Tatarak 05.08.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Konkretów po prostu Ja jak jest konkretnie to nie musi być wiele uwielbiam te Wasze pogaduszki z Salikiem - jak dziś siadałam do kompa to miałam podły humor. ale już mi przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.08.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 uwielbiam te Wasze pogaduszki z Salikiem - jak dziś siadałam do kompa to miałam podły humor. ale już mi przeszło też je lubię Wszystko przez te zaburzone proporcje płci na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 05.08.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Znaczy mam się czuć tym... no.... ple^H^H^Hrodzynkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 07.08.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Super pomysł na kotłownie. Za podłogi trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 14.08.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Beta!A propos Twojej ekstra kotłowni to otworzyłaś mi oczy, że tak można ładnie i kolorowo, że ja teraz przymierzając się do kupna płytek do naszej kotłowni szukam białych, szarych i ... fioletowych, żeby nie było smutno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 14.08.2011 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Beta! A propos Twojej ekstra kotłowni to otworzyłaś mi oczy, że tak można ładnie i kolorowo, że ja teraz przymierzając się do kupna płytek do naszej kotłowni szukam białych, szarych i ... fioletowych, żeby nie było smutno;) U nas wyszło trochę z przypadku. Po pierwsze ekipa od tynków miała zostawić to pomieszczenie do malowania, ale im się pomyliło z drugą łazienką, więc stwierdziliśmy że położymy płytki. A po drugie płytki mieliśmy okazyjnie zdobyte więc się nie zmarnowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.08.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Beta, ale zasuwacie! Tylko my tacy opóźnieni Normalnie zaczynam łapać doła Ja to bym tę belkę przyczerniła raczej niż zabieliła. Najpierw na czarno, a potem przetarcie, do betonu super, ale macie pewnie inny zamysł Zapytaj męża, czy powiesimy pisuar na ścianie, bez stelaża (z przyciskiem roci - zawór czasowy podtynkowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 14.08.2011 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Beta, ale zasuwacie! Tylko my tacy opóźnieni Normalnie zaczynam łapać doła Ja to bym tę belkę przyczerniła raczej niż zabieliła. Najpierw na czarno, a potem przetarcie, do betonu super, ale macie pewnie inny zamysł Zapytaj męża, czy powiesimy pisuar na ścianie, bez stelaża (z przyciskiem roci - zawór czasowy podtynkowy) Tak naprawdę to powinniśmy być bardziej do przodu, bo musimy ostatniego sierpnia się przeprowadzić. A musimy, bo zapisałam dziewczyny do tamtejszej szkoły. W zasadzie przeprowadzimy się do pustostanu. Myślałam, że ta przeprowadzka będzie inna od poprzednich, ale widocznie inaczej nie umiemy Co do belki, to może masz pomysł. Tylko to są belki u dziewczyn w pokoju i dlatego chciałam białe. No muszę to przemyśleć. A męża zapytam jak to z tymi pisuarami. Myślę, że to tak jak Ci pisałam wcześniej nie powinno być problemu jeśli masz dobrze zrobiony odpływ i dopływ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 14.08.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Powolutku do przodu???Idziecie jak burza (jak nasza pogoda:-)). Już macie kawałek elewacji i dwie łazienki!Beta, muszę zapytać: jakie to są płytki w kotłowni i te paseczki w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 14.08.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 A w s[rawie tej belki to nie jestem ekspertem, ale wydaje mi się, że jesli chcecie, aby było widać strukturę to chyba farba powinna być rozcieńczona.A jeżeli chcecie, aby były jednolite to jeszcze ze dwa razy trzeba by pomalować.A daleko macie do nowego domu?My też Młodego zapisaliśmy do szkoły koło przyszłego domu (ale mieszkamy niedaleko) i na razie będziemy go wozić.I też chcemy się jeszcze w tym roku przeprowadzić (na Bożenarodzenie:-)), bo wynajmujemy i Właściciel coś wspomina o sprzedaży (nie chciałabym się któregoś dnia obudzić z perspektywą nagłej wyprowadzki), więc też czym prędzej chcemy "myknąć" na swoje, niedokończone, ale własne:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 17.08.2011 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Zapytaj męża, czy powiesimy pisuar na ścianie, bez stelaża (z przyciskiem roci - zawór czasowy podtynkowy) Chyba się nie da. Podpytaj speca, który Ci będzie montował jak on to widzi. Może coś doradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 17.08.2011 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Balbina, płytki mam z tej kolekcji http://www.paradyz.com.pl/Collection/bathroom/vivida-vivido (i w kotłowni i w łazience przy niej - płytki i dekory).Belkę pociągnęliśmy jeszcze raz i jest trochę lepiej.A na budowę mamy niestety daleko, przeszło 40 km (tak godzinę 1,5 jazdy). Opcja dowożenia odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 19.08.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Becia ale się ładniutko u Ciebie robi - kiedy zamierzacie się przeprowadzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.08.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Niezwykle energetycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 19.08.2011 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Becia ale się ładniutko u Ciebie robi - kiedy zamierzacie się przeprowadzać? Będziemy pomieszkiwać już od września. Na szczęście możemy spokojnie korzystać z mieszkania w Warszawie więc będziemy korzystać z cywilizacji Niezwykle energetycznie Gdzieś musi być energia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 20.08.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Ale Ci fajnieeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 20.08.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 jesteście już blisko Ja chciałam się zdyscyplinowac i zapisać Mała do przedszkola koło budowy, żeby przeprowadzic się we wrześniu. Całe szczęscie zgłosilam Ją w dotychczasowym na kolejny rok, bo dobrze będzie jak przeniesiemy się do grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.08.2011 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Zaczynam panikować.Z niczym się nie wyrabiamy, cała masa spraw na już a nawet na wczoraj.Malowanie pomieszczeń idzie nam wolno.Elewacja, tzn. tynki kończą się. Jestem zadowolona.Glazurnik był i poprawił kilka rzeczy i to chyba koniec jego prac.W przyszłym tygodniu dopiero będzie podłączony piec.W przyszłym tygodniu w końcu podpiszę umowę na drzwi wewnętrzne, bo tutaj też wyszły problemy.Nie mamy umywalek, nie mamy kuchni, nie mówiąc o meblach więc będzie niezła prowizorka.Dobrze, że mąż jest oazą spokoju i optymistą.I cieszę się, że przez forum poznałam dziewczynę ze swojej wsi, która już tam mieszka i jest już w zasadzie urządzona i ma córkę, z którą moje dziewczyny już się zapoznały i polubiły. Będziemy się wspierać szczególnie w spawach szkolnych, bo i moje dziewczyny i jej córka pierwszy rok będą chodziły do nowej szkoły.A, niestety mamy problem z netem. Niestety lokalny dostawca był u nas i nie znalazł sygnału. Czyli szukamy dalej.Tak jak w tej wiadomości tak i ostatnio w moim życiu niezły chaos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.08.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Beta- krok po kroku i to ogarniecie. Łatwo nie będzie - ale satysfakcja tym większa. Bierz przykład z męża Super, że dziewczynki znalazły towarzystwo. Ja też się cieszę, że nasz Bąbel będzie miał kolegę na tej samej ulicy w prawie tym samym wieku - a ja nową koleżankę w jego mamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.08.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Dacie radę, a na wszelki wypadek kciuki trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts