BetaGreta 06.05.2009 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Dzwonił mąż i jakoś o dziwo pracują. Niestety zakopał się samochód który dowoził pręty i trzeba było ściągać ciągnik. Poza tym aparat odmówił współpracy i tylko telefonem mąż robi zdjęcia. Wodę mają robić jutro. Jakoś ma być a dodatkowo ściągną beczkowóz. Podobno jutro ja mam mieć dyżur na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Betka, a Wy tak bez szalunków, bez poduchy pod ławę, bez folii ...tak saute .. jaką masz glebę ? Wygląda jak nożem krojona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.05.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Mąż wrócił zmęczony ale i zadowolony z efektów wykonanych prac. Już opiliśmy wylane fundamenty i chyba nawet tak atrakcyjny mecz jaki teraz leci w TVP Barcelona - Chelsea nie będzie w stanie go wciągnąć bo zmaga go senność. A jutro ja jadę rano a później chyba pojedzie mąż. Plan jest taki - rano podłączą nam wodę a popołudniu będą układać ścianę fundamentową. Bieżące zdjęcia w dzienniku - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.05.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Betka, a Wy tak bez szalunków, bez poduchy pod ławę, bez folii ...tak saute .. jaką masz glebę ? Wygląda jak nożem krojona... Bez szalunków a folia pójdzie pod ściankę fundamentową. Gleba piaszczysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 02:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Nooooooo, to teraz sobie pokrytykujemy. Wprawdzie ja nie bede miala nic do powiedzenia az do podlog, ale zagladam czesto, bo jak juz mowilam, Twoj awatarek mnie uspokaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.05.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Betka, a Wy tak bez szalunków, bez poduchy pod ławę, bez folii ...tak saute .. jaką masz glebę ? Wygląda jak nożem krojona... Bez szalunków a folia pójdzie pod ściankę fundamentową. Gleba piaszczysta. u nas było podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.05.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Betka, a Wy tak bez szalunków, bez poduchy pod ławę, bez folii ...tak saute .. jaką masz glebę ? Wygląda jak nożem krojona... Bez szalunków a folia pójdzie pod ściankę fundamentową. Gleba piaszczysta. u nas było podobnie a u nas dopiero zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.05.2009 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Wieści z budowy: JEST WODA Zaczęli o 6 rano i obudzili mnie żeby potwierdzić miejsce wykopu Teraz czekam na telefon męża i dalsze instrukcje co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.05.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Nooooooo, to teraz sobie pokrytykujemy. Wprawdzie ja nie bede miala nic do powiedzenia az do podlog, ale zagladam czesto, bo jak juz mowilam, Twoj awatarek mnie uspokaja. Podłogi na pewno będę z Tobą konsultowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.05.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 śledzę i kciuki trzymam mocno doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.05.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Chyba jadąc na działkę będę musiała kupić sobie kalosze bo podobno kopiąc rów pod wodę narobili strasznego błota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.05.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Chyba jadąc na działkę będę musiała kupić sobie kalosze bo podobno kopiąc rów pod wodę narobili strasznego błota. kochana kalosze to podstawa ja swoje mam choć budowa jeszcze w powinokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Nooooooo, to teraz sobie pokrytykujemy. Wprawdzie ja nie bede miala nic do powiedzenia az do podlog, ale zagladam czesto, bo jak juz mowilam, Twoj awatarek mnie uspokaja. Podłogi na pewno będę z Tobą konsultowała Zawsze do uslug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 08.05.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 witamgratuluje rozpoczecia budowy i oby wszystko szlo zgodnie z planempozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 08.05.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Wstałam dzisiaj o 5.20 i o 6.50 byłam już na budowie. Ekipa stawiła się o 6.55 i o 7 przystąpiła do prac. Po 10.30 było już po wszystkim. Na razie jesteśmy z nich bardzo zadowoleni. Woda, którą nam wczoraj podłączyli leciała pięknym strumieniem. A pod koniec prac odwiedził nas piesek i już miałam obawy czy nie będzie chciał zostać ale tylko popilnował mnie podczas sesji fotograficznej i poszedł sobie. Później odwiedziłam betoniarnię i rozliczyłam nadpłatę (miło jak coś zwracają a nie jak trzeba dopłacać ). Okrężną drogą wróciłam do domu bo miałam jeszcze jedną sprawę do załatwienia a później odebrałam moje panny i jeszcze córkę sąsiadki. Musiałam jeszcze nadrobić i zaległości pracowe i w zasadzie już padam. A popijamy sobie z mężem drinki oblewając następny etap prac więc chyba zaraz zasnę bez większego problemu. Teraz muszę znaleźć hydraulika który rozprowadzi nam rury. Ściany dopiero będą robić w lipcu ale dla nas to i nawet lepiej. Może uda się do tego czasu ogrodzić teren? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 08.05.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 witam gratuluje rozpoczecia budowy i oby wszystko szlo zgodnie z planem pozdrawiam cieplutko Miło mi Cię gościć. Dziękuję za gratulacje ("pluję" za siebie trzy razy żeby nie zapeszyć) i pozdrowienia. Zaglądaj jak najczęściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.05.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 No no, jest na co popatrzeć kawał chałupy się wyłania, a za parę lat jak już się dobrze zadomowicie będziecie mieszkać wśród pięknych drzew. Woda rewelacja - takiego ujęcia jeszcze nie widziałam A psiak cudnisty, z wyglądu młodzieniaszek jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 08.05.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 No no, jest na co popatrzeć kawał chałupy się wyłania, a za parę lat jak już się dobrze zadomowicie będziecie mieszkać wśród pięknych drzew. Woda rewelacja - takiego ujęcia jeszcze nie widziałam A psiak cudnisty, z wyglądu młodzieniaszek jeszcze Cześć Gosiek, a ja właśnie w Twoim dzienniku siedziałam. Ty to też masz fajnie. Coraz bliżej do końca. A piesek faktycznie młody. Podobno sąsiadów i tak im często ucieka. Dzisiaj to już nie mam siły więc spadam. Jutro będę nadrabiać zaległości. Wieczór mam wolny bo mąż ma imprezę firmową więc na pewno tu zajrzę. Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 BetaGreta, gratuluję wylanych fundamentów !!!!!!!!!!!!! miło tak popatrzeć jak domek rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.05.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 No i znowu się dzieje Gratulujemy, wskakując na moment (teraz na moment) w twoje komenty, i już nas łatwo stąd nie wygonisz Super działka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts