BetaGreta 05.05.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 lidszu niedługo i Ty dołączysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.05.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Przychodzę z RE GRATULACJAMI Może jak już we dwie prosimy to ten deszcz nas oszczędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.05.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 BRAWOOOO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.05.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Przychodzę z RE GRATULACJAMI Może jak już we dwie prosimy to ten deszcz nas oszczędzi Dokładnie taką mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dobre masz nastawienie. Mnie przeraził widok demolki na działce. Pomyślałam, że jak mi bank nie da kredytu to jestem w czarnej dupie :) Ani trawki ani domku :) Fakt, że tak nie pomyślałam. Chociaż nadal nie wiemy czy dostaniemy kredyt Dostaniecie ja zdemolowałam 20 lat pracy w ogrodzie moich teściów, więc to inna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.05.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dobre masz nastawienie. Mnie przeraził widok demolki na działce. Pomyślałam, że jak mi bank nie da kredytu to jestem w czarnej dupie :) Ani trawki ani domku :) Fakt, że tak nie pomyślałam. Chociaż nadal nie wiemy czy dostaniemy kredyt Dostaniecie ja zdemolowałam 20 lat pracy w ogrodzie moich teściów, więc to inna bajka Mam nadzieję, chociaż plany były inne. Chcieliśmy w 100% sfinansować budowę z kredytu. Niestety teraz musimy kombinować inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 No i przynajmniej szybciej pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.05.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 No i przynajmniej szybciej pójdzie Mówisz? Mam nadzieję, że jak będziemy mieć wkład własny to może przychylniej na nas popatrzą. A może warto jeszcze przeczekać te kredyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.05.2009 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Już dawno tak źle nie spałam. Obawiałam się jednak co będzie z pogodą. I jak usłyszałam, że pada to tylko się modliłam żeby do rana przestało. Na szczęście na razie nie pada. Ekipa stawiła się punkt 7 i pracują. Oczywiście pojawiły się schody, bo dzisiaj równo z fundamentami miał nas pan podłączać do wodociągu. Oczywiście wszystko było uzgodnione i nie miało być żadnych problemów a dzisiaj się okazało, że jednak się nie da Problem jest w tym, że rury mają iść między drzewkami (pan był i widział i wtedy nic nie mówił, że się nie da) i podobno jego koparka tam nie przejedzie. Zadzwoniłam do pana, który ściągał nam humus może on coś zaradzi a jak nie to będę na jutro szukała wody u sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.05.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Gratuluję rozpoczęcia prac a schody - oby tylko takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.05.2009 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Gratuluję rozpoczęcia prac a schody - oby tylko takie Nie dziękuję I mam nadzieję, że nie będzie za dużo tych schodów bo na zupełny brak to nie liczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.05.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 łojeje ale w Dzienniku się fajoskie foty pojawiały i duzo takich proszę Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.05.2009 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 łojeje ale w Dzienniku się fajoskie foty pojawiały i duzo takich proszę Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieję, że mój mąż coś nacyka dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.05.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 łojeje ale w Dzienniku się fajoskie foty pojawiały i duzo takich proszę Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieję, że mój mąż coś nacyka dzisiaj. to ja też mam taka nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.05.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 No proszę, wspaniale Betko. Tylko nie dawaj się złym myślom, pamiętaj, do odważnych świat należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.05.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Twoje jedyne kwitnące i pachnące drzewko to czeremcha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.05.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Twoje jedyne kwitnące i pachnące drzewko to czeremcha Ja tez chce miec czeremchę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.05.2009 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Mysza Ty chcesz coś z drzewek ode mnie?W zasadzie dużo nie ma ale coś się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.05.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Mysza Ty chcesz coś z drzewek ode mnie? W zasadzie dużo nie ma ale coś się znajdzie. siur siur siur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.05.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Mysza Ty chcesz coś z drzewek ode mnie? W zasadzie dużo nie ma ale coś się znajdzie. siur siur siur Teraz chyba weekendy majowe nam odpadną bo mamy dwie Komunie a w tygodniu to nie wiem kiedy będę. Ja niestety nie znam się jeszcze na sprawach ogrodowych i nie mam pojecia kiedy najlepiej przesadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts