Gosiek33 29.03.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Dzień dobry BetaGreta wstawaj już po 9 http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify32/030.gif http://elportal.pl/n0003/time/time_f00.jpg z prośbą przyszłam, żebyś usunęła z moich komentarzy cytat z wyskakującym okienkiem, problem zniknął http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify32/017.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 29.03.2009 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Gosia jak mi ładnie stronę otworzyłaś A spało mi się dzisiaj bardzo dobrze i już się boję jutra bo tak naprawdę to dopiero jutro odczuję tą zmianę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.03.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Gosiu masz wyczucie to prawda, a jakże. Beta nawet wstała [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.03.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Kiedy to trzeba powoli myśleć o spaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 30.03.2009 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Oj, dziewczyny Dzisiaj wstałam szybciutko aczkolwiek niechętnie. Niestety moja starsza pociecha chora i trochę mi pokrzyżowała plany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.03.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Hejka a ja jakoś wcale nie mogę się obudzić i kawę właśnie piję kiedy ten sezon chorób się wreszcie skończy........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 30.03.2009 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Hejka a ja jakoś wcale nie mogę się obudzić i kawę właśnie piję kiedy ten sezon chorób się wreszcie skończy........ Ja jeszcze śniadanka nie jadłam Czekam aż się córcia obudzi ale nie wiem czy wytrzymam A u mojej starszej to w zasadzie pierwsza choroba w tym roku szkolnym. I mam nadzieję, że to nic poważnego. Wczoraj gorączkowała i skarżyła się na ból głowy a także piekły ją mocno oczy. W nocy na szczęście spała spokojnie. Zobaczymy jak dzisiaj będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.03.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Bryyyyyyyyyyyyyy syskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 30.03.2009 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Bryyyyyyyyyyyyyy syskim Miło Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.03.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 uśmiechnij się http://img16.imageshack.us/img16/3709/dzialkaubabci2706200702.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 30.03.2009 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Gosia Ty to zawsze takie piękne kwiaty przynosisz.Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 31.03.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 A dzisiaj już obie moje panny chore A ja miałam tyle planów na ten tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.03.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Hejka Betka zdrówka dziewczynkom życzę, mam nadzieję, że nic poważnego ale uziemiły Cię w domu, skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 31.03.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Hejka Betka zdrówka dziewczynkom życzę, mam nadzieję, że nic poważnego ale uziemiły Cię w domu, skąd ja to znam Hejka, a ja właśnie u Ciebie w komentarzach siedziałam Zła jestem bo chciałam już z tą budową ruszyć w tym tygodniu Uprawomocnić PnB, zlecić podłączenie do wodociągu i obgadać kierownika. A tu pewnie kicha i tydzień w plecy. Na szczęście starsza lepiej. Gorączki już nie ma. Oczy ma tylko takie biedne i lekki katar. A młodsza mega katar i kaszle jak gruźlik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 01.04.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 dzięki bardzo za gratulacje (w tym roku mam TYLE spraw że ciąża to już totalne wariactwo - hihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 01.04.2009 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 dzięki bardzo za gratulacje (w tym roku mam TYLE spraw że ciąża to już totalne wariactwo - hihi) Podglądam Cię często i widzę, że się dużo u Ciebie dzieje ostatnio - dużo zmian. Ale to dobrze, teraz sobie wszystko poukładacie a później już będziecie cieszyć się sobą i domem. Tylko nie dźwigaj! Możesz jedynie zarządzać ludźmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.04.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Doberek wpadłam powiedzieć, dziewczynkom zdrówka życzyć a co do budowy to co się odwlecze to nie uciecze ............... mój syn miał wczoraj lekcję o przysłowiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 01.04.2009 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Doberek wpadłam powiedzieć, dziewczynkom zdrówka życzyć a co do budowy to co się odwlecze to nie uciecze ............... mój syn miał wczoraj lekcję o przysłowiach Dobry, dobry Na szczęście dzisiaj już całkiem dobrze i w zasadzie obie już płakały że chcą do przedszkola i szkoły Przetrzymam je jednak bo starsza i tak nie ma jutro lekcji bo są testy szóstoklasistów a młodszą wolę poobserwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.04.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Zuch dziewczyny mój starszak też jutro ma wolne ale on to nigdy nie płacze, żeby mu do szkoły pozwolić iść, raczej w drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 01.04.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Moje dziewczyny jak Cyganki byle z dala od domu Ale teraz oglądają bajki i też są szczęśliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts