki trzymam co by sie terminy pokładały i ekipy co mają być wolne - były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2011 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 BetaG - pojechałaś Kochana . Oraj, oraj bo jestem bardzo ciekawa końcowego efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.07.2011 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Dziewczyny, dodajecie otuchy Dzisiaj jadę luknąć na glazurników i oczywiście muszę wykonać telefon do ekipy od elewacji nr 2. Także Wasze kciuki będę baaardzo potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 06.07.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Trzymamy kciuki!Jakby Ci się nie udało, to zerknij na http://www.tynki24.pl, chociaż nie wiem czy im by nie było za daleko do Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.07.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Trzymamy, trzymamy - musi być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.07.2011 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Tatarak, salik - dzięki! Dzwoniłam do pana nr 2 i jest szansa na sierpień.W sobotę ma jeszcze potwierdzić, bo na razie przez pogodę ma lekką obsuwę na innej budowie. Teraz zbieram się na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.07.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 no widzisz, nie można się poddawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.07.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Trzymam kciuki za glazurnicze efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 To jest tylko kolejny kroczek w drodze do celu. Wszystko się poukłada, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.07.2011 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Mam nowy komputer Na szczęście udało się odzyskać wszystkie dane z poprzedniego. Pozostało jeszcze zgranie kilku programów i będzie super. Ofert na drzwi wewnętrzne sprawdziłam. Wychodzi na to, że VOX ma najtaniej a przynajmniej porównywalnie z firmą od Ani. Jednak VOX przyjeżdża na pomiar co jest dużym plusem. Wszystkie wyceniają "plaster miodu". Mąż twierdzi, że jak dla niego to bez różnicy. Glazurnik pracuje, a w zasadzie to na razie jego pracownicy układają płyty gips/karton na sufitach a płytki czekają na swoją kolej. Ciekawe ile to potrwa? Dzisiaj wyjaśni się sytuacja z elewacją. Mam nadzieję, że uda się szybko przystąpić do prac, bo materiały na budowie czekają. A jutro moja młodsza jedzie na kolonię zuchową i to oznacza, że będziemy przez ponad dwa tygodnie bez dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.07.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Działaj, działaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 09.07.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Beta, ile płacisz za robienie tych sufitów z kg? Brałaś z materiałem czy samą robozinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 10.07.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Beata - a zdjęcia drzwi od wewnątrz odzyskałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.07.2011 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Niby jesteśmy bez dzieci i powinno być więcej czasu a jakoś go mniej. Prace posuwają się do przodu, powoli ale do przodu. Kończą się sufity i ruszyły w końcu prace glazurnicze. Oczywiście nie jest łatwo, bo znowu następny fachowiec krytykuje poprzednich. Niestety podłogi nie są dobrze wypoziomowane a ściany nie trzymają kątów prostych. Beta, ile płacisz za robienie tych sufitów z kg? Brałaś z materiałem czy samą robozinę? Ja kładę same płyty bez wełny więc cena jest inna niż normalnie. Jak chcesz to prześlę Ci kwotę na priva. Materiały kupujemy sami. Beata - a zdjęcia drzwi od wewnątrz odzyskałaś? Dzisiaj uśmiechnę się do męża aby zgrał mi picasę. Niestety do tej pory dzień w dzień jeździ po pracy na budowę i jak już wraca to nie ma na nic siły. Ja pewnie też zajrzę później bo muszę podjechać z autem do warsztatu. Miłego dnia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.07.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Miłego dnia dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 14.07.2011 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Beata - a zdjęcia drzwi od wewnątrz odzyskałaś? Chyba przestaniesz do mnie zaglądać Mąż wczoraj uruchomił picasę, tyle tylko, że dzisiaj zabrał aparat i nie mogę zgrać zdjęć Także poproszę o jeszcze chwilę cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 14.07.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Nie przestanę, ja mam jeszcze czas do zamówienia drzwi, więc luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts