Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dziennik budowy - BetaGreta"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam gości,

ja też dzisiaj na chwilkę.

Jak mąż dojdzie do siebie po wczorajszej imprezie to może podjedziemy na działkę.

A co do salonów to jednak jeszcze chwilka bo z murarzami jesteśmy umówienie na lipiec. A oni twierdzą że w 2-3 tygodnie postawią ściany wraz z więźbą.

Mam nadzieję, że w tym roku zdążymy zrobić dach i okna.

Nowy tydzień czas zacząć.

U nas pod znakiem przygotowań do Komunii. Przede wszystkim muszę ogarnąć chałupę na przyjazd gości.

A na budowie na razie cisza i pewnie do czerwca nic nowego się nie wydarzy.

Wczoraj mąż zakupił dołownik i będziemy w czerwcu robić ogrodzenie. Byliśmy wczoraj na chwilkę na działce. Rzuciliśmy okiem na nasze ścianki fundamentowe i uciekliśmy przed komarami i przed burzą.

Oj dawno mnie tu nie było. I ile zmian, proszę, proszę....pięknie poszliście z robotą. Gratuluję.

Och, nie mów mi o komunii, wczoraj byliśmy na całodziennej nasiadówce, takie pyszności były, że grzech nie spróbować, a później uczucie przesycenia... ciężka była ta niedziela. 8)

Miło Cię widzieć :D

U nas przyjęcie w restauracji ale gości już będę miała od soboty więc też się będziemy gościć.

Właśnie myślę co tu przygotować na sobotę :roll:

"Ukradłam"

:roll: :p

Dzięki Wu przeklejam do siebie by łatwiej było mi potem zanaleść :oops: :oops:

Amelio do dla Ciebie też

Gosia ja go widziałam juz wczesniej nawet niż pisałaś :wink: po prostu napad komarów mutantów mnie zmobilizował :lol:

o takie to cóś kupiłam http://www.centrumogrodnicze.pl/images/towary/duze/62_0.jpg

więcej na stronie napisali ale normalnie w ogrondniczym jest :D http://www.cedrus.zgora.pl/pl,item,odstraszacz_komarow_i_kleszczy_pozegnanie_z_komarem_-_950ml,1686.html

Dzień dobry,

coś zimno dzisiaj :roll:

Przewiało mnie rano okrutnie.

I jeszcze gardło mi siadło, węzły mam wywalone. Mam nadzieję, że zwalczę to do niedzieli.

pasie czy to kaszka manna?

W jednej i w drugiej ciąży nic mi tak nie smakowało jak kasza manna, taka gęsta właśnie. Teraz też czasami lubię zjeść.

Dzisiaj już jestem po śniadanku więc skorzystam z kawki bo jeszcze nie piłam.

Zmykam sprawy zawodowe pozałatwiać.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie.