Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dziennik budowy - BetaGreta"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Uff, nadrobiłam wszystkie zaległości.

Jestem na bieżąco i mam nadzieję jutro zawitać w moich ulubionych wątkach.

Nie wiem tylko czemu jestem ostatnio śpiąca okrutnie.

Dzisiaj też już padam i chyba zaraz schowam się pod kołdrę.

Chociaż jednym okiem oglądam mecz i kibicuję Lewandowskiemu ale nie wiem czy dam radę do końca meczu :roll:

Uff, nadrobiłam wszystkie zaległości.

Jestem na bieżąco i mam nadzieję jutro zawitać w moich ulubionych wątkach.

Nie wiem tylko czemu jestem ostatnio śpiąca okrutnie.

Dzisiaj też już padam i chyba zaraz schowam się pod kołdrę.

Chociaż jednym okiem oglądam mecz i kibicuję Lewandowskiemu ale nie wiem czy dam radę do końca meczu

ja też tak mam ostatnio, ledwo do 23 dociągnę :roll: :roll: :roll: dobrej nocki życzę i też spadam spać...................

I znowu weekend mi minął pod znakiem Komunii. Tym razem byliśmy w roli gości.

Wczoraj wróciliśmy do domu. Niestety z przygodami.

100 km przed Warszawą złapaliśmy gumę. Nasz samochód nie ma koła zapasowego tylko jakiś zestaw naprawczy. Niestety nie dał rady z dziurą w naszej oponie i musieliśmy wezwać pomoc. Było przed 21. My z tobołami (jak to od mamy - zawsze coś do jedzenia), z dziećmi, które marzyły już o tym aby położyć się spać. O 21.30 przyjechała pomoc. Przepakowaliśmy się do samochodu osobowego a nasze auto na lawetę. Oczywiście dziewczyny posnęły a ja prowadziłam miłą rozmowę z panem kierowcą. Zawieźli nas do Warszawy do serwisu. Serwis zamknięty, nawet stróża nie było. Zostawiliśmy auto pod serwisem i taksówką (zaś musieliśmy się przepakować) wróciliśmy do domu. Była 23.30. Padliśmy wszyscy zmęczeni.

A rano trzeba było wcześnie wstać bo starsza jechała na pielgrzymkę do Niepokalanowa.

Mąż odebrał auto z serwisu. Wymienili opnę - koszt 350 zł :evil: Oczywiście gwarancja tego nie obejmuje :evil:

Oczywiście teraz chcemy dokupić sobie "dojazdówkę", żeby jednak mieć jakiś zapas w aucie bo ten zestaw naprawczy nie zdał egzaminu.

tez jakos nie slyszałem tym nie mniej wspolczuje przygody po meczocym dniu taka jazda:)

Podobno to teraz częsta praktyka przy nowych autach :roll:

Ja jakoś zupełnie tego nie zakodowałam jak kupowaliśmy to auto.

Teraz jak się mąż przekonał, że to do bani (ten zestaw) to pewnie będzie już zwracał uwagę na zapas.