BetaGreta 15.04.2009 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Wstałam, wstałam, ale dzisiaj robiłam za "gwiazdę telewizyjną". Byłam na nagraniu programu "Na mur beton" poświęconemu oświetleniu. Szkoda tylko, że nie mam u siebie stacji Domo.tv i nie będę mogła siebie zobaczyć. A może lepiej Teraz zmykam bo muszę robotę podgonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.04.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Gratulacje nowej gwiazdorskiej roli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 16.04.2009 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Jakby co to dzisiaj też wstałam Niestety znowu nie posiedzę na forum bo muszę zaraz zmykać po towar. I jakoś tak dzisiaj raczej będzie ciężko żeby tu zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.04.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 dzień doberek i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.04.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Witam w ten deszczowy dzień. Pogoda popsuła nam plany Chcieliśmy pojechać na działkę i posprzątać. Mąż miał wyciąć drzewka, miał być grill a tu trzeba siedzieć w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.04.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 ZLOT FORUMOWY 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.04.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Witam w ten deszczowy dzień. Pogoda popsuła nam plany Chcieliśmy pojechać na działkę i posprzątać. Mąż miał wyciąć drzewka, miał być grill a tu trzeba siedzieć w domu. o Betka sie uaktywniła. CZesc Skarbie. Pogoda faktycznie spełniła moje najgorze oczekiwania.Balam się tego jak sto diabłów. No trudno jest jak jest. A co za drzewka chcecie wycinac? Macie małe choinki, albo brzózki, takie do przesadzenia jeszcze? Jedną juz mam -rosnie u Dobrosi, ale nie wiem czy nie jest juz aby za duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.04.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Mysza większość to niestety duże drzewka. A brzozy to wręcz ogromne ale jak coś się małego napatoczy to mogę Ci zostawić. Tylko Ty byś chciała je zabrać od razu? Będziemy wycinać drzewka na ścieżkach dojazdowych i wejściowych więc nie będziemy mogli ich zostawić na potem. Jeśli jutro nie uda się tam podjechać to pewnie w następny weekend podjedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 20.04.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Niedziela była cudna. Szkoda, że sobota sobie tak zażartowała bo byłby to wspaniały weekend. Pojechaliśmy wczoraj na działkę i troszkę popracowaliśmy. Mąż powycinał następną partię drzewek tam gdzie będzie wjazd. Ja pomachałam przez godzinkę siekierką i poodcinałam mniejsze gałązki i przygotowałam do spalenia. Dziewczynki pobuszowały po działce robiąc kilka dołków i usiłując robić babki. Było puszczanie baniek, rzucenie piłeczką. Największą jednak radochę sprawił im szałas zrobiony przez tatę. Oczywiście był też grill i pierwsze poważne zakupy w okolicznym sklepie Szkoda, że musieliśmy szybko uciekać bo mieliśmy wczoraj specjalną mszę dla dzieci komunijnych i zebranie. Mam nadzieję, że ten weekend będzie cały piękny i uda się nam znowu spędzić tam miło czas. Mysza popatrzyłam na te nasze drzewka i w zasadzie znalazłoby się kilka do przesadzenia. Także jak masz ochotę to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.04.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Doberek miłego dzionka życzę ja też miałam fajny weekend tylko raczej leniwy my już tylko 2 razy w tygodniu próby komunijne mamy a dziś spowiedź, mój syn listę grzechów na kartce sporządził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 20.04.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Doberek miłego dzionka życzę ja też miałam fajny weekend tylko raczej leniwy my już tylko 2 razy w tygodniu próby komunijne mamy a dziś spowiedź, mój syn listę grzechów na kartce sporządził U nas w piątek rachunek sumienia a w sobotę spowiedź o 8.30. Może faktycznie też mojej podpowiem żeby sobie spisała na kartce bo ona najbardziej się denerwuje, że zapomni o jakimś grzechu. Też miłego dnia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 20.04.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 To wkleję kilka zdjęć z wczoraj: 1. Mąż wytycza miejsce na bramę wjazdową: http://www.fototube.pl/thumbnails/img5560jp.jpg 2. Dziewczynki robią bańki: http://www.fototube.pl/thumbnails/img5562jp2.jpg 3. Pamiątkowe zdjęcie w szałasie: http://www.fototube.pl/thumbnails/img5570jp.jpg 4. Poprzycinane drzewka: http://www.fototube.pl/thumbnails/img5589jp.jpg 5. Posprzątane, można wracać: http://www.fototube.pl/thumbnails/img5605jp2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.04.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 niooo kurcze pikczery jak z mazur hehe witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 20.04.2009 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 niooo kurcze pikczery jak z mazur hehe witam No, tylko wody brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.04.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 niezłe prace szły - jaka integracja rodzinna aż miło popatrzeć Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 22.04.2009 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Witam,mam nadzieję, że ten weekend pozwoli zaś na taką integrację. A dzisiaj zaraz zmykam po towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 23.04.2009 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Przeszło 24 godziny nie miałam dostępu do internetu. To było straszne. Tym bardziej, że to moje narzędzie pracy. Najgorszy jednak był wczorajszy wieczór bo mąż poszedł sobie na koncert Kazika a ja nie miałam żadnej rozrywki Nie no, dałam sobie radę Poszłam wcześniej do łóżka i czytałam książkę. Dzisiaj już nie nadam rady nadgonić zaległości ale może jutro znajdę chwilkę na forum. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.04.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Witaj, współczuję, teraz bez internetu to jak bez ręki szczególnie gdy do pracy potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.04.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Witaj, współczuję, teraz bez internetu to jak bez ręki szczególnie gdy do pracy potrzebny bez tego nie można juz żyć - prawie jak powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.04.2009 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Witaj, współczuję, teraz bez internetu to jak bez ręki szczególnie gdy do pracy potrzebny bez tego nie można juz żyć - prawie jak powietrze Uff, dzisiaj działa. Mój mąż skwitował mój problem jak mu powiedziałam "to co ja będę robić wieczorem?" - "wiesz, istnieje świat poza internetem". I tak sobie pomyślałam, że faktycznie dużo czasu mi zabiera net. Głównie do pracy ale dla przyjemności też. Czy weekend będzie też taki piękny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts