zuznka 24.04.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 cześć Becia wszystko dla ludzi - net też, ale my sami musimy wiedzić kiedy i ile go używać a będzie harmonia w domu - życiu zachowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.04.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Dzisiaj cały dzień na działce.Było cudnie.Dalej przycinaliśmy drzewka i układaliśmy nowe stosiki.Oczywiście był grill a w zasadzie porządny piknik. Były kiełbaski, kaszanka i oscypek z grilla. Do tego zrobiłam sałatkę a na deser upiekłam muffinki.Poznaliśmy nowych sąsiadów, którzy mieszkają tam od roku i zachwalali okolicę. Pani też powiedziała, że w razie potrzeby to służy pomocą i zaprasza do siebie.Załapaliśmy się też na inicjatywę lokalną. Jeden z sąsiadów roznosił wszystkim wnioski do przyłącza gazowego. Ja już składałam. Zobaczymy jak nas będzie więcej to może będzie szansa na przyłącze. A widać, że temu sąsiadowi zależy bardzo więc pewnie będzie tego pilnował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.04.2009 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 I zaś zmiany Śmiejemy się z mężem, że przeszliśmy wszystkie etapy a w zasadzie to rozpatrzyliśmy wszystkie możliwe technologie budowania a kończymy na tradycyjnym budowaniu. Zaczynamy w czwartek od ściągania humusu. Niestety a może "stety" zrezygnowaliśmy ze współpracy z Panem M. Trochę mi smutno bo tak jakoś się już do niego przyzwyczaiłam. Teraz będziemy budować z ekipą polecaną przez stills, która buduje niedaleko mnie. Oby tylko w czwartek nie padało. Start o 8 rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.04.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 I zaś zmiany Śmiejemy się z mężem, że przeszliśmy wszystkie etapy a w zasadzie to rozpatrzyliśmy wszystkie możliwe technologie budowania a kończymy na tradycyjnym budowaniu. Zaczynamy w czwartek od ściągania humusu. Niestety a może "stety" zrezygnowaliśmy ze współpracy z Panem M. Trochę mi smutno bo tak jakoś się już do niego przyzwyczaiłam. Teraz będziemy budować z ekipą polecaną przez stills, która buduje niedaleko mnie. Oby tylko w czwartek nie padało. Start o 8 rano. ulalala ale się u ciebie zaczyna dziać - Becia ale jak to zmieniłaś technologię, dlaczego????? nie żeby źle ale co was skłoniło do zmiany ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.04.2009 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 ulalala ale się u ciebie zaczyna dziać - Becia ale jak to zmieniłaś technologię, dlaczego????? nie żeby źle ale co was skłoniło do zmiany ?? Niestety ze względów finansowych. Dużo drożej wychodził i keramzytobeton i ten system ets. A niestety warunki kredytowe są teraz dużo gorsze więc zdecydowaliśmy się budować tradycyjnie. Bardzo się cieszę, że w końcu coś drgnęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.04.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 ulalala ale się u ciebie zaczyna dziać - Becia ale jak to zmieniłaś technologię, dlaczego????? nie żeby źle ale co was skłoniło do zmiany ?? Niestety ze względów finansowych. Dużo drożej wychodził i keramzytobeton i ten system ets. A niestety warunki kredytowe są teraz dużo gorsze więc zdecydowaliśmy się budować tradycyjnie. Bardzo się cieszę, że w końcu coś drgnęło. a dlaczego nie z M?? daj na PW - jak możesz powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.04.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Doberek w ten czwartek ???? brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.04.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Ocho to następna budowa się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.04.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 MIŁEGO WEEKENDU MAJÓWKOWEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.05.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Cze Beta. Buduj, buduj, bo nie ma czego krytykowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2009 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 NO właśnie - czekam na zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.05.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Witam już w zasadzie poweekendowo. Weekend bardzo udany. Spędziliśmy go w gronie naszych przyjaciół z Wrocławia w malowniczych okolicach Magdalenki. Dzisiaj już nie mam siły ale jutro postaram się wkleić jakieś bieżące zdjęcia z działki chociaż tak naprawdę dopiero we wtorek lub w środę ruszą prace budowlane. A do krytykowania to jeszcze daleka droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.05.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Beta to my prawie równo startujemy do nas ekipa we wtorek ma zjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.05.2009 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Beta to my prawie równo startujemy do nas ekipa we wtorek ma zjechać Dokładnie To Tobie i sobie życzę aby wszystko szło bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.05.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Jak wszystko dobrze pójdzie jutro wejdzie ekipa.Na dzień dzisiejszy na działce wszystko jest przygotowane pod budowę.Oto ściągnięty humushttp://www.fototube.pl/thumbnails/img5680jp2.jpg Mam tylko nadzieję, że jutro nie będzie padać.Jeśli deszcz to tylko w nocy. Więcej zdjęć w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.05.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Hipp. hipp, hurrra kolejna dziura rozpoczęta gratulacje Beta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.05.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Hipp. hipp, hurrra kolejna dziura rozpoczęta gratulacje Beta Nie myślałam, że dziura może tak cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.05.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Juuuuuuupppppppppiiiiiiiiiiii !!!!! Kolejna dziura wykopana i budowa rozpoczęta !!!!!!!!! Gratulacje !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dobre masz nastawienie. Mnie przeraził widok demolki na działce. Pomyślałam, że jak mi bank nie da kredytu to jestem w czarnej dupie :) Ani trawki ani domku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.05.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dobre masz nastawienie. Mnie przeraził widok demolki na działce. Pomyślałam, że jak mi bank nie da kredytu to jestem w czarnej dupie :) Ani trawki ani domku :) Fakt, że tak nie pomyślałam. Chociaż nadal nie wiemy czy dostaniemy kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts