BetaGreta 19.05.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 I niestety padam.Poniekąd po przeczytaniu komentarzy Myszy - niesamowite tempo, poniekąd ze zmęczenia - goszczenie się też męczy.Jutro dokończę zaległości.Spokojnej nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.05.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Mnie to Mysza a raczej jej poczynania do zawału niechybnie doprowadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 20.05.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Szybciutko się witam żeby później nie było, że się nie odzywam.Na razie muszę pozałatwiać sprawy zawodowe a później do Was wrócę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.05.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Hejka pozytywnego załatwiania życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 20.05.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Uff, nadrobiłam wszystkie zaległości. Jestem na bieżąco i mam nadzieję jutro zawitać w moich ulubionych wątkach. Nie wiem tylko czemu jestem ostatnio śpiąca okrutnie. Dzisiaj też już padam i chyba zaraz schowam się pod kołdrę. Chociaż jednym okiem oglądam mecz i kibicuję Lewandowskiemu ale nie wiem czy dam radę do końca meczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.05.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Pozytywne zmęczenie to jest to. Śpij słodko i sił nabieraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.05.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Uff, nadrobiłam wszystkie zaległości. Jestem na bieżąco i mam nadzieję jutro zawitać w moich ulubionych wątkach. Nie wiem tylko czemu jestem ostatnio śpiąca okrutnie. Dzisiaj też już padam i chyba zaraz schowam się pod kołdrę. Chociaż jednym okiem oglądam mecz i kibicuję Lewandowskiemu ale nie wiem czy dam radę do końca meczu ja też tak mam ostatnio, ledwo do 23 dociągnę dobrej nocki życzę i też spadam spać................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.05.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witam się Wyśpij się porządnie, to energia wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.05.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Witanko, dziś ma być parno więc cienia troszkę przynoszę http://img34.imageshack.us/img34/7384/dzialka15052009124.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.05.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Doberek ja już wstałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.05.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Dzień dobry wszystkim. Spało mi się bardzo dobrze. Na razie energię mam. Zobaczymy na jak długo Faktycznie jakaś taka niewyraźna ta pogoda za oknem. Chyba popada bo już jest duszno. Miłego dnia mimo wszytko życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.05.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Ponoc dzis byl odcinek o elektyce na Domo ty to bylas ta inwestorka w domu czy w sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 22.05.2009 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ponoc dzis byl odcinek o elektyce na Domo ty to bylas ta inwestorka w domu czy w sklepie? W sklepie Bardzo źle to wyszło? Tak rwali te pytania i odpowiedzi podczas kręcenia że nie wiem czy to trzymało się kupy. A na dodatek reżyser średnio się trzymał scenariusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.05.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Niestety nie widzialam tylko ktos wspominal, ze ogladal a pamietam, ze mowilas, ze elektryka byla z toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.05.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 I znowu weekend mi minął pod znakiem Komunii. Tym razem byliśmy w roli gości. Wczoraj wróciliśmy do domu. Niestety z przygodami. 100 km przed Warszawą złapaliśmy gumę. Nasz samochód nie ma koła zapasowego tylko jakiś zestaw naprawczy. Niestety nie dał rady z dziurą w naszej oponie i musieliśmy wezwać pomoc. Było przed 21. My z tobołami (jak to od mamy - zawsze coś do jedzenia), z dziećmi, które marzyły już o tym aby położyć się spać. O 21.30 przyjechała pomoc. Przepakowaliśmy się do samochodu osobowego a nasze auto na lawetę. Oczywiście dziewczyny posnęły a ja prowadziłam miłą rozmowę z panem kierowcą. Zawieźli nas do Warszawy do serwisu. Serwis zamknięty, nawet stróża nie było. Zostawiliśmy auto pod serwisem i taksówką (zaś musieliśmy się przepakować) wróciliśmy do domu. Była 23.30. Padliśmy wszyscy zmęczeni. A rano trzeba było wcześnie wstać bo starsza jechała na pielgrzymkę do Niepokalanowa. Mąż odebrał auto z serwisu. Wymienili opnę - koszt 350 zł Oczywiście gwarancja tego nie obejmuje Oczywiście teraz chcemy dokupić sobie "dojazdówkę", żeby jednak mieć jakiś zapas w aucie bo ten zestaw naprawczy nie zdał egzaminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 26.05.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 przygoda nie najprzyjemniejsza ja mam koło zapasowe ale i tak nie umiałabym go zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.05.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Witaj, to mocno współczuję ,,przygody" a co to za auto co zapasu niema - ja niedzisiejsza i nie słyszałam dotąd o zestawach naprawczych zamiast zapasowego koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.05.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 tez jakos nie slyszałem tym nie mniej wspolczuje przygody po meczocym dniu taka jazda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.05.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 tez jakos nie slyszałem tym nie mniej wspolczuje przygody po meczocym dniu taka jazda:) Podobno to teraz częsta praktyka przy nowych autach Ja jakoś zupełnie tego nie zakodowałam jak kupowaliśmy to auto. Teraz jak się mąż przekonał, że to do bani (ten zestaw) to pewnie będzie już zwracał uwagę na zapas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.05.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 przygoda nie najprzyjemniejsza ja mam koło zapasowe ale i tak nie umiałabym go zmienić Gdybym była sama to pewnie bym dzwoniła do męża i pod jego dyktando bym zmieniała koło. I tak zmiana koła wydaje mi się mniej skomplikowana niż użycie tego zestawu naprawczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts