rasia 10.05.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Pędzisz jak Struś Pędziwiatr! Już za miesiąc będziemy po Twoich salonach latać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.05.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Witam gości,ja też dzisiaj na chwilkę.Jak mąż dojdzie do siebie po wczorajszej imprezie to może podjedziemy na działkę.A co do salonów to jednak jeszcze chwilka bo z murarzami jesteśmy umówienie na lipiec. A oni twierdzą że w 2-3 tygodnie postawią ściany wraz z więźbą.Mam nadzieję, że w tym roku zdążymy zrobić dach i okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.05.2009 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Nowy tydzień czas zacząć.U nas pod znakiem przygotowań do Komunii. Przede wszystkim muszę ogarnąć chałupę na przyjazd gości.A na budowie na razie cisza i pewnie do czerwca nic nowego się nie wydarzy.Wczoraj mąż zakupił dołownik i będziemy w czerwcu robić ogrodzenie. Byliśmy wczoraj na chwilkę na działce. Rzuciliśmy okiem na nasze ścianki fundamentowe i uciekliśmy przed komarami i przed burzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 11.05.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Oj dawno mnie tu nie było. I ile zmian, proszę, proszę....pięknie poszliście z robotą. Gratuluję. Och, nie mów mi o komunii, wczoraj byliśmy na całodziennej nasiadówce, takie pyszności były, że grzech nie spróbować, a później uczucie przesycenia... ciężka była ta niedziela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.05.2009 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Oj dawno mnie tu nie było. I ile zmian, proszę, proszę....pięknie poszliście z robotą. Gratuluję. Och, nie mów mi o komunii, wczoraj byliśmy na całodziennej nasiadówce, takie pyszności były, że grzech nie spróbować, a później uczucie przesycenia... ciężka była ta niedziela. Miło Cię widzieć U nas przyjęcie w restauracji ale gości już będę miała od soboty więc też się będziemy gościć. Właśnie myślę co tu przygotować na sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.05.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 WitajI cóż tam dalej się dzieje? Ugrzęzło na psie-gościu... [komunii na szczęście macham już papa!] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.05.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Jak to jest, ze z wiekiem człowieka zaczynają irytować takie dodatki do życia, a potem znów się w nich rozkochuje? A może to tylko ja mam tak brzydko. Betka nie daj sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.05.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Jak to jest, ze z wiekiem człowieka zaczynają irytować takie dodatki do życia, a potem znów się w nich rozkochuje? A może to tylko ja mam tak brzydko. Betka nie daj sie! nie filozujesz przepadkiem? Ha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.05.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Gratuluję postęu prac !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.05.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Gratuluję postęu prac !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.05.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Jak to jest, ze z wiekiem człowieka zaczynają irytować takie dodatki do życia, a potem znów się w nich rozkochuje? A może to tylko ja mam tak brzydko. Betka nie daj sie! nie filozujesz przepadkiem? Ha? chyba mysza nie łapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.05.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Gratuluję postęu prac !!!! Dziękuję. Szkoda, że na razie będzie przestój. Ale będziemy wykonywać inne prace więc też nie będzie źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.05.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Byle do przodu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.05.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Byle do przodu!!! Oto właśnie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 12.05.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Betka najważniejsze, ze budowa sie buduje ... a to drzewko, które u Ciebie kwitnie, to na moje oko czeremcha jest ... a komunię jedną mam już za sobą i jedna przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.05.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 "Ukradłam" Dzięki Wu przeklejam do siebie by łatwiej było mi potem zanaleść Amelio do dla Ciebie też Gosia ja go widziałam juz wczesniej nawet niż pisałaś po prostu napad komarów mutantów mnie zmobilizował o takie to cóś kupiłam http://www.centrumogrodnicze.pl/images/towary/duze/62_0.jpg więcej na stronie napisali ale normalnie w ogrondniczym jest http://www.cedrus.zgora.pl/pl,item,odstraszacz_komarow_i_kleszczy_pozegnanie_z_komarem_-_950ml,1686.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.05.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.05.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 doberek śniadanko przynoszę http://www.dziennik.pl/files/archive/00014/zupa_1_14959g.jpg http://farm4.static.flickr.com/3453/3292802972_eedf3187a4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.05.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Dzień dobry, coś zimno dzisiaj Przewiało mnie rano okrutnie. I jeszcze gardło mi siadło, węzły mam wywalone. Mam nadzieję, że zwalczę to do niedzieli. pasie czy to kaszka manna? W jednej i w drugiej ciąży nic mi tak nie smakowało jak kasza manna, taka gęsta właśnie. Teraz też czasami lubię zjeść. Dzisiaj już jestem po śniadanku więc skorzystam z kawki bo jeszcze nie piłam. Zmykam sprawy zawodowe pozałatwiać. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.05.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Popołudniowe dzień dobry Rano na budowie był: wiatr, deszcz, słońce, chmury... all in łan... I do tego trzy szalejące ekipy... Zdrowia życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts