Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dziennik budowy - BetaGreta"

Recommended Posts

Nie szarżuj zdrowia nikt Ci nie zwróci, kto będzie się dziewczynkami zajmował jak rozłożysz się na całego :cry: Takie osłabienie organizmu jakie miałaś wczoraj a z pewnością i dziś Cię trzyma to otwarte wrota dla wszystkich chorobotwórczych diabełków. Znajdź koniecznie opiekę dla dzieciaków i poleż choć jeden dzień w łózku. Twój organizm woła o ratunek :roll:

Może jesteś jeszcze po antybiotykach :roll:

Wypij prawdziwego rosołku, takiego z kury albo choć z kurczaka. Naprawdę stawia na nogi :wink:

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie szarżuj zdrowia nikt Ci nie zwróci, kto będzie się dziewczynkami zajmował jak rozłożysz się na całego :cry: Takie osłabienie organizmu jakie miałaś wczoraj a z pewnością i dziś Cię trzyma to otwarte wrota dla wszystkich chorobotwórczych diabełków. Znajdź koniecznie opiekę dla dzieciaków i poleż choć jeden dzień w łózku. Twój organizm woła o ratunek :roll:

Może jesteś jeszcze po antybiotykach :roll:

Wypij prawdziwego rosołku, takiego z kury albo choć z kurczaka. Naprawdę stawia na nogi :wink:

Na razie dziewczynki poszły do sąsiadki pofikać.

Mąż wraca jutro (zapewne w nocy) niestety też chory.

Ja do lekarza nie poszłam :roll: Gripex sobie dawkuję + witaminy + septolete

A rosołek sobie zrobiłam. Pyszny :oops: Rozgrzał mnie i bardzo dobrze mi się po nim spało :p

Życzę abyś szybko doszła do siebie :p

Gripex to już Ci raczej nie potrzebny, może nim właśnie zbiłaś nadmiernie temperaturę, która ogólnie jest oznaką prawidłowej reakcji organizmu - to najlepszy lekarz - Twój organizm najlepiej zwalcza intruzów, a odbierasz to jako temperaturę. Dopiero 39 i powyżej tak naprawdę powinno zbijać się temperaturę. Paracetamol ułatwia przetrwanie przeziębienia ale nadmiar może osłabiać :cry: :roll:

Jestem!

Jeszcze tak dziwnie to się nie czułam.

Normalnie bałam się wyjść z domu bo miałam wrażenie, że zaraz upadnę. No, ale jak tu nie wyjść z dziewczynami w tak ładną pogodę.

Poszłyśmy przed obiadem na krótki spacer. Zjadłyśmy obiad a później ja odpłynęłam. Spałam dobrą godzinę. I wcale nie jest lepiej :roll: Nogi mam takie jakbym wczoraj cały dzień na siłowni siedziała.

Ta pogoda jest bardzo zdradliwa i krąży mase wirusów więc musisz wyleżeć infekcję, nie wolno osłabiać organizmu bo rzutuje to póxniej na pracę serca

ZDRÓWKA !!!!!!!!!!!!!! i wypoczywaj w domku i czekaj na prawdziwą wiosnę :wink: :D

Dzień dobry!

Hejka :p

widzę, ze zdrówko troszkę lepiej :)

kurcze ja właśnie nie mogę brać żadnych takich gripeksów, tabcinów, coldreksów itp bo po nich mam odjazdy, jakiś ich składnik jest dla mnie za mocny :roll:

Może coś w tym jest :roll:

Jednak ten cholerny katar nie chce sobie pójść.

A i pogoda dzisiaj dołująca.

No nic, zrobię sobie śniadanko, kawusię i do pracy.